- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.481
Aynen canım sizin gine bi bebek şansınız olabilirde benim hem yaş hemde bi daha olurmiki o yüzden bu benim ikinci baharım can suyum çok özliycem geçen günleriAl benden de o kadar. Vallahi içim gidiyo ilk günler bitti gitti diyorum içim sızlıyo sonra büyümesi hoşuma da gidiyo. Annelik ne fena bişeymiş hep takılacak bişey buluyoruz. Hatta hamileliği de özlüyorum bazen. Zorluklarını unuttum gitti.
Acilden giriş yapın dedi doktor sevk yaptı.bakalim nasıl olacak. Kalsiyum yüksekliği böbreklerde kum taş falandan olabilirmis. İnşallah bisey çıkmaz daGormemisim bu mesanini. Direk gidebiliyor musunuz arastirma hastanesine? Randevu almak zor diye biliyorum ama nasil yapacaksiniz?
Doğduğunda d vitamini düşük çıkmıştı. Yine de vermediler. İki ay sonra tahlil yaptırın ona göre başlayın dediler. Biz de bugün yaptırdık ek olarak kalsiyuma tiroid falan da bakıldı . D ve kalsiyum yüksek çıkmış. Böbrekte kum taş olabilirmis yüksek olunca .Acil bugün gidin deyince çok kötü oldum@auraleeÇok geçmiş olsun canım inşaallah bir sorun çıkmaz. Neden kan tahlili yaptırdınız ki? Bir şikayetiniz mi vardı?
Bebegin nasil bnm kuzenimin bebeginin bobreklerin kum vardi cocuk durmadan agliyordu gece gunduz her daim agridan agliyorduDoğduğunda d vitamini düşük çıkmıştı. Yine de vermediler. İki ay sonra tahlil yaptırın ona göre başlayın dediler. Biz de bugün yaptırdık ek olarak kalsiyuma tiroid falan da bakıldı . D ve kalsiyum yüksek çıkmış. Böbrekte kum taş olabilirmis yüksek olunca .Acil bugün gidin deyince çok kötü oldum@auralee
Insallah bir sey cikmaz cnm stres yapmaDoğduğunda d vitamini düşük çıkmıştı. Yine de vermediler. İki ay sonra tahlil yaptırın ona göre başlayın dediler. Biz de bugün yaptırdık ek olarak kalsiyuma tiroid falan da bakıldı . D ve kalsiyum yüksek çıkmış. Böbrekte kum taş olabilirmis yüksek olunca .Acil bugün gidin deyince çok kötü oldum@auralee
Maltana iciyorum. Tadi da biraya seftali sikip oda sicakliginda bekletip gazini kacirdiginizi dusunun:) cok kotu yani
Şeftalili mi içtin canım en güzeli ananaslısı diyorlardı ben onu içiyorum tadı güzel gayet severek içiyorum hatta :)bi de ananaslıyı dene bence
Aynen öyle canım huggies hep bacak arasından aktif bebek de belden kaçırıyordu. Yeni premium careden memnunum diyemem henüz çünkü 1 haftadır kullanıyorum sadece 2 numara premiuma(içi mavili olan) göre idrarı kaçırmıyor en azından. Bir de dediğin gibi piyasada farklı farklı bezler var sanırım fotoda belli olmuyor ama 1 ve 2 tamamen aynı ancak 2 numara idrarı kaçırıyordu. Uzun lafın kısası şudur dediğimiz bezi bulamayacağız sanırım :/ Eşim bile diyor az biraz pamuk tıksalar bele ve bacak arasına kaçırmayacak bezler o kadar para veriyoruz bir de diyorCanım 1 ve 2 yi biraz daha yakından çeker misin? Sen o zaman yeni bezden memnun kalmışsın muhtemelen sarı etiketli olan pişik yapmamış sizde benim kızımın poposu taktıktan 1 saat sonra kıpkırmızı oluyodu.Emiciliği çok kötü değildi aslında ama topaklanma sorunu vardı bi de içindeki pamukların.Ama huggies almıştım 1 numara ve karşılaştırınca bu yeni prima ona göre bariz naylonumsuydu.1 ve 2 de eski paketler sanırım ama ben bugüne kadar 3 kere premium care aldım 3 bez de apayrıydı sadece ilkinden çok memnun kaldım diğer aldığım hiçbir paket onla aynı çıkmadı.Üretim tarihleri kaynaklı bezlerde farklılık var sanırım o yüzden her paket ayrı çıkıyor.Kaka kaçma bizde de var hiç olmasa bile günde bir defa en az oluyo benim kız da sulu ve gazlı yapıyo sesi duyar duymaz değiştiriyorum ama yapar yapmaz çıkmış oluyo bile.Huggies yanlardan aktif bebek belden kaçırdı sürekli.
Bu marketlerde satılan alkolsüz maltanalarda süt yapıyor dimi kızlar bana biri söylemişti illa bebek mağazalarında satılanlar olmasada olur demişti . Siz hangisinden içiyorsunuz bu taisndigimiz yerde bebek mağazaları yok izmite gitmek gerek orasida uzak şokta falan var onlardan alsak olurmu .
