2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bu saatten sonra da kimse çekmez nazimi sanmıyorum valla. Çocuğumu benden kıskanıyor.kucagima alıyorum yatağına bırak diyor ya .hayırlısıyla evime gecseydim bi

Evet beklenen son... büyük oglumdada bu şekild e azaldı ve bitti sohbetler şubat anneleri de farklı yerden devam ettiler aynı şey tekrar oldu ne güzel sohbetlerimiz vardı bomboş şimdi
Ben hala buradayımm :)) ama çoğunluk gitti galiba. Yoğunluktan da çok girilemiyo ya açıkçası benim az girme sebebim o :)
Bebislerinizin gece uyandiginda emmesi nasil kizlar ? Ortalama ne kadar süre emiyorlar ?
Gece 7 saat uyudu yani gece emmesi diye bişry olmuyo genelde. Sabah 5 gibi kalkıp bi 15 dk kadar emiyor uyuyor yine.
Gece benimki toplamda yarım saate yakın emiyor ama yetmiyor üzerine mama da içiyor. Sütüm doyurucu olmuyor demek ki.
Canım aslında süt doyuruculuğu diye bişey yokmuş. Mama daha tok tutan bişey süte göre, tadı da farklı geliyor içiyorlar sonra uzun süre sindirilmediği için tok kalıyor. Hatta afrikadaki kadınları örnek veriyorlar onların sütü nasıl yetiyor doyuruyor o zaman diye. Bizimki de muhtemelen alır sütün üzerine mama versek de ilk günler dışında vermedim mama. Onda da hala doğru mu yaptım diye sorguluyorum. Kilo alımında sorun yoksa aslında mamaya ihtiyacı olmaz. Doktor ne diyor?

Valla ben de ikisini kurdum ama dediğin gini doğum tarihine göre uydu bizim de.
Facesi ins bilmem nesi olmayan ne yapsın sadece watsap kullanan biri olarak
Ordan da grup kurulmuş

Benimki iki aydır mama desteğiyle 900 gr alıyor ve doktoru da aile hekimliği de normal buluyor. Takma bence kafana. 800 gr gayet iyi. Maşallah.
Bunu yeni okudumm doktor dedi o zaman mama verin diye. Önceki mesajda sormuştum aldım cevabımı :)

Canım 3 gün dediler sen ne olur ne olmaz 3 gün yaptırma

Hiç öyle düşünme ağlar ac olsa durmaz canını sıkma bence

Bunu yeni okudumm doktor dedi o zaman mama verin diye. Önceki mesajda sormuştum aldım cevabımı :)

Doktor dedi canım. Sütümü yetersiz buldu ki öyle zaten. Benim sütüm geç geldi, geç çoğaldı Vs. Akşamları veriyorum mamayı vermezsem aç bırakıyorum gibi geliyor. Annelik sürekli vicdan azabı çekmek işte.

Bizimkinden mamayı hiç sevmedi b iberona alışkın sağlığım sütleri hep verdim sorunsuz içti eşim geçen mama almış çok anlamıştı o gün dedim ac herhalde mama alalım dedim asla icmedi aslında almışsın istiyorum olur süt yetmez onu içer ama hiç sevmedi

Evet Can'ım yorumları okuduktan sonra 3 numara almaya karar verdim 2 numaranın bir numaradan pek farkı yokmuş öyle yapayım bende. Teşekkür ederim.
güle güle kirletsin bebişin e numarayı :)))))

Bu saatten sonra da kimse çekmez nazimi sanmıyorum valla. Çocuğumu benden kıskanıyor.kucagima alıyorum yatağına bırak diyor ya .hayırlısıyla evime gecseydim bi
kim ne yaparsa kendine yapar cnm birden tepki koymadan bahane uydurarak kendi rahatına bak o söylesede takma cevap da verme istediğini yap ben anlamıyorum niye bu kadar çekiniyorsunuz ki bana ne görümce ne kaynana diş batırabildi çok istedikleri halde sadece eşime gücüm yetmiyor oda başta çok şımarttım ondan adamda suç yok ben kendim her halükarda onu düşününce şimdide bekliyor

Evet ya mama cok gaz yapiyor malesef

Can bebe popoya yapışıyor ben napicam demistimde sende prima aktif bebek al demistn öylelik onunla yoluma devam etmistim :)
Evet canm dr bayandi zaten randevu alipta gittigimizden hic beklemedik diyebilirim gayet sakindi zaten hastane.kalca usg icin p.tesiye gün aldik çünkü cuma esim sehir disinda.bizdede gün hesabi olarak baktı kilo normal araliklarda almış niye mama baslattilar ki felan dedi kesin mamayi dedi.
Ama tabi mamaya baslayali benim süt azaldi sanki yada psikolojim bozuldu iyice artk cocuk mama yemezse doymayacak gibi geliyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…