- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.261
Her emzirme oncesi gogsumu temizliyorum yavrumun agzini siliyorum. Bi yandanda korkuyorum ama aciyo mu silerken diye.Benim başıma gelmedi henüz ama bezle silmek gerekiyor diye biliyorum. Pamukcuk aslında bir çeşit maya. Anne sütü ile onlarda beslenip cogalabiliyorlar. Eğer bezle silersen zaten büyük bir kısmını ağzından temizleme olursun. İlaca çok fazla iş bırakmazsın böylece
Hahaha :)))) bakalım 3.ayda rotayı napcak senin oğluş. Bizim oğlan yedi yuttu karı-koca rota aşısının tadını merak ettik o derece
Bizim kiz aksi inadi tuttugu zaman emmekte istemiyor o zamanlar sagip veriyorum emzirme odalarinda priz var mi acaba sagip vermek icinWonder weeks canım. 4 ya da 5 tl gibi bi ücreti var. Appstoreda türkçesi de var harika haftalar diye. Çok yoruyo çok :/ memeyi de reddetmesi daha fena.
Ahaha aslan sütü mü içti ki
Bu bir iki güne bitecekmiş ama bir sonraki ataktan çok korkuyorum 1 ay kadar sürüyo :/
Hahah tam şenlik değil mibir de bebek arabasında asla durmuyodu şu sıralar arabayı kullanabilir olduk. Verdiğimiz paraya acımaya başlamıştım. Şimdi eve yakın park buldum oraya yürürüm diyorum arada havalar güzel. Hem hep çocuklular var yadırgamazlar dansı
Yaa daralırsın ama. Karart gözünü çık nolucak en kötü soluğu emzirme odasında alıyosun. Alışırsınız ikiniz de. Yoksa işin zor valla
Canım ben de canbebeyi gece kullanmaya cesaret edemedim henüz çiş kaçırır falan diye.Aktif bebek bende hiç çiş sızdırmadı hatta bazen bez aşırı şişmiş oluyo ama yine kaçırmıyodu.Kaka çıkıyor sürekli belden.Biraz daha sıkı bağla istersen.Canbebeyi henüz düzenli kullanmadım ama kaka veya çiş çıkarması olmadı şuana kadar bel kısmı da daha iyi duruyo primadan ama canbebede fazla kaka yapmadı hiç kızım yaptığında yazarım.Bence sen huggiesten memnunsan devam et.Bende şuan canbebe prima premium care yeniler ve aktif bebek var bi fırsat bulduğumda deney yapacam hepsine su döküp reklamlardaki gibiY yesilagac44 cnm canbebe nasıl memnun kaldınmı ben prima aktif bebek kullanıyorum pişik artı sızdırma var son 3 gündür hep çiş sızıyo Allah tan olur olmaz fark ettim.
sağdığın sütü yanına al canım.3 saat dışarda durabiliyor nasılsa biberonun kapaklı haliyle taşı emziğini takar içiriverirsin dışarda sağmak çok zor olur.Bizim kiz aksi inadi tuttugu zaman emmekte istemiyor o zamanlar sagip veriyorum emzirme odalarinda priz var mi acaba sagip vermek icin
Saka bir yana o yondende avm ye gitmeye korkuyorum ama akrabalara es dosta gidiyorum yine :)
Hahahha tmm cnm çok sağolCanım ben de canbebeyi gece kullanmaya cesaret edemedim henüz çiş kaçırır falan diye.Aktif bebek bende hiç çiş sızdırmadı hatta bazen bez aşırı şişmiş oluyo ama yine kaçırmıyodu.Kaka çıkıyor sürekli belden.Canbebeyi henüz düzenli kullanmadım ama kaka veya çiş çıkarması olmadı şuana kadar bel kısmı da daha iyi duruyo primadan ama canbebede fazla kaka yapmadı hiç kızım yaptığında yazarım.Bence sen huggiesten memnunsan devam et.Bende şuan canbebe prima premium care yeniler ve aktif bebek var bi fırsat bulduğumda deney yapacam hepsine su döküp reklamlardaki gibi
Yani en mantiklisi oyle yapmak cnmsağdığın sütü yanına al canım.3 saat dışarda durabiliyor nasılsa biberonun kapaklı haliyle taşı emziğini takar içiriverirsin dışarda sağmak çok zor olur.
