2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar anneler gününüz kutlu olsun hepimizn bu doğum kilolarını ne yapacağız ben 86 kiloyum bel göğüs basen hepsi aynı hizada benim çok kötü gözüküyor kendimden nefret eder olsun ve hiç bir kıyafetim olmuyor ne giyeceğimi bilemiyorum bulunduğum ilçede de doğru dürüst mağaza yok merkeze gidemiyorum oğlum küçük malum.esim de yok ne yapacağım inceltici korse falan yok.mu birde çatlaklar var tabi LÜTFEN BIR AKIL VERIN

Yok ates yapmadi. Bu arada bende ucaga binecegim yakin zamanda. Benimki emzikte tutmuyor. Ağlarsa nasi susturacagim korkuyorum acikcasi
Cnm ozmn emzirmen gerekıomus iniste ve kalkışta.işin kötüsü bn bebişimle hiç dışarıya cıkmadım erken doğdu hastalıktan uzak tutım dıe ucakta ağlarsa ederse napıcm hıç bilmıorm

78 kiloyla doguma gittim şuan 65 kiloyum korse kullandım ama düzenli degil hergün egzersiz yapıyorum doktorum proteinin az oldugu bir diyet listesi verdi ama zayıflamak için degil kan degerlrm düzene girsin diye onu listeyi uygulyrm oda zayıflatıyo yürüyüş yapıyorum 3 kiko kaldı hamile kalmadan önceki halime dönmeme bende de çatlak baya var ama ona çözüm yok galiba benimkilerde duruyo ama rengi açıldı kırmızı degil pek sabahları ılık su sıcaga daha yakın limonlu su içiyodum oda yag yakımına yardmcı oluyo sabah aç karnına akşam yemeginde önce günde 2 bardak içiliyo vücuttaki ödemi suyu atıyo netten araştıra bilirsin ılık limonlu suyu sütüne bir zararı olmycaksa iç tavsiye ederm ben emzirmedigim için pek bilgim yok süt konusunda

Benimki çok az emiyor canim daha çok mama kullanıyoruz sen nasılsın aklımdasın hep

Benimki çok az emiyor canim daha çok mama kullanıyoruz sen nasılsın aklımdasın hep
İyim çok şükür yeni bebiş için prof. Gidiyorum ilaç falan kullanıyorum kan ve vitaminim düzene girsin diye bakalım herşeyin hayırlısı kızıma gidiyorum ankaraya melegimi görmeye 3 defa gittim çok özlüyorum onu gidip saatlerce konuşyrm kızımla

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş misali benim çok kilom yok ama kalan 5 kilomu bile veremedim malesef.Emziren annelerin zayıflama grubu var oraya katıl istersen sen en azından daha rahat diyet yapabilirsin benim sütüm hemen etkileniyor malesef oraya gel motivasyon sağlar ben 1 kilo almıştım onu geri verdim bu hafta oraya menülermi yazıyorum bu hafta hızımı biraz kesip 500/750 gram vermeyi hedefliyorum

Benimde hic bir hesabım yok öksüz gibi kaldık burda orda konusup bizi unutmayın burda

@ozsuu bende geldim kızlar yakupyakup1403 valla kim kim bilmiyorum beni de ekleyin guruba
Küsüz ya mesajla sordum tripli tripli bi farketmez yazısı gelince bende hemen açtım hahahha
Kadının fendi erkeği yendi

Bu maya tozunun gazıyla ebebekte indirim de vardı 150 adet (50x3)süt saklama poşeti sipariş ettim :))))
Umarım elimde patlamaz mavi_lina
Masallah insallah hepsini doldurup atarsin buzluga
Hangi maya tozunu kullaniyorsn bnde bugun markete gidecemde ona gore alim

Bu maya tozunun gazıyla ebebekte indirim de vardı 150 adet (50x3)süt saklama poşeti sipariş ettim :))))
Umarım elimde patlamaz mavi_lina
Masallah insallah hepsini doldurup atarsin buzluga
Hangi maya tozunu kullaniyorsn bnde bugun markete gidecemde ona gore alim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…