2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aynen canım sizin gine bi bebek şansınız olabilirde benim hem yaş hemde bi daha olurmiki o yüzden bu benim ikinci baharım can suyum çok özliycem geçen günleri

Gormemisim bu mesanini. Direk gidebiliyor musunuz arastirma hastanesine? Randevu almak zor diye biliyorum ama nasil yapacaksiniz?
Acilden giriş yapın dedi doktor sevk yaptı.bakalim nasıl olacak. Kalsiyum yüksekliği böbreklerde kum taş falandan olabilirmis. İnşallah bisey çıkmaz da

Çok geçmiş olsun canım inşaallah bir sorun çıkmaz. Neden kan tahlili yaptırdınız ki? Bir şikayetiniz mi vardı?
Doğduğunda d vitamini düşük çıkmıştı. Yine de vermediler. İki ay sonra tahlil yaptırın ona göre başlayın dediler. Biz de bugün yaptırdık ek olarak kalsiyuma tiroid falan da bakıldı . D ve kalsiyum yüksek çıkmış. Böbrekte kum taş olabilirmis yüksek olunca .Acil bugün gidin deyince çok kötü oldum@auralee

Bebegin nasil bnm kuzenimin bebeginin bobreklerin kum vardi cocuk durmadan agliyordu gece gunduz her daim agridan agliyordu

Insallah bir sey cikmaz cnm stres yapma

Aynen öyle canım huggies hep bacak arasından aktif bebek de belden kaçırıyordu. Yeni premium careden memnunum diyemem henüz çünkü 1 haftadır kullanıyorum sadece 2 numara premiuma(içi mavili olan) göre idrarı kaçırmıyor en azından. Bir de dediğin gibi piyasada farklı farklı bezler var sanırım fotoda belli olmuyor ama 1 ve 2 tamamen aynı ancak 2 numara idrarı kaçırıyordu. Uzun lafın kısası şudur dediğimiz bezi bulamayacağız sanırım :/ Eşim bile diyor az biraz pamuk tıksalar bele ve bacak arasına kaçırmayacak bezler o kadar para veriyoruz bir de diyor

Evet canım normal malt içeceği maltana çok güzel bence. Ben o bebek mağazalarındaki içecekleri haber c sevmedim. Bunlar güzel ve bence faydalı.

Molfix 3 numara nasıl acaba bende bu bitsin bi onu deneyeyim evybaby alıcaktım oda baya kremli filanmış sonra Vazgeçtim aktif bebek diğerlerine göre bi nebze daha iyi ama benim aldığım aktif bebeğin içi mavi ve malesef yapuşıyo popoya o yüzden artık almıcam

Cnm 2 saate kadar verilir yazıyor arkasında ama yine sen çok bekletme benim ki sürekli mama agirlikli olduğu için bende yarim saat 45 dk beklemiş mamayı veriyorum bisi olmadi :))
Peki mama olarak ne kullaniyosun canm gaz probleminz oldu mu ?

Geçmiş olsun canm ne gibi sıkıntı olabilirmis peki yüksek cikarsa ? Birde neden kan aldilar ? Ne sikayetle gttiniz ?

Huggiesin bel kısmını aktif bebeğe koysak on numara bez bence ama akıl eden yok :) hımm premiumda idrar kaçırma hiç yaşamamıştım popoya yapışma yaşadım içi mavililerde bi de pişik bu yenilerde.Sarı etiketlilerde pişik ciddi sorun sizde olmaması iyi bir şans olmuş en azından aldığın bez araya gitmemiş olur ben 108lik paketin çoğunu kullanamadım malesef.Evet bence de hepsi farklı bez ki aynı üründe bu kadar alakasız sorunlar yaşıyoruz ben şimdilik aktif bebekle devam ediyorum bel kısmını içe kıvırıyorum süt ve süt ürünleri azaltınca kızımın kakası da yoğunlaştı biraz idare ediyoruz şimdilik..

Bittim bittim bu reklama ya kızlar ben doğdukları ilk günleri yada haftaları çok özlüyorum büyüyo diye hem çok seviniyorum hemde çok üzülüyorum
Yaa bende cok üzülüyorum büyüyüp gidiyor bebekligini cok özlcm cok sekerler böyle ya :)

Yaa bende hamilelige dair hic birsey hatırlamıyorum resmen o yasadigim zorluklar sıkıntılar sanki bir rüya gibiymis geliyor suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…