2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar şaka falan ama yaptım deneyi :) görsellerle paylaşıyorum :) sırasıyla prima premium care yeni olan -canbebebe- prima aktif bebek ,,hepsine3 yemek kaşığı su döktüm :)
Görünürde en iyi emen yeni premium care olsa da bezin içinde toptop oldu pamuklar bir de benim kızımın poposunu takar takmaz kıpkırmızı yaptığı için ben onu kendim direk eliyorum.Dokununca da resmen naylon zaten.Aktif bebek de canbebeden iyi emiyor görünüyor gelin görün ki kızım az önce doldurdu bezini kakayla hem de gazlı yaptı ama taşma yapmadı zaten canbebenin bel bariyerleri çok yüksek ama yaptığı yerde kalmış kaka çok şaşkınım, aynı kaka aktif bebekte çoktan beldeydi.Ama aktif bebekte de çiş daha iyi emiliyor galiba çünkü canbebede altığını açtığımda daha bi ıslak geliyodu hakkaten ki deneyimde de öyle görünüyo yani sıfıra sıfır elde var sıfır yine ideal bezi bulamadım gibi

Eklentiler

• IMG_5252.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_5253.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_5254.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_5255.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Hiç sorma canım oğlum hastanede bi mutluydu babası sinirli ama o hiç saçmadığı kadar gülücük saçıyordu bu haftada almazsa ben kartımı atmde unuttum baya oldu nosunu filanda hatırlamıyorum anime söylicem o sipariş etsin arabayı gerçekten yaz olunca da hiç çekilmiyo dört duvar.
Olabilir canım ne çıktı tahlilde
süt alerjisi için kaka tahlili yaptılar sadece birde rutin kontroller 2 ayda 11 cm uzamışız 1100 gr almışız bu ay süper çok iyi besleniyo dedi dr

Hahahhahah süpersin bende akşam huggies gelsin deneyip yollicam resmini

Kızlar bebişlerinizin şaçı dökülüyor mu

Bizimki çok döküldü canım üstü başı yastığı hatta Nasıl oluyor anlamadım ama poposunda bile saç vardı. Şimdi dökülme azaldı zaten kel gibi bişi oldu :) sanırım kalanlar yeni çıkan saçlar

bizimde kaka sayımız azaldı önceleri 3 4günde bi müdahaleyle yapıyordu şimdi bi gün yapıp bir gün yapmıyor yada iki yapmıyor 3.gün yapıyor

Kilo alımı iyi dimi canım bebeğinin? Onunla alakalı değildir yani.

Kizlar hamilelikten beri asiri bir terleme sorunum var hamileykende cok terliyordum dogurdum hala geceleri ter icinde kalıyorum sizdede var mi böyle bir durum?

Benim var. Hele emzirirken su gibi oluyorum. Benim bu havalarda evde kısa kollu giydiğin vaki değildir ama uzun kolluyla duramıyorum.

Vallahi ben bir şey içmedim :)) bilmem ne çarptı dün çocuğumu ki

Bizimki bazen 2 gunde 1 yapıyor canım. Normalmiş.

Normalse sevindim. Onu da kafama takıyorum çünkü :)

Yarım saatte bir ölçüyorum şu anda 37.2 ateşi. 38'i geçerse Calpol vereceğim ama çok halsiz düştü. 5 dk zor emiyor, uyuyakalıyor hemen.

Canım benim akşam bir kere koltuk altından ölçtüğümde 37.5 di, içinde uzun kollu body vardı, daha ince ve kısa kollu giydirdim bir saat sonra 36.8'di. Sen de incelt istersen üstünü.

Canım benim akşam bir kere koltuk altından ölçtüğümde 37.5 di, içinde uzun kollu body vardı, daha ince ve kısa kollu giydirdim bir saat sonra 36.8'di. Sen de incelt istersen üstünü.

İncelttim canım. 36.5 ölçtüm en son kulaktan. İnce bir örtüyle uyuttum şimdi.

İncelttim canım. 36.5 ölçtüm en son kulaktan. İnce bir örtüyle uyuttum şimdi.

Geceyi de rahat atlatırsınız inşaallah, aşı ateşi çok olmaz diyorlar bizde de bir o oldu ama o bile hiç huzursuzluk falan yapmamıştı. İçin rahat olsun :)

Canım ben kaçırdım baya ya mamaya başladığını bilmiyodum evet mama baya gaz yapıyomuş inşallah o da geçer en kısa zamanda
Insallah canm :/

Yarım saatte bir ölçüyorum şu anda 37.2 ateşi. 38'i geçerse Calpol vereceğim ama çok halsiz düştü. 5 dk zor emiyor, uyuyakalıyor hemen.
2.ay asilari uyku yapiyor sanirim canim bizimki 2 gün full uyumustu diyebilirim

Ahahahhaha cok güldüm ya :) ben can bebeyi hic sevmedim çünkü poposuna yapisti yavrumun.aktif bebe iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…