- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.281
Olabilir canım ne çıktı tahlildesorma benim oğlumda ishalmi oldu ne sabahtan 3 kere sulu kaka yaptı hastaneye gittik ya dün bide akşam çıktık heryerde klima çarpmış olabilirmi
Hiç sorma canım oğlum hastanede bi mutluydu babası sinirli ama o hiç saçmadığı kadar gülücük saçıyordu bu haftada almazsa ben kartımı atmde unuttum baya oldu nosunu filanda hatırlamıyorum anime söylicem o sipariş etsin arabayı gerçekten yaz olunca da hiç çekilmiyo dört duvar.Ay çok sinir ama sana da yazık bebeğe de. Hep evi görmekten çocuk da darlanır. Çıkınca yeni şeyler görür öğrenmeye çok açıklar çünkü.
Evet öyle daha kolay olur tabi. İlk çıktığımız dönemlerde benim kız da zar zor emiyodu emip üzerine biberon alıyodu. Bazı yerlerde priz var bazılarında mikrodalga bile var da hepsi değişken işte.
süt alerjisi için kaka tahlili yaptılar sadece birde rutin kontroller 2 ayda 11 cm uzamışız 1100 gr almışız bu ay süper çok iyi besleniyo dedi drOlabilir canım ne çıktı tahlilde
Hahahhahah süpersin bende akşam huggies gelsin deneyip yollicam resminiKızlar şaka falan ama yaptım deneyi :) görsellerle paylaşıyorum :) sırasıyla prima premium care yeni olan -canbebebe- prima aktif bebek ,,hepsine3 yemek kaşığı su döktüm :)
Görünürde en iyi emen yeni premium care olsa da bezin içinde toptop oldu pamuklar bir de benim kızımın poposunu takar takmaz kıpkırmızı yaptığı için ben onu kendim direk eliyorum.Dokununca da resmen naylon zaten.Aktif bebek de canbebeden iyi emiyor görünüyor gelin görün ki kızım az önce doldurdu bezini kakayla hem de gazlı yaptı ama taşma yapmadı zaten canbebenin bel bariyerleri çok yüksek ama yaptığı yerde kalmış kaka çok şaşkınım, aynı kaka aktif bebekte çoktan beldeydi.Ama aktif bebekte de çiş daha iyi emiliyor galiba çünkü canbebede altığını açtığımda daha bi ıslak geliyodu hakkaten ki deneyimde de öyle görünüyo yani sıfıra sıfır elde var sıfır yine ideal bezi bulamadım gibi
Aşıdan geldik kızlar. Çok ağladı kuzum. Emzirdim hemen sakinleşti. Şimdilik sorun yok, inşallah ateş yapmaz.
Yarım saatte bir ölçüyorum şu anda 37.2 ateşi. 38'i geçerse Calpol vereceğim ama çok halsiz düştü. 5 dk zor emiyor, uyuyakalıyor hemen.
Napcaz böyle ya milletin bakıyom cok cok emiyorlar valla :)emzik emen bebeği sakinleştirmek kolay oluyor ver emziği sussunBizimkide çok zor tutuyo elimle hababam tutuyorum diliyle istiyo ama tuttu mu zannedersin aylardır azından düsürmüyo:)
Canım burun akıntısı vs yoksa bisey yoktur emmiyosa senin yediğin biseyler alakalı olabilrKızlar bebeğim bikaçgündür gazı çok kötü kokuyo üşüttüm mü acab
Sadece uykuda ar zor ama gün içind e hiç almazNapcaz böyle ya milletin bakıyom cok cok emiyorlar valla :)emzik emen bebeği sakinleştirmek kolay oluyor ver emziği sussun
Ya 1 haftadır 4 günde bir yapıyor kakasını sanırım onunla alakalıCanım burun akıntısı vs yoksa bisey yoktur emmiyosa senin yediğin biseyler alakalı olabilr
Kızlar bebişlerinizin şaçı dökülüyor mu
bizimde kaka sayımız azaldı önceleri 3 4günde bi müdahaleyle yapıyordu şimdi bi gün yapıp bir gün yapmıyor yada iki yapmıyor 3.gün yapıyor
Kizlar hamilelikten beri asiri bir terleme sorunum var hamileykende cok terliyordum dogurdum hala geceleri ter icinde kalıyorum sizdede var mi böyle bir durum?
