2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
akşam rüyamda sizi gördüm kızlar.aramızdan 2 kişi bebek ve eşleriyle beraber benim eve gelmiştiniz.isimler aklımda değil ama biri 34 yaşında, çok zayıf, esmer ve saçları omuzda biriydi.diğeri de uzun at kuyruğu saçlıydı.ikisin de bebeklerinin saçları çok uzundu ve babaları saçlarını tarıyordu.
ay, çok girmemek lazım buraya valla bağımlı oldum.sanki hepiniz çokk yakın arkadaşımmışsınız gibi geliyor.girmezsem özlüyorum.

Ss35 benim kızın hala çapaklanıyor.2.gidişimizde de tobrased damla verdi.4 gün kullandım.yani 2 kez aynı damlayı kullandım.anne sütü falan işe yaramamıştı.

Yok canım ya öyle bir şey yok 1 sene bile olmayabilirsin kv unutmuş herhalde bu işleri:)) adet olmayınca hamile kalınmaz diye bir şey de yok tabi tedbirli olmak lazım
Kv diyor kı ben 40 inden sora hemen oldum diyor bide çocuk emzirme nasıl iş bilmiyorum takmıyorum kafaya. Eşim de şüphelendi olamadığımda gittim hamilelik testi aldım negatif.:)

Kv diyor kı ben 40 inden sora hemen oldum diyor bide çocuk emzirme nasıl iş bilmiyorum takmıyorum kafaya. Eşim de şüphelendi olamadığımda gittim hamilelik testi aldım negatif.:)
Ben bu işi anlamadım 40 ı çıktığında kanamam şiddetlendi ben adet oldum sandım sonra 4 gün devam etti bitti 10 gün sonra yine kanama oldu 2 gün sürdü sonra yine bitti bi 15 gün sonra 2 gün daha oldu anlamadım gitti doktora da gitmedim

Çok tatlısınnn

Benim doktor 6-7 ay olmazsın daha dedi

6 saatte uyanmayınca meme de vermiyorum ya, aç kalıyor kuzum.her zaman onun uyanmasını beklemeden uyandırıp emzirirdim.ben de uyanmıyorum kaç gündür.uyanınca deli gibi emiyor canım...
Yani uyandirip meme vermiyorsun?
Dr bana 6 saat uyuhabilir demisti 2. Ay konteolunde ben de keskeee demistim:) o yuzden hic sorun etmiyorum.

Ohh maşallah canm
Evet canm kaybettigine bakarsak ilk ay az aldı gibi ama 20 günde de 700 alarak toparladi aslnda ama genede az biliyorum tabi stres yaptığımdan da az aliyo olabilir çünkü dr un mama takviyesi istegi beni strese sokuyordu

Nedense mavi_lina geldi direk aklıma onu tarif ettin gibi halbuki hiç görmüşlügüm yok kendisini

Ben de muskat verdiğim gece LifeandFeel ı görmüştüm:))

Benim 2.ay kontrolde 900 Gr almıştı canım ama benim ilk ay mama destekli besledigimden 1400-1500 Gr almıştı. O zaman bu ay mama destekli gidip açık kapatıp diğer ay azaltarak gidebilirsin. Yada günde 3 öğün filan ver sadece kendine göre bir düzen dene.

Evet kullanıyorum canım tadı çok güzel:) ama çok çabuk bitiyor ve biraz fiyat olarak pahalı. Sütte yapıyor ve sütün kalitesini arttırıyor.
Satacak birini arıyodum ama gerek kalmadı hallettim tatlım :) evet tadı güzel bende ilk kez aldım fiyatı da uyguna geliyor diye 4 kutu aldım ama benim laktoz alerjim var hamileyken tetiklenmisti iyice ve laktozsuz süt içiyodum hep belki çok etkilemez diye aldım lactamil i de bı bardak icmemle mahvolmam bir oldu bebeğim de bende mahvolduk o yüzden 3 kutuyu çöpe atmaktansa kullanan varsa alır belki diye düşündüm ama adamı aradım sağolsun başka ürünle değişim yapicam

yaş neden aklımda biliyor musun?ben de o yaştayım ve diyorum ki ona bak bi bana?ben dombili kadın tığ gibi...olabilir aklıma gelmemişti mavi.saçların öyle mi mavi?

Yani uyandirip meme vermiyorsun?
Dr bana 6 saat uyuhabilir demisti 2. Ay konteolunde ben de keskeee demistim:) o yuzden hic sorun etmiyorum.

yok canım.artık uyanamıyorum.6 saat aç kalıyor ama artık sorun değil.uykuya çok ihtiyaçları var.birkaç kez uyandırmıştım, memeyi öğürmüştü.demekki etkilenmişim ki uyanamıyorum ben de.

Uyuuuş benim kuzum 2 kilocuktu sadece emziriyorum evet çok şükür bi sıkıntımız da yok. Kaç kilo oldu bilmiyorum,hastaneye götürmeye korkuyorum. Çok fena burda hastane olayı. Ama kıyafetler küçük gelmeye başladı,bezde de 2 numaraya geçtik sanırım yolunda gidiyor.
esmerm91 canım bence de sanki senin doktor gereksiz yere seni gerdi gibi. Bi takip et bence de strese girmeden. Psikoloji herşey bilirsin. Rızkı veren Allah. İnşallah bebeğinin rızkı vardır memelerinde bol bol hem sen de eşinle tartışmalı değil miydin,belki ondan etkilendin. Belki değil kuvvetle muhtemel. Bak ben bile 10 günlüğüne ziyarete gelen eşim tarafından gerildiğim için bi gün sütüm gitti yavrum sabaha kadar aç kaldı lohusa kadına özel bir kötülük güdüsü var bu insanların,kocaların ben iki gün çekemedim..size Allah kolaylık versin. Not:bu gidişle bundan sonraki lohusalıkları hep kocadan uzakta geçirmeyi planlıycam bu gidişle. Gözüm korktu

Ben bu tarz şeyleri hiç vermiyorum canım.Anne sütü ve d vitamini dışında bir şey vermiyorum su da dahil.2 aydır sarılığımız geçmedi her gelen şekerli su ver diyor onu da vermedim düşünmüyorum da . İlk kızıma da öyle yapmıştım ekstra bi mama vermiştim , rezenenin de savunucusu değilim yani :)

Sen yinede riske atma belli olmaz mutlaka korunun
Yani işte şu an hazır değilim ruhen bedenen kendimde değilim 3ay olucak bu ayın 23 inde. İstese başladım geçen hafta. Yarım gün çalışıyorum ama çok yoruluyorum hiç başlamak istemedim mecburdum..
Temmuzun sonuna inşallah ücretsiz izine ayrılcam nasipse. O zaman kızım 5 aylik olucak inşallah

Ss35 ben kaynamış soğumuş suyla siliyordum canım ya ama bu sonuncu uzun sürdü bizde ara ara hep sarı akıyo gözü belki damla kullanırım ben de anne sütü iyi gelmedi artırdı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…