2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Biz de kalça usg ve 2. Ay aşılarımızı olduk umarım sorunsuz atlatırız...

mavi_lina ben de deniyim canım bunu bugünlerde hastane işlerinden çok yoruldum hemen sütüm azaldı valla umarım yarar :)

bencede durumu izah et cnm. Olmadı sütünü sağ kaşıkla ver midesi büyür öyle öyle çok yemeye alışır.
Ben de muskat verdiğim gece LifeandFeel ı görmüştüm:))
Hahahhaha bende C ciarasisi yi görmüştüm kızı 4,5 yaşlarında bana çay içmeye uğramıştı çok tatlıydı kızı :)))

Canım bence siz esas sorunu ilk 10-15 gün yaşamışsınız.Muhtemelen başlarda sütün azmış bebiş kilo kaybetmiş ve hızlı alamamış.Sonra sütün artmış ve 20 günde 700 le gayet iyi almış gün başına 35 gr ediyor daha ne olsun.2. Ay da gayet iyi.İlk 10-15 günden kaynaklı mama diyorlar ama sonradan düzelen problem için de mama ne kadar gerekli bilmiyorum valla ya bana çok mantıklı gelmedi.

Aynısının uzun saclisiyim, oğlusun da saçları uzun. Ben miyim yoksa @kumruatlas

yaş neden aklımda biliyor musun?ben de o yaştayım ve diyorum ki ona bak bi bana?ben dombili kadın tığ gibi...olabilir aklıma gelmemişti mavi.saçların öyle mi mavi?

34 beden uzun boyluyum ama saçlar da uzun canım, yaş 34 :))) beni tarif etmişsin aslında bebeğimin saçlar da uzun :))

Maaşallah kuzuna canım. Direk aklıma sen geldin zaten, yok yere @esmerm91 geriliyor gibi geldi bana.

Burda herkes muskata hemen tehlikeli diyor muskattan çok rezene veren var bence ona zararlı denmeliydi önce demek istediğim o yoksa sen savunuyorsun demedim.

İnşallah sorunsuz geçer gider darısıda bize olur, aşırı tedirginim şu 2.ay aşılarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…