Wonder weeks canım. 4 ya da 5 tl gibi bi ücreti var. Appstoreda türkçesi de var harika haftalar diye. Çok yoruyo çok :/ memeyi de reddetmesi daha fena.
Ahaha aslan sütü mü içti ki
Bu bir iki güne bitecekmiş ama bir sonraki ataktan çok korkuyorum 1 ay kadar sürüyo :/
Hahah tam şenlik değil mibir de bebek arabasında asla durmuyodu şu sıralar arabayı kullanabilir olduk. Verdiğimiz paraya acımaya başlamıştım. Şimdi eve yakın park buldum oraya yürürüm diyorum arada havalar güzel. Hem hep çocuklular var yadırgamazlar dansı
Yaa daralırsın ama. Karart gözünü çık nolucak en kötü soluğu emzirme odasında alıyosun. Alışırsınız ikiniz de. Yoksa işin zor valla
Bizimki bazen 2 gunde 1 yapıyor canım. Normalmiş.
Yarım saatte bir ölçüyorum şu anda 37.2 ateşi. 38'i geçerse Calpol vereceğim ama çok halsiz düştü. 5 dk zor emiyor, uyuyakalıyor hemen.
Canım benim akşam bir kere koltuk altından ölçtüğümde 37.5 di, içinde uzun kollu body vardı, daha ince ve kısa kollu giydirdim bir saat sonra 36.8'di. Sen de incelt istersen üstünü.
İncelttim canım. 36.5 ölçtüm en son kulaktan. İnce bir örtüyle uyuttum şimdi.
Insallah canm :/Canım ben kaçırdım baya ya mamaya başladığını bilmiyodum evet mama baya gaz yapıyomuş inşallah o da geçer en kısa zamanda
2.ay asilari uyku yapiyor sanirim canim bizimki 2 gün full uyumustu diyebilirimYarım saatte bir ölçüyorum şu anda 37.2 ateşi. 38'i geçerse Calpol vereceğim ama çok halsiz düştü. 5 dk zor emiyor, uyuyakalıyor hemen.
Ahahahhaha cok güldüm ya :) ben can bebeyi hic sevmedim çünkü poposuna yapisti yavrumun.aktif bebe iyi geldi banaKızlar şaka falan ama yaptım deneyi :) görsellerle paylaşıyorum :) sırasıyla prima premium care yeni olan -canbebebe- prima aktif bebek ,,hepsine3 yemek kaşığı su döktüm :)
Görünürde en iyi emen yeni premium care olsa da bezin içinde toptop oldu pamuklar bir de benim kızımın poposunu takar takmaz kıpkırmızı yaptığı için ben onu kendim direk eliyorum.Dokununca da resmen naylon zaten.Aktif bebek de canbebeden iyi emiyor görünüyor gelin görün ki kızım az önce doldurdu bezini kakayla hem de gazlı yaptı ama taşma yapmadı zaten canbebenin bel bariyerleri çok yüksek ama yaptığı yerde kalmış kaka çok şaşkınım, aynı kaka aktif bebekte çoktan beldeydi.Ama aktif bebekte de çiş daha iyi emiliyor galiba çünkü canbebede altığını açtığımda daha bi ıslak geliyodu hakkaten ki deneyimde de öyle görünüyo yani sıfıra sıfır elde var sıfır yine ideal bezi bulamadım gibi
Hmm oda olabilirYa 1 haftadır 4 günde bir yapıyor kakasını sanırım onunla alakalı
Amin sağol cnm@yumiti 1 çaykaşığı pakmaya kuru maya 1 tatlı kaşığı pekmez 1 su bardağı su tarif bu inşaallah hepimize bol süt olur
Pekmezin ne pekmezi olduğu önemli mi marketten herhangi bir pekmez olrmu@yumiti 1 çaykaşığı pakmaya kuru maya 1 tatlı kaşığı pekmez 1 su bardağı su tarif bu inşaallah hepimize bol süt olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?