- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.221
Bizim 3 mart doğumu yeni başladı bilinçli gülmelerHanımlar selam. Oğlum 22 martda dogdu. Çok güzel uykusunda gülümsüyor. Anca uyanıkken hiç gülümsemiyor. Hevesle bana gülücükler atacağı zamanı bekliyorum ama yok yok. Bugün banyo yaptırdık. İlk başta korktu ağladı falan sonra şu hoşuna gitti. Öylece keyfini çıkardı banyonun amq bir gülümseme yok. Sizin bebekler gülmeye başladı mı?
Bnde ayni giydiriyorum cnm kisa kollu citcitli ustunede uzun kollu ince ayakli tulum filan giydiriyorum ustunede ince battaniye atiyorum ona ragmen bayagi terliyor bugunlerdeCanim sen de adanadasin gece yatarken ne giydiriyosun benim oğlan çok terliyor çıtçıtlı kolsuz üstüne ince penye uzun kollu giydiriyorum
Insallah cnm bnmde daha stoklayacak kadr olmazda bol bol icer mamaya hic gerek kalmaz insallhOyyyy maşallah daha da artsın inşallah canımmm.. siparişim daha gelemedi , yarın gelcek inşallah. Henüz başlamadım stoklamaya inşallah daha da artar
mecburiyetten kıyafet yetişmiyo sıpaya birşeyler aldık ama babası iyi sabretti ya ona şaşırdım birde demezmi bu bebeğimin aşçlışverişi o yüzdeIyi cesaret etmissin parmaginda oynatmis resmen
Bnde rezil eder diye korkumdan daha hic beraber disariya gezmeye cikamadik 3 aylik filan olsun belki cikariz
dengesiz ya sanki keyfimize mi çıkıyoruz nekadar halden anlamaz insanlar varAmann herkez büyütüyo çocuk takma sen öyle birini görsen ayıplarmısin öyle düşün bende birkere çıktım oda avm idi mevlüt için kıyafet alcaktım uyudu biraz sonra acıktı taaaa 4. Katta mış bebek bakım odası yürüyen merdivende adeta koşarak çıktım salak kadının biride demezmi arkadaşına söylüyo ben duydum e bukadar bebekle çıkılırmı diye bi sinirlendim kulağım sağır değil duyuyorum dengesiz dengesiz konuşma dedim sanki al sen bak dedim saf yaa neyse çıkcaz tabi zaten binde bir böyle biseye kalkısıyoz
cnm benimki 14 mart doğumlu ilkdefa bugün gülücükler saçtı ama ondan öncede az az gülüyorduHanımlar selam. Oğlum 22 martda dogdu. Çok güzel uykusunda gülümsüyor. Anca uyanıkken hiç gülümsemiyor. Hevesle bana gülücükler atacağı zamanı bekliyorum ama yok yok. Bugün banyo yaptırdık. İlk başta korktu ağladı falan sonra şu hoşuna gitti. Öylece keyfini çıkardı banyonun amq bir gülümseme yok. Sizin bebekler gülmeye başladı mı?
Ben az once kisa kollu giydirdim gulucukler sacti ortaliga ama simdi gece uykusuna yatti ince uzun kollu bir pijama giydirdim yine. Hele bugun disarida ne yapacagimi sasirdim ortsem mi acsam mi diye... Bir de bana da inanilmaz sicak basiyor. Sutten sanirim. Havlu falan koyuyorum icimeYa tam acayip mevsim ben örtmüyorum kısa çıtçıtlı ince uzun kollu ve patikli giydiriyorum okadar ama diyorum üşürmü örttüğümdede terliyo örtmüyorum bende kısa koluyla örtünmeden yatıyorum çok sıcak bide bez zaten sıkıyordur çok boğmamak gerekir kıyamam söyleyemiyolar
Ya tam acayip mevsim ben örtmüyorum kısa çıtçıtlı ince uzun kollu ve patikli giydiriyorum okadar ama diyorum üşürmü örttüğümdede terliyo örtmüyorum bende kısa koluyla örtünmeden yatıyorum çok sıcak bide bez zaten sıkıyordur çok boğmamak gerekir kıyamam söyleyemiyolar
Hiç belli olmaz canım, önce mamayı bırakır, sonra stoğa geöersin inşallah. Pozitif düşünelim ki olsunBnde ayni giydiriyorum cnm kisa kollu citcitli ustunede uzun kollu ince ayakli tulum filan giydiriyorum ustunede ince battaniye atiyorum ona ragmen bayagi terliyor bugunlerde
Insallah cnm bnmde daha stoklayacak kadr olmazda bol bol icer mamaya hic gerek kalmaz insallh
170 2 pantolon aldım 46 bedenBoyun kaç ben kıyafet bulamıyorum ya siz nr yapiyorsunuz
Türkçe canımAa ne öğretmenisin canm ?
