2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

su dolu lezyonlar çıkmadan anlamış mıydın peki?emzirdin mi?yazmıştım ya buraya günler önce çıkacak diye, tam artık olmaz dedim, çıktı ve büyüdükçe büyüdü..çocuk doktoru bir krem verdi, sürdüm.günde 5 defa kullan dedi.ben de pazartesiden beri öpmüyorum ama buğün çıktı.nette aktif kabarcıklar çıkmadan da bulaşıcıdır diyor.yemin ediyorum ki sbahtan beri ölü gibiyim...çokkk zor sahip oldum, canım o benim.benim yüzümden kaybedersem yaşayamam...

3 gün yasak canım ilk aşı da yoktu

3 gün yasak tatlım ilkinde yasak olmuyor da ikinci de yasak
Cok ilginc. Iki bacaginada 2 tane vurdular ozellikle sordum bunda banyo yasagi yok dedi. Haftaya verem icin geleceksin onda var 3 gun koldan dedi. Sizinkilerde veremide vurmus olabilir mi?
Kotuyu cagirma canım. Klasik benim kasinti oldu oncesi sonra kizardi kabuk tuttu. Ben cikacagini hissedersem buz koyardim onceden ama onda sezeryan agrilarimdan dusunemedim bile.. Hatta mevlude gelenler aa dudagin uçuklamis diyodu evet stresten dedim cocuk sariliktan yatinca cok uzulmustum. Istersen maske tak cocukla ilgilenirken canim. Hicbisey olmayacak merak etme

Geçmiş olsun canm ne gibi sıkıntı olabilirmis peki yüksek cikarsa ? Birde neden kan aldilar ? Ne sikayetle gttiniz ?
Kum falan olabilir dedi canım. D vitamini baslatmadi doktor .İki aylık olunca tahlil yaptırin ona göre başlasın dedi.biz
inşallah çıkmaz canım hiçbir şey içini ferah tut bize yaz mutlaka kaç haftalık doğmuştu bebeğin?
İnşallah canım rabbim korusun bütün çocuklatimizi.36 haftalık doğdu canm

Evet canım 3ünü bir vurulduk

Evet canım benim verem de aynı gün olacak yasak ondan kaynaklı zaten sana o yüzden yasak değil demişlerdir

Biz De hipp ile başladık ama son zamanlarda çok kusmaya ve gaz çıkarmaya başladı. Similac aldım kusma da olmadı gazı da çok azaldı. Gerçi mamayı çok azalttık ondan da olabilir.

Kum falan olabilir dedi canım. D vitamini baslatmadi doktor .İki aylık olunca tahlil yaptırin ona göre başlasın dedi.biz

İnşallah canım rabbim korusun bütün çocuklatimizi.36 haftalık doğdu canm
Anladım canım Çok da erken doğmamış aslında bi sonraki ölçümde normal çıkar inşallah

Ne kadar sıklıkla ve ne ölçüde veriyorsun mamayı? Ben de mama destekli gidiyorum. Doktor aldığı kadar ver dedi ama değişiyor her seferinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…