- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.381
İnşallah canım normal çıkar. Bende öyle düşünüyorum ya nazara geldi aklıma da getirmek istemiyorum ama görümcem iki kere geldi ikisinde de oğlum emmemek için resmen çığlık çığlığa ağladı kucağıma gelince .emziği veriyorum nasıl emiyor ama memeye gelince ağladı. Memeyi bırakacak diye çok üzüldümÇok şükür sevindim cnm inşAllah ordada normal değerlerde çıkar nazara geldi yavrucuğun o kadar kalabalıkta bahane ette bari bir ısıtıcı taksınlar gir başka odada ilgilen yavrucuğunla gerçi havalarda ısındı
Bizimki de öğüteme kadar yapiyo o hareketi bide çekmeye çalışıyorum çekemiyorum nası bi azimle yapıyosa :)Günaydın.
Benim kızım eller hep ağzında bu aralar. Ellerini keşfetti. Önce yakınlaştırıp bakıyor, sonra ağzına sokuyor. Hayır tek bir parmak soksa dert değil de yumruk sokmaya çalışarak midesini bulandırıyor zilli :)
Başkasının yanında emzirme canim sende. Yanlız emzir utanırım ben deİnşallah canım normal çıkar. Bende öyle düşünüyorum ya nazara geldi aklıma da getirmek istemiyorum ama görümcem iki kere geldi ikisinde de oğlum emmemek için resmen çığlık çığlığa ağladı kucağıma gelince .emziği veriyorum nasıl emiyor ama memeye gelince ağladı. Memeyi bırakacak diye çok üzüldüm
Canım sütün coksa oda yapar yeterince emmiyosa sağ istersen benim ilk ay öyleydi sütüm oktu şimdi daha çok emiyo gectiBu aralar emzirirken usume geliyo bana, baya soguk soguk terleme gibi bi usume ama ter yok. Hayir hava da sicak askiliyla dolasiyorum ama. baska var mi bunu yasayan?
ben burdan takılıcam.burayı bırakmam, siz de lütfen bırakmayın burayı....instagram karışık zaman alıyor.paylaşım da yapamıyorum eş engeli...lütfen burayı unutmayın kızlar
Utanıyorum aslında arkamı dönüp emziriyorum ama başka odaya da gecemiyorum canm. Buralar soğuk .dışarı sıcak ama odalar buz gibi.o yüzden .ama bu daha emzirmeyecem sarıp sarmalayip başka odaya gececmBaşkasının yanında emzirme canim sende. Yanlız emzir utanırım ben de
Çocuk hasta olur birde .ufo yak oda da .Utanıyorum aslında arkamı dönüp emziriyorum ama başka odaya da gecemiyorum canm. Buralar soğuk .dışarı sıcak ama odalar buz gibi.o yüzden .ama bu daha emzirmeyecem sarıp sarmalayip başka odaya gececm
korkma cnm bu arada biberon vermessen bırakmaz memeyi uyutup uykuda tuttur öyle olunca. Birde bir tane küçük ısıtıcı getirsin kocan geç odana bak çocuğa çocuk uyudumu sende uyu yap nazını sonuna kadar naz yapmayınca iyi demiyorlar tecrübeyle sabit. Kendini önemse cnm.İnşallah canım normal çıkar. Bende öyle düşünüyorum ya nazara geldi aklıma da getirmek istemiyorum ama görümcem iki kere geldi ikisinde de oğlum emmemek için resmen çığlık çığlığa ağladı kucağıma gelince .emziği veriyorum nasıl emiyor ama memeye gelince ağladı. Memeyi bırakacak diye çok üzüldüm
Bizde mama destekli ama kilo alımını beğenmedi benim hemsire 1 ayda 800 gram almış daha ne ?
Ne istiyo bunlar aylık 1.5-2 kg mı alacaklar her seferinde yav , zaten kendileri ne kadar ki bana 2 dr da normal dedi hep 600-1000 arası idealdir dediler.800 gram gayet normal bir rakam bence.