Kızlar sizin bebeklerde gözlerini ovuşturur gibi yapıpmi uyanıyor . Gözüne sokucak die korkuyorum . Bildiğiniz kızartıyor gozlerin etrafini falan uyanmaya çalışırken eller hep gozlerinde ovusturyor(
Molfix 3 numara nasıl acaba bende bu bitsin bi onu deneyeyim evybaby alıcaktım oda baya kremli filanmış sonra Vazgeçtim aktif bebek diğerlerine göre bi nebze daha iyi ama benim aldığım aktif bebeğin içi mavi ve malesef yapuşıyo popoya o yüzden artık almıcamAynen öyle canım huggies hep bacak arasından aktif bebek de belden kaçırıyordu. Yeni premium careden memnunum diyemem henüz çünkü 1 haftadır kullanıyorum sadece 2 numara premiuma(içi mavili olan) göre idrarı kaçırmıyor en azından. Bir de dediğin gibi piyasada farklı farklı bezler var sanırım fotoda belli olmuyor ama 1 ve 2 tamamen aynı ancak 2 numara idrarı kaçırıyordu. Uzun lafın kısası şudur dediğimiz bezi bulamayacağız sanırım :/ Eşim bile diyor az biraz pamuk tıksalar bele ve bacak arasına kaçırmayacak bezler o kadar para veriyoruz bir de diyor
Uyurken kesiyorum ben :)) başka türlü kesemem kıpır kıpır:))aynen helede kesmesi bi zorlaştı ki sorma kıpır kıpır enerji içeceği içmiş sanki
Aynen bizimkide öyle inşallah bisi olmaz geçen gün yaş geldi . Hep etrafını kıpkırmızı yapıyor .Benimki öyle canım, gözünü oyacak neredeyse.
Yaaa malesef tam gaz sıkıntısindan yeni kurtulur gibi olmustuk mama maf etti yavrumuMama gaz yapıyor canım. Ben similac a geçtim daha iyi, fazla gaz yapmıyor.
Peki mama olarak ne kullaniyosun canm gaz probleminz oldu mu ?Cnm 2 saate kadar verilir yazıyor arkasında ama yine sen çok bekletme benim ki sürekli mama agirlikli olduğu için bende yarim saat 45 dk beklemiş mamayı veriyorum bisi olmadi :))
Geçmiş olsun canm ne gibi sıkıntı olabilirmis peki yüksek cikarsa ? Birde neden kan aldilar ? Ne sikayetle gttiniz ?Kızlar ya benim yıne moralim çok bozukbugün iki aylık olduk.kan tahlili yaptırdık kalsiyum ve d vitamini yüksek çıktı. Başka bi hastanede kalsiyuma yine baktirin sonuç yine yüksek çıkarsa araştırma hastanesine endokrin bölüme acil götürün dedi . Yavrumdan zar zor kan aldılar uç kere deldiler (( inşallah sonuç yüksek çıkmaz da gerek kalmaz dua edin lütfen (
Huggiesin bel kısmını aktif bebeğe koysak on numara bez bence ama akıl eden yok :) hımm premiumda idrar kaçırma hiç yaşamamıştım popoya yapışma yaşadım içi mavililerde bi de pişik bu yenilerde.Sarı etiketlilerde pişik ciddi sorun sizde olmaması iyi bir şans olmuş en azından aldığın bez araya gitmemiş olur ben 108lik paketin çoğunu kullanamadım malesef.Evet bence de hepsi farklı bez ki aynı üründe bu kadar alakasız sorunlar yaşıyoruz ben şimdilik aktif bebekle devam ediyorum bel kısmını içe kıvırıyorum süt ve süt ürünleri azaltınca kızımın kakası da yoğunlaştı biraz idare ediyoruz şimdilik..Aynen öyle canım huggies hep bacak arasından aktif bebek de belden kaçırıyordu. Yeni premium careden memnunum diyemem henüz çünkü 1 haftadır kullanıyorum sadece 2 numara premiuma(içi mavili olan) göre idrarı kaçırmıyor en azından. Bir de dediğin gibi piyasada farklı farklı bezler var sanırım fotoda belli olmuyor ama 1 ve 2 tamamen aynı ancak 2 numara idrarı kaçırıyordu. Uzun lafın kısası şudur dediğimiz bezi bulamayacağız sanırım :/ Eşim bile diyor az biraz pamuk tıksalar bele ve bacak arasına kaçırmayacak bezler o kadar para veriyoruz bir de diyor
Yaa bende cok üzülüyorum büyüyüp gidiyor bebekligini cok özlcm cok sekerler böyle ya :)Bittim bittim bu reklama ya kızlar ben doğdukları ilk günleri yada haftaları çok özlüyorum büyüyo diye hem çok seviniyorum hemde çok üzülüyorum
Yaa bende hamilelige dair hic birsey hatırlamıyorum resmen o yasadigim zorluklar sıkıntılar sanki bir rüya gibiymis geliyor suanAl benden de o kadar. Vallahi içim gidiyo ilk günler bitti gitti diyorum içim sızlıyo sonra büyümesi hoşuma da gidiyo. Annelik ne fena bişeymiş hep takılacak bişey buluyoruz. Hatta hamileliği de özlüyorum bazen. Zorluklarını unuttum gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?