2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet canım kullanıyorum.
Benimki çok az emiyo ya acaba emzikten dolayımı dedim ama seninde emiyo göğsünde süt vardır ama yağlı değildir tatmin olmuyordur ama o tatmin olmasa da süt yarıyor haberin olsun sadece tatmin olmuyor böyle olan çocuklar sürekli emer gazlanır çok kilo alır

yok cnm 2 ayda 11 cm uzamış gelişim geriliği sınırdaydı hamileyken 38 da 46 cm doğdu şimdi 57 buçuk :)) bu ayda 1100 gr almış 5370 olmuş
Maşallah yakuba benim büyük kız da 44.5 cm doğmuştu biayda 6cm uzadığını hatırlıyorum

Günde kaç defa emziriyorsun cnm bu arada instegramda gördüm seni enerjin çok yüksek birine benziyorsun çok sıcak kanlı duruyorsun :)

Sağol canım, aynen çok hareketli ve pozitif biriyimdir :)
Gündüz 1,5 -2 saatte 1 emiyor canım. Gece 12 de yatıyor 4-6-8 gidiyor :)

Maşallah yakuba benim büyük kız da 44.5 cm doğmuştu biayda 6cm uzadığını hatırlıyorum
küçük doğanlar hızlı gelişim gösteriyor galiba bizimdir ilk ay 52 cm oldu şimdide 57 :))

Sağol canım, aynen çok hareketli ve pozitif biriyimdir :)
Gündüz 1,5 -2 saatte 1 emiyor canım. Gece 12 de yatıyor 4-6-8 gidiyor :)
benimki daha hiç 2 saati bulmadı uyanıkken en fazlada 5 dk emer hepsi keyfine göre takılıyor :))
Biz 9 da yatıp 2 saatte bir kalkıyoruz sabaha doğru saat başı

Çok şükür mama destekli gitmemize rağmen kilosu normal ve gazlı bir bebek değil kızım.

Bebislerinizin gece uyandiginda emmesi nasil kizlar ? Ortalama ne kadar süre emiyorlar ?

Bnm kizim 3-5 dk emip geri uyuyor pek emdigini sanmiyorum ama uyuyuncada geri kaldirmiyorum
Benimki de aynı çok az emip hemen geri uyuyor nasıl yetiyo bilmiyorum aslında çok isterdim iki göğsü de boşaltsın gece bol bol emzirn prolaktin hormonu en çok gece salgılanır diyorlar da bizde nerdee

Bizde de aynı şap şap emiyor resmen gören günlerdir aç sanar :) benimki de başparmağı ya da elin tamamını emmeye çalışıyor :)

hemen indirdim uygulamayi supermis tesekkurler Yalniz takvimde butun ataklari arka arkaya gorunce bi urperti geldi
uygulamada dogurdugun tarihi degil de dogurman gereken tarihi gir diyor ama benim dogurdugum tarih takvimle uyustu tam. hangi ayarda biraksam bilemedim

Bu aralar emzirirken usume geliyo bana, baya soguk soguk terleme gibi bi usume ama ter yok. Hayir hava da sicak askiliyla dolasiyorum ama. baska var mi bunu yasayan?

Kızlar huggies 3 numara kazık gibi gece sızdırmadı poposunada yapışmadı ama sanki ufak biraz 3 no birde benimki gidip büyük paket almış ben daha bu hafta molfix ve canbebeyide denicektim

Kızlar huggies 3 numara kazık gibi gece sızdırmadı poposunada yapışmadı ama sanki ufak biraz 3 no birde benimki gidip büyük paket almış ben daha bu hafta molfix ve canbebeyide denicektim
Canım a101 in bebek bezini denesene ben memnunum gerçi bizim kız bez seçmiyor

fb li olan senmisin cnm ekledim seni :) ya süttende olabiliyormş ama geçmiyor bende pamukçukmu die düşündümm nasıl silceğimide hiç bilmemki :/ kendi kendine geçmezmi bu pamukçuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…