2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bebişleri emzirdikten sonra sağma yapıyor musunuz? Yapıyorsanız kaç cc çıkıyor? Anlayamıyorum benim oğlan ememiyor mu acaba ya??? Aşırı huysuzlanıo emdikten 15-20 dk sonra , meme verincede bu sefer almıyo

gelsene bnm kizimda artik emiyor ama aksamlari inat ediyor yorgun dusuyor memeyi almak istemiyor mecburen gece yatmadan sagip veriyorm sutumle doyuyor mamaya gerek kalmiyor ama hala tam dolu dolu degil ancak yetiyor biraz daha cogalsa kizim memeyle kavga etmeyi birakacak ama cok cok gelmeyince agliyor

gelsene
eskiye nazaran arttı sağıyorum ben hep. yılmadan her sağma işleminden önce deniyorum emermi diye ama yok çığlık atıyor göğsümü verince. nasıl emmeye geri dönecek bilemiyorum
Cnm ozellikle uykudan yeni uyanirken gogsunu ver o zamanlar alabilir bnm kizimda oyle oyle alisti ama aksamlari hala mucadele ediyor o yuzden gunde 1-2 kere sagmak zorunda kaliyrm

Aventin biberon ucu anne gogsune benzedigi icin bn onu almistim ve kizim seve seve aliyor
Chicconun yenidogan biberonunuda seviyor o da cocuk cektikce akiyor
ama babam eczaneden wee nin biberonunu almis onu hic alamadi onu verdigim an simdi bile oguruyor cok akitiyor
Biberondan biberona degisiyor
20 cc kac dk da sagdin ben en az yarim saat sagiyorum

Bn bazen emdikten snra sagiyorum bir gogusten 20 cc filan cikiyor

Masallahh de ya bende arandım uyandırdım şimdi uyuamıyorum (
Bn o hatayi anne olmanin heyecaniyla ilk gunler yapiyordum
Snra saatlerce uyutamiyordum simdi ne kadar uyusa o kadar seviniyorum o uyurken nefes almaya korkuyrm
Insallah cok yormadan uyur bebisin

Bende de 25-30 cc çıkıyor. Ya bilemiyorum çekemiyor mu? Geri kalanı nasıl veriyorsun? Hemen mi sonradan mı? Napsam bilemedim uyuyo şimdi uykudan kaldırmak da istemiyorum. Zaten emsin diye kaldırmıştım.
Eger hala araniyorsa veriyorum aranmiyorsa dolaba koyuyorum acil durumlarda veriyorum

Maşallah de canım benimkide iki gündür uyumuyor sende muskat vermiştin dimi ondan mı acaba
Muskattan değil aşı olduk ondan şimdi gözler fırdır fırdır uykuyu aldı ne zaman uyucak bakalım

Gazını çıkarabiliyonmu canım gaz sancısı tutunca memeyle dövüşüyorlar resmen

Eger hala araniyorsa veriyorum aranmiyorsa dolaba koyuyorum acil durumlarda veriyorum
Ben de öyle yaptım onu da içti canım. Demekki aramıyo mu bi bakmak lazım, biberonu ağzına değdirince anladım
Gazını çıkarabiliyonmu canım gaz sancısı tutunca memeyle dövüşüyorlar resmen
Bazen emip direk uyuyo o zmn çıkaramıyorum , diğer zamanlar çıkarıyorum canım

Uzulme dhada eksilir sutun. Kesilmedigi sürece sorun yok. Arttiririz evelAllah :) Bende avent vardi ama plastik diye icime sinmemisti esime avent cam al dedim bulamamis wee nin camini almis. Dolu dolu geliyor agzina ama masallah beni birakmadi hic. Birakmayan birakmiyo demekki.

Yoksa ayni saglik ocagina mi gittik:)) 4 nolu da olduk biz asimizi bgn sen?
Sanmiyorum canim nosunu bilmiyorum ama Suphi Koyuncunun yanindakine gidiyorum ben?

Verem ates yapmiyormus sukur ama bu cocuk uyumuyo bu gece

Maydanozun sut azalttigini bilmiyodum Teşekkürler yazanlara :)

Yok canim emiyor ama doymuyor 5 dk sonra başlıyor ağlamaya zaten bazen hiç emmiyor bile ne yaptıysam çoğalmıyor bir tek çok su içmiyorum bur de onu deneyeceğim

Su da cok onemli canim hatta en onemlisi bnde icemiyorum maalesef 1.5 lt anca belki..

Çok sağol canım az önce rendeleyip sütle verdim arkasından emzirince kustu muskatin da bir kısmı cıktı Peki günde 1 kere mi veriyorsun
İlk gün günde 2 kere verdim 2 gündür de sadece sabahları veriyorum aşırı gazlanırsa bazen yine 2nkere filan veririm benimde bir defa kusmuştu galiba taneleri ağzına geliyor o yüzden bıçakla kazı daha bir ufak olur sütle iyice karıştır yumuşasın ozaman kusmaz inşAllah şifa olsun rapunzere

Canım bırakma hemen olmayabilir 1-2 ayın sonunda da olabiliyor sen yine yavaş akışlı biberon kullan bence hızlı akışlı tehlikeli nolur nolmaz her şey iyi derken birden başlıyolar çünkü boğuşmaya.

Kızlar bizimki uyurken bir kahkalar attı, ilk defa oluyor sizinkiler de öyle mi? Ayy çok şaşırdım ve çoooook tatlıydı :)) darısı uyanıkken atmasına
Bende bi kaç kere denk geldim çok tatlı oluyorlar
2.ay aşıları mı canım? Ayy ben ondan çok korkuyorum az kaldı
evet 2ay aşıları ama korktuğum gibi olmadı şükür ateş yapmadı biraz fazla uyudu o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…