Huggiesin beli kesinlikle daha iyi primadan.İz yapsa da çok sıkıntı olduğunu sanmıyorum ya bi üst numarada düzelir muhtemelen.Evet onda kaçmıyodu belden benimki hep yanlardan kaçtı ama çıtçıtlı bodysine de bulaştığından yine hepsini değiştirmek zorunda kalıyordum.Gerçi huggieste de 3 numarada değişiyormuş bez.Dışı pembe-mavi oluyor 3ten sonra ondan mı bulamadın acaba 1-2 numara beyaz paket.Canbebeyi henüz anlayamadım şuana kadar kızım canbebede hep az kaka yapıyo prima takıyorum dolduruyo :))Hahahha tmm cnm çok sağolhuggieste beline iz yapıyordu acaba acırmı diyorum yoksa poposunu çok rahat tutuyorum kakayıda belden değil gevşek bağlarsan bacak arasınfan sızdırıyo ki bu daha iyi sadece pijama değişiyo ozaman çok daha kolay oluyo bugün ozaman ondan aldırayım dün e bebeğe gittik bebeğin çığlığından bulamadım 3 numara huggies :))
Canım ben de canbebeyi gece kullanmaya cesaret edemedim henüz çiş kaçırır falan diye.Aktif bebek bende hiç çiş sızdırmadı hatta bazen bez aşırı şişmiş oluyo ama yine kaçırmıyodu.Kaka çıkıyor sürekli belden.Biraz daha sıkı bağla istersen.Canbebeyi henüz düzenli kullanmadım ama kaka veya çiş çıkarması olmadı şuana kadar bel kısmı da daha iyi duruyo primadan ama canbebede fazla kaka yapmadı hiç kızım yaptığında yazarım.Bence sen huggiesten memnunsan devam et.Bende şuan canbebe prima premium care yeniler ve aktif bebek var bi fırsat bulduğumda deney yapacam hepsine su döküp reklamlardaki gibi
sorma benim oğlumda ishalmi oldu ne sabahtan 3 kere sulu kaka yaptı hastaneye gittik ya dün bide akşam çıktık heryerde klima çarpmış olabilirmiHuggiesin beli kesinlikle daha iyi primadan.İz yapsa da çok sıkıntı olduğunu sanmıyorum ya bi üst numarada düzelir muhtemelen.Evet onda kaçmıyodu belden benimki hep yanlardan kaçtı ama çıtçıtlı bodysine de bulaştığından yine hepsini değiştirmek zorunda kalıyordum.Gerçi huggieste de 3 numarada değişiyormuş bez.Dışı pembe-mavi oluyor 3ten sonra ondan mı bulamadın acaba 1-2 numara beyaz paket.Canbebeyi henüz anlayamadım şuana kadar kızım canbebede hep az kaka yapıyo prima takıyorum dolduruyo :))
Birçoğumuz sikintisiz atlattık canım, içini ferah tut. Bende çok tedirgin olmuştum uyku tutmamıştı çok şükür atlattık. Çok aglamadi bizimki. Seninki de ağlamaz belki. Yanına mama al ağlarsa verirsin sakinleşir. Yani benimki obur olduğundan bu şekilde sakinleşiyor
Canım korkma evet ağlıyor ama sonuçta iğne ucu yani , ben resmen dün travma yaşadım sen yaşama. Sevdiği oyuncak varsa yanına al ben onunla biraz rahatlattım. İnşallah ateş vs çıkmaz
İnşallah olmaz canım genelde olmadı bakalım olsada yapcak ise yok hastalık ateşi gibi uzun sürmüyo merak etme
Gecmis olsun canm insallah sorunsuz atlatırsınzAşıdan geldik kızlar. Çok ağladı kuzum. Emzirdim hemen sakinleşti. Şimdilik sorun yok, inşallah ateş yapmaz.
Canım evet yemeye çalışıyorum bebekten fırsat kaldıkça :) hoşbulduum :))Bol bol ye canim nasılsa kilo derdin yok cocukla uğraşırken gitmiştir bide bünye meselesi ben zor veriyorum galiba aslında 17 kilo vermişim tabi kilo çok olunca ver ver bitmiyo hoş geldin buarada
Canım ben kaçırdım baya ya mamaya başladığını bilmiyodum evet mama baya gaz yapıyomuş inşallah o da geçer en kısa zamandaYaa aslinda bizimde tam bitti gaz sıkıntısı sonra mama takviyesine gecince yeniden basladi mama cok gaz yapiyor malesef :/
Canm korkmuyorum ki sadece 2 ayi gectik ve hala bir firsat bulup çektiremedik onu söylemistim yanlis anladin sanirim :)
Yaa olur mu olur :/ bi kontrole gittiğimizde baktırayım o zamanAyni sorun bendede var doktorun tiroitlerina baktir dedi. Kan tahlili yaptirdik bir sıkıntı cikmadi. Sende bir sor istersen.
Ay çok sinir ama sana da yazık bebeğe de. Hep evi görmekten çocuk da darlanır. Çıkınca yeni şeyler görür öğrenmeye çok açıklar çünkü.şenlik ki ne şenlikbabasına devrettim kıyafet alma işini oda gidip bir buçuk yaşa göre almış Allahtan ben bikaç küçük birşeyler beğenebilmiştim . Biz daha bebek arabasını almadık cnm eşim almıyor sırf çıkmayayım diye bu hafta alıcak güyaaaaa para teklif ediyorum onu bile kabul etmiyo tüm derdi beni eve kapatmak bu adamın yaaa
silmek sanki daha etkili olur ben hep silerek temizlemeyi duydum karbonatlı suyla da temizleyebilirsin hafiçe silerek
Evet öyle daha kolay olur tabi. İlk çıktığımız dönemlerde benim kız da zar zor emiyodu emip üzerine biberon alıyodu. Bazı yerlerde priz var bazılarında mikrodalga bile var da hepsi değişken işte.Bizim kiz aksi inadi tuttugu zaman emmekte istemiyor o zamanlar sagip veriyorum emzirme odalarinda priz var mi acaba sagip vermek icin
Saka bir yana o yondende avm ye gitmeye korkuyorum ama akrabalara es dosta gidiyorum yine :)
Geçmiş olsun yapmaz inşallahAşıdan geldik kızlar. Çok ağladı kuzum. Emzirdim hemen sakinleşti. Şimdilik sorun yok, inşallah ateş yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?