2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bi yapılırken ağladı canım benim kız şuana kadar iyiyiz umarım gece de iyi geçer 1. Ay aşısında daha huzursuzdu sanki bunda pek bi değişikliği yok şuana kadar :)

Aynı bizim de öyleydi, 2.ay aşılarından sonra dün gülücükler, agular havada uçuştu. Sizde de bir şey olmaz inşaallah :)

Bi yapılırken ağladı canım benim kız şuana kadar iyiyiz umarım gece de iyi geçer 1. Ay aşısında daha huzursuzdu sanki bunda pek bi değişikliği yok şuana kadar :)
Ömercik huzursuz oldu bende şurup verdim ateşi olmadığı halde ... 3.ayda dr muz rota virüsü aşısını yapacaz dedi .. Boyu 62 cm olmuş bile

Sut korumasi diye birsey kesinlikle yok her ay hamile kalma riskin var dedi bana da doktor sadece emziren kalmaz falan diye video koymustum ama yanlismis yani
Bnm annem ben 5 aylikken kardesime hamile kalmis o yuzden surekli beni tembihler aman riske atma hamile kalabilirsin diye
Yerinde olsam acik acik tatli dille konusurdum hic cekinmeden herseyi paylas anlat canim erkekler ima etmekten anlamiyor illa aciklayacaksin
Soyledim bir ara sen yoruluyorsun diye dedi snra her gece ben bebegi uyutana kadar coktan 5. uykusuna gecmis oluyor

Ben gece 1.30da uyandim baktim uyanmiyor mu diye cunku uyanma saatiydi 4 saat olmustu. Baktim uyuyor tekrar yattim hic ellemedim.

34 beden uzun boyluyum ama saçlar da uzun canım, yaş 34 :))) beni tarif etmişsin aslında bebeğimin saçlar da uzun :))

muhtemelen sensin..gördüğüm çok güzel bir kadındı...:)

Ayyy bunu okumadan yazmistim bulusma diye geriye donuk okuyunca gordum kalp kalbe karsiymid canim

keşke olsa ama ben de istanbul da değilim maaleseff

Ben gece 1.30da uyandim baktim uyanmiyor mu diye cunku uyanma saatiydi 4 saat olmustu. Baktim uyuyor tekrar yattim hic ellemedim.

aynen canım...benim 6 saati buluyor günlerdir.günlerimiz de aynı.demek bu gelişim dönemlerinde böyle oluyorlar.hem uyusun da büyüsün denmiş hep,uyku da önemli bir gıdadır..oğlumda böyleydi.40 çıktı, gece benle yattı sabah benle kalktı.şimdi kilo verdirmeye çalışıyorum.:))

Hahahaha kızlar ilk kez birinizin yüzünü görmüş oldum narin333 ve güzel kızları çok tatlı

ya nerdee gördünüz?söyleyin bizde bakalım

Hahahaha kızlar ilk kez birinizin yüzünü görmüş oldum narin333 ve güzel kızları çok tatlı
Evet burdan birinin yüzünü görünce çok hoş oluyo sanki yıllardır tanıdığın ama uzun süredir görmediğin bi arkadaşını görmüş gibi oluyorsun. Bende medusa76 ve Utku Deniz'i gördüğümde aynı hissetmiştim. Çooook tatlılar ana-oğul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…