2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bu 2.ay aşıları bizde gaz yaptı galiba aşı olduğundan beri gazi var. Çok şükür bizimki sikintisiz çıkarıyor ama yazman oldu resmen. Alakası yoktur tabii de denk geldi

Kızlar instagramda iyice devrelerim yandı benim yaa kim kimdi hepsini bilen varsa bi de üşenmezse bi de vakit bulabilirse bi liste yapıp özelden atsa ne güzel olurduu
Hahahhaha ben de yeni açtım ama girip kurcalamaya üşeniyorum yabancısı olunca instagramınn

Kızlar narin333 LifeandFeel ve diğer arkadaslar cok az okuyabılıyorum baya yogun gecıyo gunlerim nasıl aksam nasıl sabah oluyo anlamıyorum kızım 3 ayı bugun doldu persembe rota asımız var kontrolde var.. insallah hepınız iyisinizdir facede cok fazla sayfaya uyeyım genelde onda asagı yukarı yapıorm bıselr ogrenıyorm bos olunca ama burası google uzeri oldugu için tel den gırmek zor gelıyo .. ozluyorum hepınızı ozellikle elifrid i arattım ama bulamadım bılgısı olan varmı ?

Elif iyi canım. Toparlanmislar esiyle biraz :)

iyiyiz cnm genel olarak elifte iyi aramızda yazışıyoruz. Evden çalışmaya devammı cnm kızın nasıl?

mrb kızlar uzun zamandır bende bakamadımm 2 ay aşılarımızı olduk huzursuzluk sonraki günlerde oldu aglayıp durdu ama geçti çok şükür rotada olduu ama 2.ayda kilo alımı düşük oda memeyi tutmuyoo tutuyo 2 çekio bırakıo süt akıo aşagıya o yüzden diliide beyaz gibi pamukçukmu acaba ?

instagramda eklemişsinizz benide ekleyiiinnnn # tgbasogt # :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…