2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Birazdan 2. Ay aşılarını olmaya gideceğiz. Ben çok gerginim hem ağlayacak diye hem de ya ateş yaparsa diye

Birçoğumuz sikintisiz atlattık canım, içini ferah tut. Bende çok tedirgin olmuştum uyku tutmamıştı çok şükür atlattık. Çok aglamadi bizimki. Seninki de ağlamaz belki. Yanına mama al ağlarsa verirsin sakinleşir. Yani benimki obur olduğundan bu şekilde sakinleşiyor

Benim kizimda 8 mart dogumlu bir haftadir ozellekle sabahlari cok guzel guluyor konusuyoruz tepkilir veriyor.bende sizin gibiydim merak etmeyin Bi kac zaman sonra o da size gulecek annesi :)

Guzel anneler nasilsiniz? Bisey soracam kizimin agzi cok fena pamukcuk oldu dr mukostatin verdi beze dok elinle sil dedi eczaci ise agzina damlat dedi simdi hangisini yapicam ben, baska bildiginiz bisey var mi cok uzuluyorum yavruma

Birazdan 2. Ay aşılarını olmaya gideceğiz. Ben çok gerginim hem ağlayacak diye hem de ya ateş yaparsa diye
Canım korkma evet ağlıyor ama sonuçta iğne ucu yani , ben resmen dün travma yaşadım sen yaşama. Sevdiği oyuncak varsa yanına al ben onunla biraz rahatlattım. İnşallah ateş vs çıkmaz

Guzel anneler nasilsiniz? Bisey soracam kizimin agzi cok fena pamukcuk oldu dr mukostatin verdi beze dok elinle sil dedi eczaci ise agzina damlat dedi simdi hangisini yapicam ben, baska bildiginiz bisey var mi cok uzuluyorum yavruma
Hangisi kolayına gelirse canım önemli olan ilacın ağız içine yayılması aynı şekilde karbonatlı suyla silmek de ise yarıyor geçmiş olsun

Hahaha :)))) bakalım 3.ayda rotayı napcak senin oğluş. Bizim oğlan yedi yuttu karı-koca rota aşısının tadını merak ettik o derece

şenlik ki ne şenlik babasına devrettim kıyafet alma işini oda gidip bir buçuk yaşa göre almış Allahtan ben bikaç küçük birşeyler beğenebilmiştim . Biz daha bebek arabasını almadık cnm eşim almıyor sırf çıkmayayım diye bu hafta alıcak güyaaaaa para teklif ediyorum onu bile kabul etmiyo tüm derdi beni eve kapatmak bu adamın yaaa
silmek sanki daha etkili olur ben hep silerek temizlemeyi duydum karbonatlı suyla da temizleyebilirsin hafiçe silerek

Agizlari minnacik parmagim on tarafini ancak siliyor canim arkalar hep duruyo hafif arkaya ittirsem kusacak gibi oluyor bende temizleyemiyorum ama silmeye devam edeyim o zaman sagolun

Benim başıma gelmedi henüz ama bezle silmek gerekiyor diye biliyorum. Pamukcuk aslında bir çeşit maya. Anne sütü ile onlarda beslenip cogalabiliyorlar. Eğer bezle silersen zaten büyük bir kısmını ağzından temizleme olursun. İlaca çok fazla iş bırakmazsın böylece

Doktor karbonatlı suyu önerdi bizede pamukçuk olursa
Hahaha :)))) bakalım 3.ayda rotayı napcak senin oğluş. Bizim oğlan yedi yuttu karı-koca rota aşısının tadını merak ettik o derece
Benim fıstık da fena ağladı rota da yutmadı ağzında tuttu artık hemşire bağıra bağıra şarkı söyledi öyle sustu aşı yada iğne zannetti çıkarken tadına vardı ağzını geveliyordu

Kızlar elimde 80 li 3 numara bez var trendyolda 208 lisi indirime girmiş sizce almalımiyim yani o bitene kadar 4 e geçmeyiz heralde değil mi

Hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…