2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben de 3 e geçtim yeni ya kokusu güzel de hani parfümlü şeyleri önermezler ya pedlerde falanda o kafama takıldı sağlıklı mı acaba diye yoğun kokuyo çünkü.

Aynen baya yoğun kokuyor ve diğerlerinde de yoktu koku ama bebek bezinde öyle bariz bir zararlı durum olmaz diye düşündüğüm için aklıma getirmedim açıkçası zararlı mıdır diye.

Kızlar sizin bebeklerde gözlerini ovuşturur gibi yapıpmi uyanıyor . Gözüne sokucak die korkuyorum . Bildiğiniz kızartıyor gozlerin etrafini falan uyanmaya çalışırken eller hep gozlerinde ovusturyor (

Kızlar sizin bebeklerde gözlerini ovuşturur gibi yapıpmi uyanıyor . Gözüne sokucak die korkuyorum . Bildiğiniz kızartıyor gozlerin etrafini falan uyanmaya çalışırken eller hep gozlerinde ovusturyor (
Bizim ki de uyanırken elleriyle gözünü oyuyor resmen ama içine sokmuyor çok şükür göz çevresi kızarıyor sadece

Bizim ki de uyanırken elleriyle gözünü oyuyor resmen ama içine sokmuyor çok şükür göz çevresi kızarıyor sadece
benimki uykusu geldiğinde yapıyor
Çok acıyorum tam kaşıyamıyoda sokacak gibi oluyo ama olmadı hiç öyle bi kaza henüz

Auralee canım zdrave yine nerden aldın ben adanadayim burda göçmen marketi falan bilmiyorum internette de bi sürü farklı fiyat ve çeşiti var seninkinin resmini koyar mısın bi de nerden kaç tl ye aldınız teşekkürler

Kızlar ya benim yıne moralim çok bozuk bugün iki aylık olduk.kan tahlili yaptırdık kalsiyum ve d vitamini yüksek çıktı. Başka bi hastanede kalsiyuma yine baktirin sonuç yine yüksek çıkarsa araştırma hastanesine endokrin bölüme acil götürün dedi . Yavrumdan zar zor kan aldılar uç kere deldiler (( inşallah sonuç yüksek çıkmaz da gerek kalmaz dua edin lütfen(

Allah yavrucuğunu kötülüklerden korusun canım inşAllah kötü birşey çıkmaz

Annene yakınsan onda daha çok kal kv de birkaçgün dur
İstanbul'dan tasinacaz canım eşim ev bulacak evi taşıyacak falan iki hafta daha burdayım yani . Hani ev sobalı olmasa diğer odada ilgilenirim ama tek odanın içindeyiz gelen giden decok oluyor. Eşim evin tek oğlu ellerinden bırakmak istemiyolar çocuğu bende bişey desem suç olacak. Annem burda oraya da haftaya geçecem inşaallah. Bizim burada hemen anneye geçilirse olmaz büyük suç yani :)

İnşallah canım ya zaten erken doğdu kuvozde kaldı sarılık çıktı ışın tedavisi oldu baya biseyler atlattık yani . İnşallah bunu da sağ salim atlatiriz
Çok zor süreçler cnm anne olunca insanın içi dayanmıyor o günleri atlatmışsın Allah başka imtihan vermesin

Kizlar kizim arada bir cisini yaptiktan sonra kiloduna cis damlatiyor neden olabilir? Ben bep tam bitirmeden kalkiyor diye dusunuyordum ama kafama takildi.

Bizimki de öyleydi açık yaraları bile vardı. Düzeldi. İnşallah yarar size de.
Can'ım zdrave pişik kremini söylemiştin eczaneden sordum yok dedi eczane ürünü değil internetten sipariş verilmiştir dedi. Siz nerden aldınız. Yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…