- 14 Haziran 2016
- 836
- 712
- 33
- 43
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.401
Bu arada ben prima kullanıyorum bezin üzerinde bebeğin kilosuna göre kullanım numarası var 2 ile 5 kilo arası 1 numara diyor . Çok fazla büyük bez kullanma bence eltim geçenlerde söyledi büyüyünce bacak araları çok ayrık oluyırmuş.Kızlar 3 numara beze nezmn geçtiniz acaba büyük mü olur alsam 50günlük 5 kilo civaroyız
Simdide mama vermesem cocuk ac kalacak psikolojisi olustu birakmak istemiyorm ne garip :/ psikolojimi bozdular yaCok sagol cnm simdilik rahat gorunuyor
Bncede mamayi kes bebeginin gelisimi iyi cok sukur :)
Emdir emdirdikten snra hala agziyla aranip agliyorsa o zaman ver sirf kilo alsin diye verme bebegin ac olunca kendini belli eder zatenSimdide mama vermesem cocuk ac kalacak psikolojisi olustu birakmak istemiyorm ne garip :/ psikolojimi bozdular ya
Bende bir aydır mama kullanmıyorum canım. Elinden geldiğince vermemeye çalış. Oğlum zaten çok gazlı birde üstüne mama verdiğimde daha çok gazı oluyordu. Dr sormuştu mama veriyormusun diye arada takviye ediyorum dedim. Ona bile çok kızdı. Kesinlikle vermiyosun dedi. O günden beri vermiyorum ilk günler çok ağladı doymuyor diye düşünmüştüm ama yavaş yavaş düzene giriyor.Simdide mama vermesem cocuk ac kalacak psikolojisi olustu birakmak istemiyorm ne garip :/ psikolojimi bozdular ya
aynı yaaa şekilden şekile giriyorum nafileCani isterse gazini cikariyor istemezse iki saat ugrassam da cikarmiyor
bencede cnm senin bebeğim kilo alımı iyi 2. Ay hepimizin ki yavaşladı ben o kadar sık emzirmeme rağmen 1 kilo yüz gram almış oda gece sabaha kadar sürekli emer bence mamayı bırak hem sütünde artarGeçmiş olsun canım inşallah sorunsuz gecer gününüz
Canm daha önce ben can bebeden memnun kalmamistim da hatta sen bana aktif bebeyi önermistn ya keske sen hic almasaydn can bebe.bizimde popoya yapisma problemi olmuştu
Bugün götürdük sami ulusa canm ordaki doktorda mama verdigim icin kizdi.cocugun kilo normal yani niye mama veriyosunz ki normal araliklarda almis dedi mamayi kesin mama verilince anne memesini birakiyor bebekler dedi :/
5 kiloya yaklaştığında cnmKızlar 3 numara beze nezmn geçtiniz acaba büyük mü olur alsam 50günlük 5 kilo civaroyız
yazık ya darlanmıyomu bebeğin 5 buçuk kiloya olan 1 numara varmı bence sen direk 3 e geç 2 için geç kalmışsın burda çoğumuz 5 olmadan başladık ki pakette de 4-9 arası gösteriyorCan'ım benim oğlumda 50 günlük 5 buçuk kilo daha bir numara kullanıyorum. Elimde 25 tane bez var o bittiktten sonra 2 numaraya geçicem. Üç numara çok büyük olur.
Can'ım ben prima premium care kullanıyorum şimdilik tam oluyor ama bittikten sonra 2 numaraya geçicem.aynı yaaa şekilden şekile giriyorum nafile
bencede cnm senin bebeğim kilo alımı iyi 2. Ay hepimizin ki yavaşladı ben o kadar sık emzirmeme rağmen 1 kilo yüz gram almış oda gece sabaha kadar sürekli emer bence mamayı bırak hem sütünde artar
5 kiloya yaklaştığında cnm
yazık ya darlanmıyomu bebeğin 5 buçuk kiloya olan 1 numara varmı bence sen direk 3 e geç 2 için geç kalmışsın burda çoğumuz 5 olmadan başladık ki pakette de 4-9 arası gösteriyor
Bnce 2 ye gecmeden direk 3 e gecCan'ım ben prima premium care kullanıyorum şimdilik tam oluyor ama bittikten sonra 2 numaraya geçicem.
sen bilirsin ama 2 yi alınca bebeğin pişik olmasın eşim büyük almıştı 2yi ben bitiremedim ve bebeğim 5 buçuk bile değil cnmCan'ım ben prima premium care kullanıyorum şimdilik tam oluyor ama bittikten sonra 2 numaraya geçicem.
