2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar bebegini yuzustu uyutan var mi ben uyuttum 2 , 3 gece ama bir de ne goreyim cok tehlikeliymis oyle yazıyor her yerde ben sadece yenidogan zamani tehlikeli saniyordum simdi sirtustu yatirdim uyumuyor yuzustu yatinca 4 ,5 saat uyuyordu cunku gazli bir bebek ve karnı yataga deyince rahat ediyordu (

bende aynı durumdayım cnm ama açta kalsa memeden başka seçenek bırakmadı Bebek bana içim parçalanıyo onun aç olduğunu düşününce.

Ya bu eşlere noluyo ya da bizde mi sorun var? Bizdede bir huzursuzluk bi tartışma aldı başını gitti. Gördüğümde boğasım gelio o derece
valla hamileliğimde ayrı çektim lohusalığımda ayrı ona kalsa hala ben suçluyum canıma yetti inan çocuk oldu diye fırsat biliyo benimde boğasım var hemde bir kaşık sudaa

Ben bebegi babasina devredip yatmistim gece bi baktim yerinde uyuyo:)

Benim makat agrim yine hortladi yaa poff bi sefer kan da gelmeye basladi... Bi kere ameliyat olmustum bi daha da olmak istemiyorum

Benim bi arladasim firf yuzustu yatirdi hic sirtustu yatirmadi ne tehlikesi varmis peki?

Ben yüz üstü uyutuyorum başka türlü uyumuyor maalesef mavi_lina nın dediği gibi uyuduğu zemini burnunun gömülmeyeceği bi zemin yaptım o şekilde uyuyoruz. Ne tehlikeleri varmış canım ya?

Ben su burun tikanikligindan yildim ya. Her sabah oglumun burnu tamamen tikali vaziyette uyaniyoruz. Bugun agladi artik cocuk. Serum fiz. Sutum acmiyo. Bugun otrivine siktim ya esim kizdi ama o acti cikardi butun sumuklerini. Sonra gulucukler atmaya basladi yavrum. Cok kotu bisi nefes alamamak ya..

Ben yatırıyorum canım gece gündüz. Başka türlü uyumuyor. Kafayı çok rahat sağa sola çevirebiliyor, birşey olmaz Allah'ın izniyle.
Dizmide bile öyle yatıyor..

Ben içiyorum baya ama eşimle olan huzursuzluk bırakmıyor sütüm çoğalsın çok bunaldım artık
Sutumuz icin kimseyi takmayacagiz cocugumuzdan kiymetli degil hickimse aslinda ama ne kadar yapabilirsek...
Bayadir kullaniyorum sarilik oldugu donemdede kullandim simdi tek gece ama dedigin gibi aniden yapabiliyo bebekler.. dub gece 60 cc yaptim 30 anca icmistir toktu demekki mutlu oldum :)
Bende surekli yuzustu yatiriyorm gece ve gunduz ayni sekilde. Yenidogunda hep yandi. Benimkide o sekilde uzun uyuyor. mavi_lina nin dedigi gibi kafalar cevriliyo zeminde sertse birsey olmaz Allahin izniyle diye düşünüyorum. Bide bende bogulma yastigi var ondayken daha bi huzurlu oluyo icim.

Günaydın Mart anneleri, uykusuz bir geceden herkese merhaba :) Benim gazlı bebeğim sürekli kucak istiyor ve ben de sling almaya karar verdim. Önereceğiniz bir marka var mıdır?

Ben içiyorum baya ama eşimle olan huzursuzluk bırakmıyor sütüm çoğalsın çok bunaldım artık

Ya bu eşlere noluyo ya da bizde mi sorun var? Bizdede bir huzursuzluk bi tartışma aldı başını gitti. Gördüğümde boğasım gelio o derece

bizim de uzun süredir anlaşmazlığımız var...doğumdan sonra ayrılmayı planlamıştım.bir ay önce çok ciddi bir kavgamız oldu.topladım eşyalarımı, uçak bileti alıyorum, ama kızımın kimliğini sakladı biz gitmeyelim diye..ha sebep de onun insana benzemeyen abisi evime gelip üstüme yürüdü, sümsük kocam da ses etmedi.adamı evden kovdum falan filan...sütüm çokk azaldı ama kesilmedi çok şükür..mama verdim almadı.kırkım yeni çıkmıştı düşünün..ailem devreye girdi, olaylar çok büyüdü anlayacağınız.şimdi aynı evde yaşamaya devam ediyoruz,kızım çok küçük...o da aile danışmanına gidelim diyor.tamam dedim ama seansı 210 lira.ilk aylar haftada bir çağırıyorlrmış.işe yarar mı bilmiyorum.yazmak istemezdim ama bu konuda bilginiz var mı?ayda 900 lira vericem, işe yararsa veririm de ya yaramazsa?para tuzağı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ani bebek olumlerinde risk 9 kat fazlaymis doktorlar da 1 yasina kadar sirtustu veya yan yatmayi oneriyorlarmis kalca cikiikligi orani da fazlalasiyormus yuzustu yatanlarda..internetten arastirmalarim bu yonde ama kontrolde doktoruma da soracagim.Bu doktora da sarilik icin goturmustum onun da konu ile ilgili videosunu ekliyorum

Benim makat agrim yine hortladi yaa poff bi sefer kan da gelmeye basladi... Bi kere ameliyat olmustum bi daha da olmak istemiyorum
ben sezeryan olmama rağmen bende de doğumdan sonra çıktı ama hamdolsun kısa sürdü geçti bol su iç inşAllah rahatlarsın

durum aynı gına geldi ama benim sütüm açıyo hamdolsun serum fizyolojik bi işe yaramadı bizde birde banyo yaparsa çok güzel açılıyo burnu

benim eşimde bana görümcemin yanında el kaldırdı vurmadı ama bebek olmasa asla kabul edeceğim birşey değil ailemin yanına hava almaya yolla diyorum gidersem dönmicem biliyo o yüzden yollamıyo. Oğluşun yüzünden ilk kavgamızı ettik ilk ağlama krizinde bu olay geldi başımıza sakinleştirmek için kucağına verdim bebek bayılacak gibi ağlıyodu susmadı bağırarak geri istedim diye bana el kaldırdı soğudum resmen ailelerimizi bırakıp geliyoruz emek veriyoruz ama karşılığını görememek çok üzüyo ki ben hergün dışarda olan okul okuyan biriydim evlendiğim yerde çevrem yok eve kapandım resmen ona rağmen memnun değil

Devlet hastanelerinde yok muymus allah allah cok para gercekten kuzenim bosanma icin basvurdugunda devlet ucretsiz aile terapistine yonlendirdi bir arastir istersen canim

Ah canim ya bebek olunca durduk yere kavga bile oluyor haklisin ama el kaldirmasi hic hos degil demekki sinirli ve siddete egilimli birisi onunla ds gecinmek zor gercekten allah yardimcin olsun önceden de var miydi bu tarz hareketleri insallah geçici bir durumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…