- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.661
Kv diyor kı ben 40 inden sora hemen oldum diyor bide çocuk emzirme nasıl iş bilmiyorum takmıyorum kafaya. Eşim de şüphelendi olamadığımda gittim hamilelik testi aldım negatif.:)Yok canım ya öyle bir şey yok 1 sene bile olmayabilirsin kv unutmuş herhalde bu işleri:)) adet olmayınca hamile kalınmaz diye bir şey de yok tabi tedbirli olmak lazım
Ben bu işi anlamadım 40 ı çıktığında kanamam şiddetlendi ben adet oldum sandım sonra 4 gün devam etti bitti 10 gün sonra yine kanama oldu 2 gün sürdü sonra yine bitti bi 15 gün sonra 2 gün daha oldu anlamadım gitti doktora da gitmedimKv diyor kı ben 40 inden sora hemen oldum diyor bide çocuk emzirme nasıl iş bilmiyorum takmıyorum kafaya. Eşim de şüphelendi olamadığımda gittim hamilelik testi aldım negatif.:)
akşam rüyamda sizi gördüm kızlar.aramızdan 2 kişi bebek ve eşleriyle beraber benim eve gelmiştiniz.isimler aklımda değil ama biri 34 yaşında, çok zayıf, esmer ve saçları omuzda biriydi.diğeri de uzun at kuyruğu saçlıydı.ikisin de bebeklerinin saçları çok uzundu ve babaları saçlarını tarıyordu.
ay, çok girmemek lazım buraya valla bağımlı oldum.sanki hepiniz çokk yakın arkadaşımmışsınız gibi geliyor.girmezsem özlüyorum.
Benim doktor 6-7 ay olmazsın daha dediBen bu işi anlamadım 40 ı çıktığında kanamam şiddetlendi ben adet oldum sandım sonra 4 gün devam etti bitti 10 gün sonra yine kanama oldu 2 gün sürdü sonra yine bitti bi 15 gün sonra 2 gün daha oldu anlamadım gitti doktora da gitmedim
Sen yinede riske atma belli olmaz mutlaka korununKv diyor kı ben 40 inden sora hemen oldum diyor bide çocuk emzirme nasıl iş bilmiyorum takmıyorum kafaya. Eşim de şüphelendi olamadığımda gittim hamilelik testi aldım negatif.:)
Yani uyandirip meme vermiyorsun?6 saatte uyanmayınca meme de vermiyorum ya, aç kalıyor kuzum.her zaman onun uyanmasını beklemeden uyandırıp emzirirdim.ben de uyanmıyorum kaç gündür.uyanınca deli gibi emiyor canım...
Ohh maşallah canmBen de senin yaptığın gibi yaparim canım niye süt varken mamayla doysun ki sütten sonra mamayı içmiyorsa bencede doymustur
Benimde 2. Sezeryan ilkinden bir farkı yoktu canim bünyeyle ilgili sanırım aynı yerden 2 kere kesildi ama çok şükür ağrı sizi bir şey yok kesilmemiş gibiyim
Evet canm kaybettigine bakarsak ilk ay az aldı gibi ama 20 günde de 700 alarak toparladi aslnda ama genede az biliyorum tabi stres yaptığımdan da az aliyo olabilir çünkü dr un mama takviyesi istegi beni strese sokuyorduesmerm91 kızlara katılıyorum.doymasa mamayı içerdi.bence de memeye ağırlık vermeye devam et.kilosuna bakılınca 3300 doğmuş, ay sonu 3700 .ilk ay kilo alımı çok azmış evet ama çok da kilo kaybetmiş.kızım 180 gr.vermişti. 2.ay toparlamış ama.bence doktorlar ilk aya takılmışlar, 2.ay da çokk yüksek olmayınca mama verdirmişler ki 2.ay iyi almış.sen memeyi saat başı ver, ardından da mamayı teklif et.gör bak hem sütün artıcak, hem bebeğin memeyi bırakmıycak, hem de Allah ın izniyle toparlanıcak...anne sütü mucizedir, kilolu olması da sağlık göstergesi değildir.sınırın altına inmesin yeter.
Nedenseakşam rüyamda sizi gördüm kızlar.aramızdan 2 kişi bebek ve eşleriyle beraber benim eve gelmiştiniz.isimler aklımda değil ama biri 34 yaşında, çok zayıf, esmer ve saçları omuzda biriydi.diğeri de uzun at kuyruğu saçlıydı.ikisin de bebeklerinin saçları çok uzundu ve babaları saçlarını tarıyordu.
ay, çok girmemek lazım buraya valla bağımlı oldum.sanki hepiniz çokk yakın arkadaşımmışsınız gibi geliyor.girmezsem özlüyorum.
