2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Allah allahhh küçücük bebeklerde de kum tas oluyormuymus ya ben şok
Aynen bnde sasirmistim anne karnindayken olabiliyormus hatta kuzenime doktor demiski hamileyken cok mu armut yedin demis kuzenimde surekli armuta aserirmis cok yemis ne kadar mantikli bilmiyorum
Bana biraz tuhaf gelmisti

Aynen canım sizin gine bi bebek şansınız olabilirde benim hem yaş hemde bi daha olurmiki o yüzden bu benim ikinci baharım can suyum çok özliycem geçen günleri
Yaa deme valla hüzün basıyo. Şu an ikinci düşünemiyorum nasip kısmet tabi. Ama ikinci olursa dediğin gibi olurum kesin. Son hamilelik bir daha bunları hissedemiycem diye :/
Ya evet dğşününce kaç ay evimden tiksindim mutfağa adım atamadım kusmaktan. Şimdi düşünüyorum yahu nasıl bu kadar tiksinilir ne varmış ki kokuda diyorum. Son aylar cayır cayır yanıyordu midem. Yüzüstü yatmak nedir rahat dönebilmek nedir normal olmayı özledim diyordum al sana normal işte :)

Peki mama olarak ne kullaniyosun canm gaz probleminz oldu mu ?
Ben hipp kullanıyorum ... Bi ara sma geçtim maf etti sonra tanidik eczzanecide doktorda hipp daha iyi dedi dier mamalara göre dahaa az gaz yapıyomuş ama bebekten bebegede değişir int biraz araştır cnm . Baya bisi demişti eczanediki tanidikta bebeğine ondan kullanmış falan sağlık ocagimizdaki ebede ilk hipp onerdi biz memnunuz biraz pahali eczanelerde 40 a kadar satiyolar ama joker de falan 32 tl iyi artık 4 günde bir bitiriyor ama 6 aya kadar degistirmicem baska mama yaramadi bizimkine

Bebegin nasil bnm kuzenimin bebeginin bobreklerin kum vardi cocuk durmadan agliyordu gece gunduz her daim agridan agliyordu
Gece uykusu masallah çok güzel. Gündüz de huysuz ama öyle çok fazla ağlaması yok canm . İlçede yaptırdık bu tahlili .Acilen bugün araştırmaya gidin dedi çok korkuttu bizi gidiyoz şimdi. Burda birçok çocuğa böyle yaptılar ne teshisler koydular sonrasında bişey çıkmadı .Yine de şüphe koyuyorlar . İnşallah bebegimde de bisey cikmaz

Bebegin nasil bnm kuzenimin bebeginin bobreklerin kum vardi cocuk durmadan agliyordu gece gunduz her daim agridan agliyordu
Gece uykusu masallah çok güzel. Gündüz de huysuz ama öyle çok fazla ağlaması yok canm . İlçede yaptırdık bu tahlili .Acilen bugün araştırmaya gidin dedi çok korkuttu bizi gidiyoz şimdi. Burda birçok çocuğa böyle yaptılar ne teshisler koydular sonrasında bişey çıkmadı .Yine de şüphe koyuyorlar . İnşallah bebegimde de bisey cikmaz

Molfixin de bantlari cok kotu geldi bana dogru duzgun tutmuyor yamuk yumuk bir garip baglaniyor

inşallah çıkmaz canım hiçbir şey içini ferah tut bize yaz mutlaka kaç haftalık doğmuştu bebeğin?

KıZlar salı günü 2.ay aşısı olduk eve 3 gün yıkama dedi şimdi cuma mı yıkamalıyım bebişi cumartesimi ?

Ben aldım 3 numara ama küçük geldi bacaklarını ezdi kızarttı resmen cankm

KıZlar salı günü 2.ay aşısı olduk eve 3 gün yıkama dedi şimdi cuma mı yıkamalıyım bebişi cumartesimi ?
2.ay asilarinda banyo yasagi yok diye biliyorum? Bizde sali verem olduk ben yarin yikayacagim aslinda bu gece yikarsam oluyor ama ne olur ne olmaz

country canım topiğe yazmıştın ama....4 gün sızlayan dudağımda kocaman bir uçuk çıktı.sen bu dönemde nasıl korumuştun bebeğini?kimi yerde virüs sütten de bebeğe geçer diyor.sen emzirdin mi?bebeklerde çokk tehlikeliymiş.bebeğini nasıl korudun?öptün mü?bakımını kim yaptı?sabahtan beri ağlıyorum.doktorunu aradım.bulaşmışsa tedavi ederiz, olmadı hastaneye yatırırız dedi.senin tecrübeni merak ediyorum.lütfen zaman ayırıp yazar mısın?

northernlights sen nasıl korudun bebeğini?

Tam kizimin kusmalari gecti derken dha dogrusu azalmiskrn bugun buladi yine hertarafi.. ne zaman bitecek kucak krizleride cabasi

Acikcasi ben bu kadar tehlikeli oldugunu bilmedigim icin hicbisey yapmadim. Sutume gecer diye vectavir krem cok iyi geliyor surmedim. Sadece opmedim bebegimi.. yine bakimi flan bendeydi normal ilerledik. Cahillik mutluluktur derler ya o hesap oldu bu konuda demekki.. yavrucum dha 7 8 gunluktu Allah korumus yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…