2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Can'ım benim oğlumda 50 günlük 5 buçuk kilo daha bir numara kullanıyorum. Elimde 25 tane bez var o bittiktten sonra 2 numaraya geçicem. Üç numara çok büyük olur.

Kızlar 3 numara beze nezmn geçtiniz acaba büyük mü olur alsam 50günlük 5 kilo civaroyız
Bu arada ben prima kullanıyorum bezin üzerinde bebeğin kilosuna göre kullanım numarası var 2 ile 5 kilo arası 1 numara diyor . Çok fazla büyük bez kullanma bence eltim geçenlerde söyledi büyüyünce bacak araları çok ayrık oluyırmuş.

Simdide mama vermesem cocuk ac kalacak psikolojisi olustu birakmak istemiyorm ne garip :/ psikolojimi bozdular ya
Bende bir aydır mama kullanmıyorum canım. Elinden geldiğince vermemeye çalış. Oğlum zaten çok gazlı birde üstüne mama verdiğimde daha çok gazı oluyordu. Dr sormuştu mama veriyormusun diye arada takviye ediyorum dedim. Ona bile çok kızdı. Kesinlikle vermiyosun dedi. O günden beri vermiyorum ilk günler çok ağladı doymuyor diye düşünmüştüm ama yavaş yavaş düzene giriyor.

Cani isterse gazini cikariyor istemezse iki saat ugrassam da cikarmiyor
aynı yaaa şekilden şekile giriyorum nafile

bencede cnm senin bebeğim kilo alımı iyi 2. Ay hepimizin ki yavaşladı ben o kadar sık emzirmeme rağmen 1 kilo yüz gram almış oda gece sabaha kadar sürekli emer bence mamayı bırak hem sütünde artar

Kızlar 3 numara beze nezmn geçtiniz acaba büyük mü olur alsam 50günlük 5 kilo civaroyız
5 kiloya yaklaştığında cnm

Can'ım benim oğlumda 50 günlük 5 buçuk kilo daha bir numara kullanıyorum. Elimde 25 tane bez var o bittiktten sonra 2 numaraya geçicem. Üç numara çok büyük olur.
yazık ya darlanmıyomu bebeğin 5 buçuk kiloya olan 1 numara varmı bence sen direk 3 e geç 2 için geç kalmışsın burda çoğumuz 5 olmadan başladık ki pakette de 4-9 arası gösteriyor

Can'ım ben prima premium care kullanıyorum şimdilik tam oluyor ama bittikten sonra 2 numaraya geçicem.

Can'ım ben prima premium care kullanıyorum şimdilik tam oluyor ama bittikten sonra 2 numaraya geçicem.
sen bilirsin ama 2 yi alınca bebeğin pişik olmasın eşim büyük almıştı 2yi ben bitiremedim ve bebeğim 5 buçuk bile değil cnm
Bnce 2 ye gecmeden direk 3 e gec
Bn 2 numarayi zor bitirmistim ayrica 1 numaradan pek farki yok
benimde birsürü 2 numara duruyo pişik oldu küçük geliyordu

Bu arada demin 1 aylıkken 5 kilo olduk yazmışım, değil tabi ki 2 aylıkken geçtik 3 numaraya biz de.

Canım premium care aktif bebek huggies hepsini denedim valla canbebeyle molfix kaldı burda canbebeye iyi yorumlar yapıldığını hatırladım onu aldım ben senin daha çok molfix çiş kaçırıyo dediğini hatırlıyorum canbebeyi anımsayamadım ama ikisinden birini alacaktım zaten sırayla geziyorum tüm bezleri :)
Bayan mıydı canım dr bence de sen bebeğin istemedikçe verme mama dediği gibi bi süre sonra anneyi bırakıyorlar ne güzel sütün var çok beklediniz mi nasıl oldu kalça usg cumaya mı aldınız randevu.Bizde de gün başına kg ı hesapladı 28 gram almış gayet iyi bir rakam mama vermeyin dedi.

Premium care biraz daha iri bir bez aktif bebeğe göre belki ondandır 2-5 diyor ama bez sonuna kadar kullanılmıyor genelde mesela 2 numara aktif bebek 3-6 ama ben de kızım 5 kg a yaklaştığında 3 numaraya geçtm 2 numara bizde iz yapıyordu bacakta belde baya küçülmüştü yani

Yok canım biberon vermiyorum aciktiriyorum ayakta memeyi zorla verip oturuyorum bu kez de 4-5 dk emip tam bosaltmadan bırakıyor ;( kirli bez sayısı da iyi demekki doyuyor ama neden böyle oldu anlamadım .dun iki aylık aşısı oldu ondan heralde daha bi huysuz oldu.. ben mı naz yapcam lohusayken bile nazim geçmedi . Azıcık uyuyayım diyorum batıyor kv deye

Ben Molfix 3 numara kullanıyorum 5 buçuk kilo oğlum. 2 numara sıkıyordu .. bezden beze değişiklik gösteriyor belki de

batarsa batsın ya ben yaptım ne olur siz yapmayın sorma söyleme ben ölüyorum uykusuzluktan uyuyakamışım emzirirken sor uyandım bebeğe mbirşey olur Allah korusun de git yat dinlen ben naz yapmadım eşim şimdi yemek temizlik bekliyo benden dır dır söyleniyo

Canım sütün coksa oda yapar yeterince emmiyosa sağ istersen benim ilk ay öyleydi sütüm oktu şimdi daha çok emiyo gecti
Cok aslinda tas gibi oluyo ama bizimki guclu de emiyo, tek seferde yumusatiyo onu gene diye hic sagmak aklima gelmemisti. Ama tam usumenin gelmesiyle gogsumun sisliginin artmasi ayni zamanlara geldi, dedigin gibi olabilir. Bi deniycem sagol

Bizim kiz da arada deliriyo oyle, ellerini baglamaya da hic gelemez. Oyle yaptigi zaman ellerine hic dokunmuyorum ama elimi yuzunun onunde tutuyorum kalkan gibi. Boylece elini kaldirdiginda yuzune carpamiyo, ne kadar ordan oraya atsa da yuzune gelmedigi icin daha rahat uyuyabiliyo. Dene istersen

Teşekkür ederim Can'ım deniyeyim bir inşallah işe yarar.

sen bilirsin ama 2 yi alınca bebeğin pişik olmasın eşim büyük almıştı 2yi ben bitiremedim ve bebeğim 5 buçuk bile değil cnm
benimde birsürü 2 numara duruyo pişik oldu küçük geliyordu
Evet Can'ım yorumları okuduktan sonra 3 numara almaya karar verdim 2 numaranın bir numaradan pek farkı yokmuş öyle yapayım bende. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…