Kizimda saglikocaginda bugun tartildi 1 ayda 800 gr almis hemsire gayet iyi gelisimi dedi
Neye gore iyi yada kotu diyorlar anlamadim
Cani isterse gazini cikariyor istemezse iki saat ugrassam da cikarmiyorKızlar size birşey sorucam bebeği her emzirmede geğirtebiliyormusunuz ve her seferinde gurk diye büyük geğiriyormu
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz gecer gününüzKizlar 2. ay asimizi olduk kizim cok agladi ama hemen uykuya gecti halada uyuyor
Hemsire 2 gun banyo yapmasin dedi bnde atesi filan cikar mi dedim sanki cok tuhaf bir soru sormusum gibi tuhaf tuhaf bakip yok dedi calpol alim mi dedim sen bilirsin dedi bnde ne olur ne olmaz diye aldim
Canm daha önce ben can bebeden memnun kalmamistim da hatta sen bana aktif bebeyi önermistn ya keske sen hic almasaydn can bebe.bizimde popoya yapisma problemi olmuştuCanbebe an itibariyle popomuzu epey kızarttı malesef tekrar primaya döndüm dönüşümlü takacağım yine.. oysaki ne güzel kaka çıkma problemimiz kalmamıştı her bezin bi kusuru var
Bugün götürdük sami ulusa canm ordaki doktorda mama verdigim icin kizdi.cocugun kilo normal yani niye mama veriyosunz ki normal araliklarda almis dedi mamayi kesin mama verilince anne memesini birakiyor bebekler dedi :/Ne istiyo bunlar aylık 1.5-2 kg mı alacaklar her seferinde yav , zaten kendileri ne kadar ki bana 2 dr da normal dedi hep 600-1000 arası idealdir dediler.800 gram gayet normal bir rakam bence.
Benim psikolojimi bozdular ya 2 aydir. Çocuk 800 gr aliyor yok bu çocuk ac yok gelisimi geri iyi beslenemiyor mama ver diye diye sütümü azalttirdi su dengesiz doktorlar.bugün de bi doktora gittik buda kilo alimi normal niye mama veriyosunz dedi. Tabi benim psikoloji o kadar bozuldu ki 1 haftadir mama takviyesi yapan ben mama vermesem artk cocuk doymayacak gibi geliyor pffMilletin canını sıkmaya bayılıyorlar yok kilo almamış falan diye arkadaşlarında dediği gibi 600 ila 1000 arası iyi bencede 1 ay gözlerinin için e bakıyoz kontrole gidiyoz 5dk da morel bozuyolar
Bende de aynı bi whatsap varFacesi ins bilmem nesi olmayan ne yapsınsadece watsap kullanan biri olarak
Cok sagol cnm simdilik rahat gorunuyorGeçmiş olsun canım inşallah sorunsuz gecer gününüz
Canm daha önce ben can bebeden memnun kalmamistim da hatta sen bana aktif bebeyi önermistn ya keske sen hic almasaydn can bebe.bizimde popoya yapisma problemi olmuştu
Bugün götürdük sami ulusa canm ordaki doktorda mama verdigim icin kizdi.cocugun kilo normal yani niye mama veriyosunz ki normal araliklarda almis dedi mamayi kesin mama verilince anne memesini birakiyor bebekler dedi :/
Kızlar 3 numara beze nezmn geçtiniz acaba büyük mü olur alsam 50günlük 5 kilo civaroyız
benim oğlumun uykusu bir türlü düzene girmiyor akşam 9 gibi uyandı gece 4 te sabaha karşı uyudu gözünden uyku dökülüyor ama bir türlü dalamıyor ellerini çok oynatıyor ondan dolayıda uyuyamıyor. Ellerini hafif bağlamaya çalışıyorum çığlığı basıyor. Çok yoruluyorum ne Zaman düzene giricek bilmiyorum .Sağol canım, aynen çok hareketli ve pozitif biriyimdir :)
Gündüz 1,5 -2 saatte 1 emiyor canım. Gece 12 de yatıyor 4-6-8 gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?