- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.421
Bu saatten sonra da kimse çekmez nazimi sanmıyorum valla. Çocuğumu benden kıskanıyor.kucagima alıyorum yatağına bırak diyor ya .hayırlısıyla evime gecseydim bibatarsa batsın ya ben yaptım ne olur siz yapmayın sorma söyleme ben ölüyorum uykusuzluktan uyuyakamışım emzirirken sor uyandım bebeğe mbirşey olur Allah korusun de git yat dinlen ben naz yapmadım eşim şimdi yemek temizlik bekliyo benden dır dır söyleniyo
Ben hala buradayımm :)) ama çoğunluk gitti galiba. Yoğunluktan da çok girilemiyo ya açıkçası benim az girme sebebim o :)Evet beklenen son... büyük oglumdada bu şekild e azaldı ve bitti sohbetler şubat anneleri de farklı yerden devam ettiler aynı şey tekrar oldu ne güzel sohbetlerimiz vardı bomboş şimdi
Gece 7 saat uyudu yani gece emmesi diye bişry olmuyo genelde. Sabah 5 gibi kalkıp bi 15 dk kadar emiyor uyuyor yine.Bebislerinizin gece uyandiginda emmesi nasil kizlar ? Ortalama ne kadar süre emiyorlar ?
Canım aslında süt doyuruculuğu diye bişey yokmuş. Mama daha tok tutan bişey süte göre, tadı da farklı geliyor içiyorlar sonra uzun süre sindirilmediği için tok kalıyor. Hatta afrikadaki kadınları örnek veriyorlar onların sütü nasıl yetiyor doyuruyor o zaman diye. Bizimki de muhtemelen alır sütün üzerine mama versek de ilk günler dışında vermedim mama. Onda da hala doğru mu yaptım diye sorguluyorum. Kilo alımında sorun yoksa aslında mamaya ihtiyacı olmaz. Doktor ne diyor?Gece benimki toplamda yarım saate yakın emiyor ama yetmiyor üzerine mama da içiyor. Sütüm doyurucu olmuyor demek ki.
Valla ben de ikisini kurdum ama dediğin gini doğum tarihine göre uydu bizim de.hemen indirdim uygulamayi supermis tesekkurlerYalniz takvimde butun ataklari arka arkaya gorunce bi urperti geldi
uygulamada dogurdugun tarihi degil de dogurman gereken tarihi gir diyor ama benim dogurdugum tarih takvimle uyustu tam. hangi ayarda biraksam bilemedim
Ordan da grup kurulmuşFacesi ins bilmem nesi olmayan ne yapsınsadece watsap kullanan biri olarak
Bunu yeni okudumm doktor dedi o zaman mama verin diye. Önceki mesajda sormuştum aldım cevabımı :)Benimki iki aydır mama desteğiyle 900 gr alıyor ve doktoru da aile hekimliği de normal buluyor. Takma bence kafana. 800 gr gayet iyi. Maşallah.
Canım 3 gün dediler sen ne olur ne olmaz 3 gün yaptırmaKizlar 2. ay asimizi olduk kizim cok agladi ama hemen uykuya gecti halada uyuyor
Hemsire 2 gun banyo yapmasin dedi bnde atesi filan cikar mi dedim sanki cok tuhaf bir soru sormusum gibi tuhaf tuhaf bakip yok dedi calpol alim mi dedim sen bilirsin dedi bnde ne olur ne olmaz diye aldim
Bnde 3 gun beklemeyi dusunuyorum garanti olsun sagol canimCanım 3 gün dediler sen ne olur ne olmaz 3 gün yaptırma
Hiç öyle düşünme ağlar ac olsa durmaz canını sıkma benceBenim psikolojimi bozdular ya 2 aydir. Çocuk 800 gr aliyor yok bu çocuk ac yok gelisimi geri iyi beslenemiyor mama ver diye diye sütümü azalttirdi su dengesiz doktorlar.bugün de bi doktora gittik buda kilo alimi normal niye mama veriyosunz dedi. Tabi benim psikoloji o kadar bozuldu ki 1 haftadir mama takviyesi yapan ben mama vermesem artk cocuk doymayacak gibi geliyor pff
Bende dedim maşallah tosuncuk herhaldeBu arada demin 1 aylıkken 5 kilo olduk yazmışım, değil tabi ki2 aylıkken geçtik 3 numaraya biz de.
