2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ilk dönem 3 günde 150 gr aldığını biliyorum ama o zaman kafam rahat oldugu icin sütüm cokti tabi. Bugün doktorda 250 gr felan almis olmasi lazimdi iyi bir rakam degil bu dedi iyice canm sıkıldı

Canım üzülme . Benim bebeğim nerdeyse sırf mamayla besleniyor . 3 günde bi anne sütü alıyor bide bi iki dk emmede ne giderse göğüslerim yumuşacık hiç kalmadı nerdeyse
Ahh canm seninde son yaşadığın olaylar cok etkiledi tabi.bizde esimle 1ay küs kaldık o dönemden sonra eskiye oranla azaladi sütüm bu isin tek formülü moral.ne yediginin ictiginin çok önemi yok aslinda

Canm 2 doktora götürdüm ikiside ayni sei dedi benim mama takviyesi yapmaktan baska carem yok sanirim

Evet canm bende öyle biliyorm ama bizimki dogdugundan beri tam bi toparlayamadi kendini sanirim ondan birazda ısrarla mamaya takviyesine itiyor doktor beni

Ne oglum biberonu alabiliyor nede mamayi yiyor resmen yutmuyor cocuk :/ tabi biberondan anlamsiz bir sekilde korkuyorm bende fazla gidip boğazına kaçacak diye sizler hangi biberonu kullanıyorsunuz nasil yediriyorsunuz bebeklerinize ? Nolur yardim edin kizlar kafayi yiyecegm resmen bir cikmazda hissediyorum kendimi

Mama veriyorsun diye sakin vicdan yapma. Asil o mamayi alacak paran yoksa uzul derim ben
Cok sukur yavrularimiz ac kalmiyor doyuyor bir sekilde. Asla moral bozmak yok kizlar

Arkadasimin bebegi 750gr almisti dr gayet iyi dedim bizim dr da 800 alsa yeter iyi deriz deyip duruyo

Y yesilagac44 hayir canim vermedim bizimki anne sutu sariligi zaten doktor da oyle dedi fizyolojik birşey beslenme ile ilgisi yok dedi. Şekerli su veren arkadasimda var hatta dogar dogmaz vermis ama onunki de sarilik su anda

rahat ol gülüm, herkes mama veriyor.madem biberonu almadı kaşıkla ver.ben hep kaşıkla verdim.zaman alıyor ama olsun, bebeğim memeyi bırakmaz ve sütün artar inşallah..bi de sık sık emzir.dolmasını bekleme.sönük de olsa emdikçe sğt geliyor.1,1.5 saate bir emzir..

Canim oncelikle sakin kalmaya calis oglum emin ol sutunle doyuyor ve o yuzden almiyor mamayi. Sutunun en az oldugu saatler 5_9 arasi. O ara mama icirmeye calis bi ogun. Tek sefer vereceksen gunde kasikla vermeye calis onu da eger biberonla icemiyorsa ya da farkli biberin dene. Ama moralini asla bozma

5 gibi yattı hala uyuyor benim paşa şaşırdım valla birazdan uyandırıp emzirem ihtiyacı vardı demekki uyuyo bi sorun yoktur heralde dimi? Gece bile aralıksız bukadar uyumadı doğduğundan beri
Bizimki de 6 gibi yatti 9.30da ben uyandirdim. Bizim gece uykusu bugun nanay oldu. Su an uyanik gulucukler saciyo:)

Gecen hafta bugüne kadar sürekli sık sık emzirdim en fazla 1bucuk saat ac kaldi bugün dr a onu söyledim bebek emerkende kalori harcarmis sık emmesi kilo alacagi anlamina gelmiyormuş bu nasil is anlamadim

Inanki ruzigar moral denen sey bugün kalmadı bende.hele birde sagdim da iki göğüsten 20 cc cikinca iyice maf oldum bu gidisle sütüm hepten gidecek

esmerm91 canım göğüslerin pompaya alışık değilse az çıkar bu normal.Benim ilk kız hiç biberon almadı kaşıkla verdim ama zor oldu bu da başta alıyodu şimdi almıyor.Sen korkuyosan ailede daha tecrübeli biri var mı annen falan çağır yardımcı olsun ama biberonda öğürebilir kusacak gibi yapabilir hatta boğazına da kaçabilir hemen omzuna al alnını çektir sırtına vur olur yani bunlar.Biberondan kaynaklı da tutmuyo olabilir bi de farklı biberon dene istersen benimki tutarsa lansinoh pompanınkini tutuyor dr browns aldım cam bir sürü para verdim tutmadı çocuk

Bizimki de 6 gibi yatti 9.30da ben uyandirdim. Bizim gece uykusu bugun nanay oldu. Su an uyanik gulucukler saciyo:)
Bende aynı durumdayım benim ev dublex alt katta park yatak var orda yatiyodu dedim ac kalmasın emzirdim yukarı çıkardım uyandı batıyo şuanda gülüp :)) büyük oğlanda saçma saatte yatmıştı oda babası yukarı çıkınca uyandı bakalım budaa nezaman uyacaklar

Canım benim demek ki oğlun aç değil ki mamayı içmiyor, onun için rahatla bir öncelikle. Gece göğüslerin dolar zaten, yarın akşam yine denersin, acele etme sakin olmaya çalış. Ben de bebeğim için mama vermicem diye direndim, sarılık oldu hastanede yattık sonra 2 hafta boyunca verdim ve daha çok küçüktü düşün. Biberon olarak avent kullanmıştım, beni de bırakmamıştı, biberonu da almıştı. Kullananlar lansinoh'un biberonundan da memnunlar, sağma mk harici satılıyor mu bilmem ama araştır onu da istersen.

Canım mamanı var bende onu kullanıyorum oda bazen süt sağduyumda onla veriyorum ilk başlarda tikaniyodu alıştı ama arada kullanıyoruz biraz dik şekild e veriyorum çok yatırmadan daha rahat tırmanmadan yiyo şırıngayla dene belki biberon sevmiyodur benim büyük birkere bile bisey içmedi suyu bile çay kaşığıyla iciyodu asla yalancı meme emmedi bu öyle değil allahtan birde aslında iyi kilo almış bebegin niye illa mama diye tutturdu dr

Yok canim emiyor ama doymuyor 5 dk sonra başlıyor ağlamaya zaten bazen hiç emmiyor bile ne yaptıysam çoğalmıyor bir tek çok su içmiyorum bur de onu deneyeceğim

Bu kız uykudan gözünü açamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…