benimde birsürü 2 numara duruyo pişik oldu küçük geliyorduBnce 2 ye gecmeden direk 3 e gec
Bn 2 numarayi zor bitirmistim ayrica 1 numaradan pek farki yok
Canım premium care aktif bebek huggies hepsini denedim valla canbebeyle molfix kaldı burda canbebeye iyi yorumlar yapıldığını hatırladım onu aldım ben senin daha çok molfix çiş kaçırıyo dediğini hatırlıyorum canbebeyi anımsayamadım ama ikisinden birini alacaktım zaten sırayla geziyorum tüm bezleri :)Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz gecer gününüz
Canm daha önce ben can bebeden memnun kalmamistim da hatta sen bana aktif bebeyi önermistn ya keske sen hic almasaydn can bebe.bizimde popoya yapisma problemi olmuştu
Bugün götürdük sami ulusa canm ordaki doktorda mama verdigim icin kizdi.cocugun kilo normal yani niye mama veriyosunz ki normal araliklarda almis dedi mamayi kesin mama verilince anne memesini birakiyor bebekler dedi :/
Premium care biraz daha iri bir bez aktif bebeğe göre belki ondandır 2-5 diyor ama bez sonuna kadar kullanılmıyor genelde mesela 2 numara aktif bebek 3-6 ama ben de kızım 5 kg a yaklaştığında 3 numaraya geçtm 2 numara bizde iz yapıyordu bacakta belde baya küçülmüştü yaniBu arada ben prima kullanıyorum bezin üzerinde bebeğin kilosuna göre kullanım numarası var 2 ile 5 kilo arası 1 numara diyor . Çok fazla büyük bez kullanma bence eltim geçenlerde söyledi büyüyünce bacak araları çok ayrık oluyırmuş.
Yok canım biberon vermiyorum aciktiriyorum ayakta memeyi zorla verip oturuyorum bu kez de 4-5 dk emip tam bosaltmadan bırakıyor ;( kirli bez sayısı da iyi demekki doyuyor ama neden böyle oldu anlamadım .dun iki aylık aşısı oldu ondan heralde daha bi huysuz oldu.. ben mı naz yapcamkorkma cnm bu arada biberon vermessen bırakmaz memeyi uyutup uykuda tuttur öyle olunca. Birde bir tane küçük ısıtıcı getirsin kocan geç odana bak çocuğa çocuk uyudumu sende uyu yap nazını sonuna kadar naz yapmayınca iyi demiyorlar tecrübeyle sabit. Kendini önemse cnm.
Ben Molfix 3 numara kullanıyorum 5 buçuk kilo oğlum. 2 numara sıkıyordu .. bezden beze değişiklik gösteriyor belki deCan'ım benim oğlumda 50 günlük 5 buçuk kilo daha bir numara kullanıyorum. Elimde 25 tane bez var o bittiktten sonra 2 numaraya geçicem. Üç numara çok büyük olur.
batarsa batsın ya ben yaptım ne olur siz yapmayın sorma söyleme ben ölüyorum uykusuzluktan uyuyakamışım emzirirken sor uyandım bebeğe mbirşey olur Allah korusun de git yat dinlen ben naz yapmadım eşim şimdi yemek temizlik bekliyo benden dır dır söyleniyoYok canım biberon vermiyorum aciktiriyorum ayakta memeyi zorla verip oturuyorum bu kez de 4-5 dk emip tam bosaltmadan bırakıyor ;( kirli bez sayısı da iyi demekki doyuyor ama neden böyle oldu anlamadım .dun iki aylık aşısı oldu ondan heralde daha bi huysuz oldu.. ben mı naz yapcamlohusayken bile nazim geçmedi . Azıcık uyuyayım diyorum batıyor kv deye
Cok aslinda tas gibi oluyo ama bizimki guclu de emiyo, tek seferde yumusatiyo onu gene diye hic sagmak aklima gelmemisti. Ama tam usumenin gelmesiyle gogsumun sisliginin artmasi ayni zamanlara geldi, dedigin gibi olabilir. Bi deniycem sagolCanım sütün coksa oda yapar yeterince emmiyosa sağ istersen benim ilk ay öyleydi sütüm oktu şimdi daha çok emiyo gecti
Bizim kiz da arada deliriyo oyle, ellerini baglamaya da hic gelemez. Oyle yaptigi zaman ellerine hic dokunmuyorum ama elimi yuzunun onunde tutuyorum kalkan gibi. Boylece elini kaldirdiginda yuzune carpamiyo, ne kadar ordan oraya atsa da yuzune gelmedigi icin daha rahat uyuyabiliyo. Dene istersenB
benim oğlumun uykusu bir türlü düzene girmiyor akşam 9 gibi uyandı gece 4 te sabaha karşı uyudu gözünden uyku dökülüyor ama bir türlü dalamıyor ellerini çok oynatıyor ondan dolayıda uyuyamıyor. Ellerini hafif bağlamaya çalışıyorum çığlığı basıyor. Çok yoruluyorum ne Zaman düzene giricek bilmiyorum .
Hımm olabilir Can'ım 2 numarayı görmediğim için 3 e geçebilirim.Bnce 2 ye gecmeden direk 3 e gec
Bn 2 numarayi zor bitirmistim ayrica 1 numaradan pek farki yok
Teşekkür ederim Can'ım deniyeyim bir inşallah işe yarar.Bizim kiz da arada deliriyo oyle, ellerini baglamaya da hic gelemez. Oyle yaptigi zaman ellerine hic dokunmuyorum ama elimi yuzunun onunde tutuyorum kalkan gibi. Boylece elini kaldirdiginda yuzune carpamiyo, ne kadar ordan oraya atsa da yuzune gelmedigi icin daha rahat uyuyabiliyo. Dene istersen
Evet Can'ım yorumları okuduktan sonra 3 numara almaya karar verdim 2 numaranın bir numaradan pek farkı yokmuş öyle yapayım bende. Teşekkür ederim.sen bilirsin ama 2 yi alınca bebeğin pişik olmasın eşim büyük almıştı 2yi ben bitiremedim ve bebeğim 5 buçuk bile değil cnm
benimde birsürü 2 numara duruyo pişik oldu küçük geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?