2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Her emzirme oncesi gogsumu temizliyorum yavrumun agzini siliyorum. Bi yandanda korkuyorum ama aciyo mu silerken diye.

Y yesilagac44 cnm canbebe nasıl memnun kaldınmı ben prima aktif bebek kullanıyorum pişik artı sızdırma var son 3 gündür hep çiş sızıyo Allah tan olur olmaz fark ettim.

Bizim kiz aksi inadi tuttugu zaman emmekte istemiyor o zamanlar sagip veriyorum emzirme odalarinda priz var mi acaba sagip vermek icin
Saka bir yana o yondende avm ye gitmeye korkuyorum ama akrabalara es dosta gidiyorum yine :)

Y yesilagac44 cnm canbebe nasıl memnun kaldınmı ben prima aktif bebek kullanıyorum pişik artı sızdırma var son 3 gündür hep çiş sızıyo Allah tan olur olmaz fark ettim.
Canım ben de canbebeyi gece kullanmaya cesaret edemedim henüz çiş kaçırır falan diye.Aktif bebek bende hiç çiş sızdırmadı hatta bazen bez aşırı şişmiş oluyo ama yine kaçırmıyodu.Kaka çıkıyor sürekli belden.Biraz daha sıkı bağla istersen.Canbebeyi henüz düzenli kullanmadım ama kaka veya çiş çıkarması olmadı şuana kadar bel kısmı da daha iyi duruyo primadan ama canbebede fazla kaka yapmadı hiç kızım yaptığında yazarım.Bence sen huggiesten memnunsan devam et.Bende şuan canbebe prima premium care yeniler ve aktif bebek var bi fırsat bulduğumda deney yapacam hepsine su döküp reklamlardaki gibi

Bizim kiz aksi inadi tuttugu zaman emmekte istemiyor o zamanlar sagip veriyorum emzirme odalarinda priz var mi acaba sagip vermek icin
Saka bir yana o yondende avm ye gitmeye korkuyorum ama akrabalara es dosta gidiyorum yine :)
sağdığın sütü yanına al canım.3 saat dışarda durabiliyor nasılsa biberonun kapaklı haliyle taşı emziğini takar içiriverirsin dışarda sağmak çok zor olur.

Hahahha tmm cnm çok sağol huggieste beline iz yapıyordu acaba acırmı diyorum yoksa poposunu çok rahat tutuyorum kakayıda belden değil gevşek bağlarsan bacak arasınfan sızdırıyo ki bu daha iyi sadece pijama değişiyo ozaman çok daha kolay oluyo bugün ozaman ondan aldırayım dün e bebeğe gittik bebeğin çığlığından bulamadım 3 numara huggies :))

Huggiesin beli kesinlikle daha iyi primadan.İz yapsa da çok sıkıntı olduğunu sanmıyorum ya bi üst numarada düzelir muhtemelen.Evet onda kaçmıyodu belden benimki hep yanlardan kaçtı ama çıtçıtlı bodysine de bulaştığından yine hepsini değiştirmek zorunda kalıyordum.Gerçi huggieste de 3 numarada değişiyormuş bez.Dışı pembe-mavi oluyor 3ten sonra ondan mı bulamadın acaba 1-2 numara beyaz paket.Canbebeyi henüz anlayamadım şuana kadar kızım canbebede hep az kaka yapıyo prima takıyorum dolduruyo :))

sorma benim oğlumda ishalmi oldu ne sabahtan 3 kere sulu kaka yaptı hastaneye gittik ya dün bide akşam çıktık heryerde klima çarpmış olabilirmi

Canım korkma evet ağlıyor ama sonuçta iğne ucu yani , ben resmen dün travma yaşadım sen yaşama. Sevdiği oyuncak varsa yanına al ben onunla biraz rahatlattım. İnşallah ateş vs çıkmaz

İnşallah olmaz canım genelde olmadı bakalım olsada yapcak ise yok hastalık ateşi gibi uzun sürmüyo merak etme

Aşıdan geldik kızlar. Çok ağladı kuzum. Emzirdim hemen sakinleşti. Şimdilik sorun yok, inşallah ateş yapmaz.

Bol bol ye canim nasılsa kilo derdin yok cocukla uğraşırken gitmiştir bide bünye meselesi ben zor veriyorum galiba aslında 17 kilo vermişim tabi kilo çok olunca ver ver bitmiyo hoş geldin buarada
Canım evet yemeye çalışıyorum bebekten fırsat kaldıkça :) hoşbulduum :))

Canım ben kaçırdım baya ya mamaya başladığını bilmiyodum evet mama baya gaz yapıyomuş inşallah o da geçer en kısa zamanda

Ay çok sinir ama sana da yazık bebeğe de. Hep evi görmekten çocuk da darlanır. Çıkınca yeni şeyler görür öğrenmeye çok açıklar çünkü.
Evet öyle daha kolay olur tabi. İlk çıktığımız dönemlerde benim kız da zar zor emiyodu emip üzerine biberon alıyodu. Bazı yerlerde priz var bazılarında mikrodalga bile var da hepsi değişken işte.

Yarım saatte bir ölçüyorum şu anda 37.2 ateşi. 38'i geçerse Calpol vereceğim ama çok halsiz düştü. 5 dk zor emiyor, uyuyakalıyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…