2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
İnşallah canım normal çıkar. Bende öyle düşünüyorum ya nazara geldi aklıma da getirmek istemiyorum ama görümcem iki kere geldi ikisinde de oğlum emmemek için resmen çığlık çığlığa ağladı kucağıma gelince .emziği veriyorum nasıl emiyor ama memeye gelince ağladı. Memeyi bırakacak diye çok üzüldüm

Bizimki de öğüteme kadar yapiyo o hareketi bide çekmeye çalışıyorum çekemiyorum nası bi azimle yapıyosa :)

Başkasının yanında emzirme canim sende. Yanlız emzir utanırım ben de

Bu aralar emzirirken usume geliyo bana, baya soguk soguk terleme gibi bi usume ama ter yok. Hayir hava da sicak askiliyla dolasiyorum ama. baska var mi bunu yasayan?
Canım sütün coksa oda yapar yeterince emmiyosa sağ istersen benim ilk ay öyleydi sütüm oktu şimdi daha çok emiyo gecti

Başkasının yanında emzirme canim sende. Yanlız emzir utanırım ben de
Utanıyorum aslında arkamı dönüp emziriyorum ama başka odaya da gecemiyorum canm. Buralar soğuk .dışarı sıcak ama odalar buz gibi.o yüzden .ama bu daha emzirmeyecem sarıp sarmalayip başka odaya gececm

korkma cnm bu arada biberon vermessen bırakmaz memeyi uyutup uykuda tuttur öyle olunca. Birde bir tane küçük ısıtıcı getirsin kocan geç odana bak çocuğa çocuk uyudumu sende uyu yap nazını sonuna kadar naz yapmayınca iyi demiyorlar tecrübeyle sabit. Kendini önemse cnm.

Bizde mama destekli ama kilo alımını beğenmedi benim hemsire 1 ayda 800 gram almış daha ne ?

Ne istiyo bunlar aylık 1.5-2 kg mı alacaklar her seferinde yav , zaten kendileri ne kadar ki bana 2 dr da normal dedi hep 600-1000 arası idealdir dediler.800 gram gayet normal bir rakam bence.

Kizimda saglikocaginda bugun tartildi 1 ayda 800 gr almis hemsire gayet iyi gelisimi dedi
Neye gore iyi yada kotu diyorlar anlamadim

Benimki iki aydır mama desteğiyle 900 gr alıyor ve doktoru da aile hekimliği de normal buluyor. Takma bence kafana. 800 gr gayet iyi. Maşallah.

Milletin canını sıkmaya bayılıyorlar yok kilo almamış falan diye arkadaşlarında dediği gibi 600 ila 1000 arası iyi bencede 1 ay gözlerinin için e bakıyoz kontrole gidiyoz 5dk da morel bozuyolar

Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz gecer gününüz

Canbebe an itibariyle popomuzu epey kızarttı malesef tekrar primaya döndüm dönüşümlü takacağım yine.. oysaki ne güzel kaka çıkma problemimiz kalmamıştı her bezin bi kusuru var
Canm daha önce ben can bebeden memnun kalmamistim da hatta sen bana aktif bebeyi önermistn ya keske sen hic almasaydn can bebe.bizimde popoya yapisma problemi olmuştu

Ne istiyo bunlar aylık 1.5-2 kg mı alacaklar her seferinde yav , zaten kendileri ne kadar ki bana 2 dr da normal dedi hep 600-1000 arası idealdir dediler.800 gram gayet normal bir rakam bence.
Bugün götürdük sami ulusa canm ordaki doktorda mama verdigim icin kizdi.cocugun kilo normal yani niye mama veriyosunz ki normal araliklarda almis dedi mamayi kesin mama verilince anne memesini birakiyor bebekler dedi :/

Milletin canını sıkmaya bayılıyorlar yok kilo almamış falan diye arkadaşlarında dediği gibi 600 ila 1000 arası iyi bencede 1 ay gözlerinin için e bakıyoz kontrole gidiyoz 5dk da morel bozuyolar
Benim psikolojimi bozdular ya 2 aydir. Çocuk 800 gr aliyor yok bu çocuk ac yok gelisimi geri iyi beslenemiyor mama ver diye diye sütümü azalttirdi su dengesiz doktorlar.bugün de bi doktora gittik buda kilo alimi normal niye mama veriyosunz dedi. Tabi benim psikoloji o kadar bozuldu ki 1 haftadir mama takviyesi yapan ben mama vermesem artk cocuk doymayacak gibi geliyor pff

Cok sagol cnm simdilik rahat gorunuyor
Bncede mamayi kes bebeginin gelisimi iyi cok sukur :)

Kızlar 3 numara beze nezmn geçtiniz acaba büyük mü olur alsam 50günlük 5 kilo civaroyız

B
Sağol canım, aynen çok hareketli ve pozitif biriyimdir :)
Gündüz 1,5 -2 saatte 1 emiyor canım. Gece 12 de yatıyor 4-6-8 gidiyor :)
benim oğlumun uykusu bir türlü düzene girmiyor akşam 9 gibi uyandı gece 4 te sabaha karşı uyudu gözünden uyku dökülüyor ama bir türlü dalamıyor ellerini çok oynatıyor ondan dolayıda uyuyamıyor. Ellerini hafif bağlamaya çalışıyorum çığlığı basıyor. Çok yoruluyorum ne Zaman düzene giricek bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…