2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ekledim senide simdi:))

iyiyiz cnm genel olarak elifte iyi aramızda yazışıyoruz. Evden çalışmaya devammı cnm kızın nasıl?
Aman iyi onunla aynı saatlerde dogum yaptık o yuzden hep aklımda :) cok sukur canım kızım iyi zorlanıyorum evden calıs yemek ev kız baya bunalımdaydım gecen haftalarda suan bırazdaha iyiyim her pazar dısarı cıkıyorum ama gerı kalan gunler hep evdeyım oldukca sıkıcı en azından kızımla kendım ılgılenıyorım cok yorulsamda bunada sukur diyorum senın bebegın nasıl canım?

Nasil buldunuz birbirinizi? Bende buliyim sizleri inst.da:))

Ben seni buldum, ekledim canım :)

Ben senin adını neden bulamadım canım ya? Bu arada her beyazlık pamukçuk olmuyormuş, benim bebeğimin de dili bembeyaz, çok hafif var ama damlalık değil durumu dedi. Karbonatla sil istersen yine de canım ya da doktoruna sorma durumun varsa sor olmadı.

Bebislerinizin gece uyandiginda emmesi nasil kizlar ? Ortalama ne kadar süre emiyorlar ?

Bnm kizim 3-5 dk emip geri uyuyor pek emdigini sanmiyorum ama uyuyuncada geri kaldirmiyorum

Peki kilo alimi nasıl canm ? Ya bizimki zayif ya yani kilo alimi az ya acaba gece az emdigi icin mi oyle ki diyorum :/
Ilk ay kilo alimi iyiydi ama bnm sutum az oldugu icin cogunlukla mama yemisti 2. ay hep sutumu icti ama 21 gunde 550-600 gr almis doktor iyi dedi anne sutune devam dedi

benim bebişte iyi ayağımda şimdi uymamak için gülücükler atıyo :)) bende ful evdeyim gerçekten çok sıkıcı ama Allah başka dert vermesin az kaldı zaten istersek te evde duramıcaz daha konuşmadan bile dışarı için ağlıcaklar :)))

Bebislerinizin gece uyandiginda emmesi nasil kizlar ? Ortalama ne kadar süre emiyorlar ?
benim bebeğim hep sık sık az emiyor en fazla 5-8 dk oda en fazla 2 saatte saat başında ayaktayız yine uyandık gaza inat ettim çıkıcakn diye gaz çıkmadı bebek uyandı ayağımda sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…