Nasıl yaptırdın canım zeytinyağı filan mı verdin?27 saat sonra kakamızı yaptık çok şüküryalnız günde bir kere yapması az doyuyor mu demek? Yani katı kıvamlı da değil gayet cıvık, kabız da değil. Çişli bezler de sorun yokta, kaka azalınca az mı doyuyor ki diye düşündüm şimdi de.
bizimde kaka sayımız azaldı önceleri 3 4günde bi müdahaleyle yapıyordu şimdi bi gün yapıp bir gün yapmıyor yada iki yapmıyor 3.gün yapıyor27 saat sonra kakamızı yaptık çok şüküryalnız günde bir kere yapması az doyuyor mu demek? Yani katı kıvamlı da değil gayet cıvık, kabız da değil. Çişli bezler de sorun yokta, kaka azalınca az mı doyuyor ki diye düşündüm şimdi de.
Ohh cok şükür gözün aydın canmHeyyyy 2.ay aşılarımıza kazasız belasız atlattık teyzoşlarııı
Wonder weeks canım. 4 ya da 5 tl gibi bi ücreti var. Appstoreda türkçesi de var harika haftalar diye. Çok yoruyo çok :/ memeyi de reddetmesi daha fena.Ayy bizimkide şuan yanimda aglayip duruyor ama ilgilenecek halim kalmadi resmen :/ pff ne zor cocuk büyütmek ya
Bu arada hangi uygulama canm o ?
Ahaha aslan sütü mü içti kiBenimki bugün yine sarhoş gibi. Mızmızlanıp uyanıyor, emiyor, sonra gözler gidiyor. Eğer uyuyamazsa huzursuzlanıyor, sanki ben uyutmuyorum :)) Ne içti bilmem
Bu bir iki güne bitecekmiş ama bir sonraki ataktan çok korkuyorum 1 ay kadar sürüyo :/Evet canım her yeni bir şey öğrendiklerinde huzursuzluk dönemi oluyormuş inşallah uzun sürmez
Hahah tam şenlik değil miAyy bu akşam bebeğe biraz birşeyler alalım dedik avmde resmen bana koşu yaptırdıAuralee diyordu ya milletin içinde dans ediyorum diye aynen bende bugün dans ettim uykusu geldi diye ortalığı yıktı mağazaya giriyorum ağlıyo çıkıyorum susuyo babasını beklerken orta yerde deli gibi zıplayıp döndüm bebekte tam çıkacağımız zaman uyudu rezil oldum resmen
Yaa daralırsın ama. Karart gözünü çık nolucak en kötü soluğu emzirme odasında alıyosun. Alışırsınız ikiniz de. Yoksa işin zor vallaIyi cesaret etmissin parmaginda oynatmis resmen
Bnde rezil eder diye korkumdan daha hic beraber disariya gezmeye cikamadik 3 aylik filan olsun belki cikariz
27 saat sonra kakamızı yaptık çok şüküryalnız günde bir kere yapması az doyuyor mu demek? Yani katı kıvamlı da değil gayet cıvık, kabız da değil. Çişli bezler de sorun yokta, kaka azalınca az mı doyuyor ki diye düşündüm şimdi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?