2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bizim 3 mart doğumu yeni başladı bilinçli gülmeler

Canim sen de adanadasin gece yatarken ne giydiriyosun benim oğlan çok terliyor çıtçıtlı kolsuz üstüne ince penye uzun kollu giydiriyorum
Bnde ayni giydiriyorum cnm kisa kollu citcitli ustunede uzun kollu ince ayakli tulum filan giydiriyorum ustunede ince battaniye atiyorum ona ragmen bayagi terliyor bugunlerde
Oyyyy maşallah daha da artsın inşallah canımmm.. siparişim daha gelemedi , yarın gelcek inşallah. Henüz başlamadım stoklamaya inşallah daha da artar
Insallah cnm bnmde daha stoklayacak kadr olmazda bol bol icer mamaya hic gerek kalmaz insallh

Iyi cesaret etmissin parmaginda oynatmis resmen
Bnde rezil eder diye korkumdan daha hic beraber disariya gezmeye cikamadik 3 aylik filan olsun belki cikariz
mecburiyetten kıyafet yetişmiyo sıpaya birşeyler aldık ama babası iyi sabretti ya ona şaşırdım birde demezmi bu bebeğimin aşçlışverişi o yüzde

dengesiz ya sanki keyfimize mi çıkıyoruz nekadar halden anlamaz insanlar var

cnm benimki 14 mart doğumlu ilkdefa bugün gülücükler saçtı ama ondan öncede az az gülüyordu

Ya tam acayip mevsim ben örtmüyorum kısa çıtçıtlı ince uzun kollu ve patikli giydiriyorum okadar ama diyorum üşürmü örttüğümdede terliyo örtmüyorum bende kısa koluyla örtünmeden yatıyorum çok sıcak bide bez zaten sıkıyordur çok boğmamak gerekir kıyamam söyleyemiyolar

Ben az once kisa kollu giydirdim gulucukler sacti ortaliga ama simdi gece uykusuna yatti ince uzun kollu bir pijama giydirdim yine. Hele bugun disarida ne yapacagimi sasirdim ortsem mi acsam mi diye... Bir de bana da inanilmaz sicak basiyor. Sutten sanirim. Havlu falan koyuyorum icime

Ben de aynı kısa kolluyla yatıyorum ama ona rağmen ter basıyor. Doğum yaptığımdan beri böyle hep bir ter basma durumu yaşıyorum. Bebeğin üstünü örtüyorum ama, kısa kollu çıtçıtlı üstüne alt üst giydiriyorum, inceden de bir battaniye örtüyorum.

Hiç belli olmaz canım, önce mamayı bırakır, sonra stoğa geöersin inşallah. Pozitif düşünelim ki olsun

Nasıl yaptırdın canım zeytinyağı filan mı verdin?

bizimde kaka sayımız azaldı önceleri 3 4günde bi müdahaleyle yapıyordu şimdi bi gün yapıp bir gün yapmıyor yada iki yapmıyor 3.gün yapıyor

Ayy bizimkide şuan yanimda aglayip duruyor ama ilgilenecek halim kalmadi resmen :/ pff ne zor cocuk büyütmek ya
Bu arada hangi uygulama canm o ?
Wonder weeks canım. 4 ya da 5 tl gibi bi ücreti var. Appstoreda türkçesi de var harika haftalar diye. Çok yoruyo çok :/ memeyi de reddetmesi daha fena.
Benimki bugün yine sarhoş gibi. Mızmızlanıp uyanıyor, emiyor, sonra gözler gidiyor. Eğer uyuyamazsa huzursuzlanıyor, sanki ben uyutmuyorum :)) Ne içti bilmem
Ahaha aslan sütü mü içti ki
Evet canım her yeni bir şey öğrendiklerinde huzursuzluk dönemi oluyormuş inşallah uzun sürmez
Bu bir iki güne bitecekmiş ama bir sonraki ataktan çok korkuyorum 1 ay kadar sürüyo :/
Hahah tam şenlik değil mi bir de bebek arabasında asla durmuyodu şu sıralar arabayı kullanabilir olduk. Verdiğimiz paraya acımaya başlamıştım. Şimdi eve yakın park buldum oraya yürürüm diyorum arada havalar güzel. Hem hep çocuklular var yadırgamazlar dansı
Iyi cesaret etmissin parmaginda oynatmis resmen
Bnde rezil eder diye korkumdan daha hic beraber disariya gezmeye cikamadik 3 aylik filan olsun belki cikariz
Yaa daralırsın ama. Karart gözünü çık nolucak en kötü soluğu emzirme odasında alıyosun. Alışırsınız ikiniz de. Yoksa işin zor valla

Birazdan 2. Ay aşılarını olmaya gideceğiz. Ben çok gerginim hem ağlayacak diye hem de ya ateş yaparsa diye

Bizimki bazen 2 gunde 1 yapıyor canım. Normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…