Ben hala buradayımm :)) ama çoğunluk gitti galiba. Yoğunluktan da çok girilemiyo ya açıkçası benim az girme sebebim o :)
Gece 7 saat uyudu yani gece emmesi diye bişry olmuyo genelde. Sabah 5 gibi kalkıp bi 15 dk kadar emiyor uyuyor yine.
Canım aslında süt doyuruculuğu diye bişey yokmuş. Mama daha tok tutan bişey süte göre, tadı da farklı geliyor içiyorlar sonra uzun süre sindirilmediği için tok kalıyor. Hatta afrikadaki kadınları örnek veriyorlar onların sütü nasıl yetiyor doyuruyor o zaman diye. Bizimki de muhtemelen alır sütün üzerine mama versek de ilk günler dışında vermedim mama. Onda da hala doğru mu yaptım diye sorguluyorum. Kilo alımında sorun yoksa aslında mamaya ihtiyacı olmaz. Doktor ne diyor?
Bunu yeni okudumm doktor dedi o zaman mama verin diye. Önceki mesajda sormuştum aldım cevabımı :)
Ahad ile yapmadım daha ama büyük oğlumla çok yaptım tek cocukla sorun olmuyo sık sık gidiyordum emzir inişte ve kalkışta emzik ver bişey olmaz canımbebeğiyle uçak yolculuğu yapan var mı kızlar?
çok küçük diye korkuyorum 50 günlük bebek için. bu kadar küçükken yapmış mıydın canım?Ahad ile yapmadım daha ama büyük oğlumla çok yaptım tek cocukla sorun olmuyo sık sık gidiyordum emzir inişte ve kalkışta emzik ver bişey olmaz canım
güle güle kirletsin bebişin e numarayı :)))))Evet Can'ım yorumları okuduktan sonra 3 numara almaya karar verdim 2 numaranın bir numaradan pek farkı yokmuş öyle yapayım bende. Teşekkür ederim.
kim ne yaparsa kendine yapar cnm birden tepki koymadan bahane uydurarak kendi rahatına bak o söylesede takma cevap da verme istediğini yap ben anlamıyorum niye bu kadar çekiniyorsunuz ki bana ne görümce ne kaynana diş batırabildi çok istedikleri halde sadece eşime gücüm yetmiyor oda başta çok şımarttım ondan adamda suç yok ben kendim her halükarda onu düşününce şimdide bekliyorBu saatten sonra da kimse çekmez nazimi sanmıyorum valla. Çocuğumu benden kıskanıyor.kucagima alıyorum yatağına bırak diyor ya .hayırlısıyla evime gecseydim bi
Bende dedim maşallah tosuncuk herhalde
Adet oluyorsun benceKızlar benim koyu kahve akıntım var bugün. Sizce nedendir?
Adet oluyorsun bence
Kızlar benim koyu kahve akıntım var bugün. Sizce nedendir?
Bende 8 gün temiz kaldım adet oldum bugün 3. Günü yanı artık hep olacak miyim süt korumicakmıAdet oluyorsun bence
Evet ya mama cok gaz yapiyor malesefBende bir aydır mama kullanmıyorum canım. Elinden geldiğince vermemeye çalış. Oğlum zaten çok gazlı birde üstüne mama verdiğimde daha çok gazı oluyordu. Dr sormuştu mama veriyormusun diye arada takviye ediyorum dedim. Ona bile çok kızdı. Kesinlikle vermiyosun dedi. O günden beri vermiyorum ilk günler çok ağladı doymuyor diye düşünmüştüm ama yavaş yavaş düzene giriyor.
Can bebe popoya yapışıyor ben napicam demistimde sende prima aktif bebek al demistn öylelik onunla yoluma devam etmistim :)Canım premium care aktif bebek huggies hepsini denedim valla canbebeyle molfix kaldı burda canbebeye iyi yorumlar yapıldığını hatırladım onu aldım ben senin daha çok molfix çiş kaçırıyo dediğini hatırlıyorum canbebeyi anımsayamadım ama ikisinden birini alacaktım zaten sırayla geziyorum tüm bezleri :)
Bayan mıydı canım dr bence de sen bebeğin istemedikçe verme mama dediği gibi bi süre sonra anneyi bırakıyorlar ne güzel sütün var çok beklediniz mi nasıl oldu kalça usg cumaya mı aldınız randevu.Bizde de gün başına kg ı hesapladı 28 gram almış gayet iyi bir rakam mama vermeyin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?