Ben de muskat verdiğim geceakşam rüyamda sizi gördüm kızlar.aramızdan 2 kişi bebek ve eşleriyle beraber benim eve gelmiştiniz.isimler aklımda değil ama biri 34 yaşında, çok zayıf, esmer ve saçları omuzda biriydi.diğeri de uzun at kuyruğu saçlıydı.ikisin de bebeklerinin saçları çok uzundu ve babaları saçlarını tarıyordu.
Evet kullanıyorum canım tadı çok güzel:) ama çok çabuk bitiyor ve biraz fiyat olarak pahalı. Sütte yapıyor ve sütün kalitesini arttırıyor.Merhaba annisler lactamil anne sütü içeceği kullanan varmı aranızda
Anm 3300 dogdu ama 10.gün tartildiginda 3kilo geldi sonra 20 günde 700 gr aldi tabi 3 cm mi ne boyu uzamis yani 1 aylik kontrol de 3700 geldi 2.ay kontrolde de 4 cm uzadigini 800 gr aldigini gördük iste dr o yüzden mama verelim süt yetersiz dedi :/
Satacak birini arıyodum ama gerek kalmadı hallettim tatlım :) evet tadı güzel bende ilk kez aldım fiyatı da uyguna geliyor diye 4 kutu aldımEvet kullanıyorum canım tadı çok güzel:) ama çok çabuk bitiyor ve biraz fiyat olarak pahalı. Sütte yapıyor ve sütün kalitesini arttırıyor.
Ohh maşallah canm
Evet canm kaybettigine bakarsak ilk ay az aldı gibi ama 20 günde de 700 alarak toparladi aslnda ama genede az biliyorum tabi stres yaptığımdan da az aliyo olabilir çünkü dr un mama takviyesi istegi beni strese sokuyordu
Nedensemavi_lina geldi direk aklıma onu tarif ettin gibi halbuki hiç görmüşlügüm yok kendisini
Yani uyandirip meme vermiyorsun?
Dr bana 6 saat uyuhabilir demisti 2. Ay konteolunde ben de keskeee demistim:) o yuzden hic sorun etmiyorum.
UyuuuşHer zaman önce emzirip sonra mama teklif etmelisin canım sonra seni bırakır. Ben yaşadım bunu. 1 öğün emzirip öbür öğün göğsüm yumuşak diye boş sanıp direk mama veriyordum. Sonra mememi reddetmeye başladı o zaman aklım başıma geldi. Baktım boş gibi görünen memede süt var. Zorla bağırta bağırta emzirerek tekrar memeye alıştırdim. Şimdi sadece gece veriyorum ki dün onu da vermedim sütümde arttı. Bazen emziriyorum ama doymadigini düşününce 30 cc yapıyorum açsa içiyor toksa ağzını açmıyor. Yani seninki de icmiyorsa, ve emdikten sonra uyuyorsa toktur.
Bebeğin kilosu çok mu düşük? Neden ısrarla mama diyor doktorun? Bizim doktor 700 gr ve üzeri normal diyor kilo alımına. Senin özel bir durumun mı var? Düşük kilolu mu doğdu?34beden nin bebeği de çok düşük kilolu doğdu ama bildiğim kadarıyla sadece emziriyor ve sıkıntı yok. Tek meme ver bence 1 hafta sonra sağlık ocağında tarttir eğer çok az kilo aldıysa doktorun dediğini yap.
Ben bu tarz şeyleri hiç vermiyorum canım.Anne sütü ve d vitamini dışında bir şey vermiyorum su da dahil.2 aydır sarılığımız geçmedi her gelen şekerli su ver diyor onu da vermedim düşünmüyorum da . İlk kızıma da öyle yapmıştım ekstra bi mama vermiştim , rezenenin de savunucusu değilim yani :)inan çıkardığından fazlası içerde oluyor eğer gazı çıkıyorsa gazdır cnm gün içinde de ağlasa bir yeri ağrıyo derim ama akşam olunca ya gaz ya açlık geliyor biz tam 43 den sonra düzelmeye başladık inşAllah senin bebeğinin de ağlamaları azalır
rezene zararları yaz DNA ya kadar bozuyor onun yanında halisünayon baya basit kaçıyo cnm üstekilte o 6,7 gr verirsen olan bi etki biz mg değerinde veriyoruz eskiden yarım düzine sığırla 1 tane muskat takas edilirmiş çok şifalı birşey
ay bende deneyeyim yetiyor ama biraz artsın stok yapayım istiyorum benim oğlanın huyu suyu belli olmuyor. Ölçüleri ne cnm birde instant mı maya
Yani işte şu an hazır değilim ruhen bedenen kendimde değilim 3ay olucak bu ayın 23 inde. İstese başladım geçen hafta. Yarım gün çalışıyorum ama çok yoruluyorum hiç başlamak istemedim mecburdum..Sen yinede riske atma belli olmaz mutlaka korunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?