2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Gecmis olsun canim kan tahlili neden istendi ki 2.ayda bizden istenmedi

Sizin bebekler de sabahları acayip enerjik oluyo mu :) gece daha iyi uyuduğundan mıdır nedir sabah uyanınca yüzünde güller açıyo bizimkinin her sese tepki veriyo akşam aynı performanstan eser yok :)
Aynen sabahlari cok şeker oluyolar gulucukler falan :)
Kizlae bebeklerin ayak tirmaklarini kesiyormusunuz bndaha hic kesmedim buyik degilde
Bende kesmedim kesmicem de bi sure daha yoksa hemen uzuyolar surekli kesmek zorunda kalicam elleri kesmek ayri bi stres zaten :/
Ne sikayeti vardi ki bebeginin tahlil aldilar canim d vitamini veriyo muydun? Ne gibi zarari olurmus acaba. Gecmis olsun ins. Dusuk cikar

I
Insallah yuksek cikmaz canim moralini bozma sakin icini ferah tut

Çok geçmiş olsun canım inşaallah bir sorun çıkmaz. Neden kan tahlili yaptırdınız ki? Bir şikayetiniz mi vardı?

Ahhh ahhh yarama tuz basıyon öyle bişey olsa ......dolu dizgin yaşıyoruz biz ergenliği bir ergenim var bide ergen adayım var
Muskattan memnun kaldınmı cnm ben ilk 2 gün çok vermiştim baya işe yaramıştı çok vermeye korkuyorum sanki 2 gündür etki etmiyor

QUOTE="acikcay, post: 51334579, member: 734507"]Ya bende beyaz istiyorum nerden bulabilirim offf [/QUOTE]
Canım sen ist daydın bak onur market var size yakınmı bilmiyorum ama sen bi bak istersen

Can'ım zdrave pişik kremini söylemiştin eczaneden sordum yok dedi eczane ürünü değil internetten sipariş verilmiştir dedi. Siz nerden aldınız. Yazarsan sevinirim.

Kızlar onu babam bulmuş bana da kargoluyor. Göçmenler satıyormuş. Şimdi nette iyice araştırdım buldum. Gocmenpazari . Com site orada satılıyor. Hatta bebe versiyonu da varmış ilk kez gördüm. Olmasa size de aldırayım diycektim ama böyle size de kolaylık olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20170511-165325.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar gördüğüm en güzel reklam olmuş çok ağladım yaa , profilonun anneler günü reklamı
Bittim bittim bu reklama ya kızlar ben doğdukları ilk günleri yada haftaları çok özlüyorum büyüyo diye hem çok seviniyorum hemde çok üzülüyorum

Eki Görüntüle 1994274 QUOTE="acikcay, post: 51334579, member: 734507"]Ya bende beyaz istiyorum nerden bulabilirim offf
Canım sen ist daydın bak onur market var size yakınmı bilmiyorum ama sen bi bak istersen[/QUOTE]
Şimdi baktım hep avrupa yakasındaymış şubeleri ben anadolu yakasındayım migrosları carrefour gezecek bgn eşim inşallah bulur

Muskattan memnun kaldınmı cnm ben ilk 2 gün çok vermiştim baya işe yaramıştı çok vermeye korkuyorum sanki 2 gündür etki etmiyor
Günde bi kere veriyom gazını güzel çıkarıyor dün ilk defa müdahalesiz kakasını yaptı muskatın hikmetimidir bilmiyorum ama bi hafta kullanmayı düşünüyorum

Bittim bittim bu reklama ya kızlar ben doğdukları ilk günleri yada haftaları çok özlüyorum büyüyo diye hem çok seviniyorum hemde çok üzülüyorum
Al benden de o kadar. Vallahi içim gidiyo ilk günler bitti gitti diyorum içim sızlıyo sonra büyümesi hoşuma da gidiyo. Annelik ne fena bişeymiş hep takılacak bişey buluyoruz. Hatta hamileliği de özlüyorum bazen. Zorluklarını unuttum gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…