2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cnm bizde memlekete geldık,yanıyo buralar klima calıştırıomsnz

ben eve hep ingiliz karbonatı alırım işe yaradı iyi oldu :d ya evet memeyi tutamıo tutup bırakıyor bnde ondan olabilcegni düşündm bide dilini çıkarıyo dışarya belki rahatsz oluodr anneme sordm geçer kendiliğinden dio ama ben karbonatoı yapcm teşekkr ederm :)

Ay inşallah. 20 gün önce eşimle ilişkiye girerken hazırlıksız yakalandık geri çekilme yaptık korkum ondan. İnşallah adet oluyorumdur.
Valla bende hemen haftaya bi test yaptırıp iğne vurdurcam sipral istiyorum aslında kayar diyen var korktum bi dr a sorcam malum benim 2 tane mahvolurum

Arkadaşlar ben de bunu soracaktım. Bebeğim 74 günlük. Bi süredir 2 numara prima kullanıyoduk annem 3 büyük olur diyor ama bacaklarda iz yapıyor. Yine annem sıkı bağlıyoruz kucakta tutuyoruz ondan iz oluyordur belki diyor. Ne dersiniz 3 denesem mi ? Bebişim 5200 gr en son..

cnm ben 4800 ken pişik ve izden dolayı 3 e geçtim şuan kullanamadığım bezlerde var elimde 2 no. 3 nunaraya geç bence hiç büyük gelmiyor çok rahat ediyo bebiş

Selam kzlar pek giremiorum umarım iyisinizdir bebege tek bakıorum zor geçio bide meme reddiyle uğraşıorum sizde durumlar nası :)
acikcay nası gidio annelik :)
Bende tek bakıyorum cnm ve bazen bizimkide reddediyor mamada içmiyordu meğer alerjisi varmış ineksütüne ondan şimdi gazdan reddettiği zaman ayağımda uyutup sonra emziriyorum emiyor öyle yada kurutma makinesi açıp emziriyorum işe yarıyor :)) . İşe nezaman başlıcaksın bakacak kimsen varmı bebeğe cnm

Bende 8 gün temiz kaldım adet oldum bugün 3. Günü yanı artık hep olacak miyim süt korumicakmı
Adet olduğundan eminsen demek ki olacaksın benim önceki doğumlar da 2 aylıkken başlamıştı bunda bekliyorum ağrılarım var ama gelen yok

Evde paket varsa bitir 2 noyu 3 e geç bende bekliyim bitsin 3 alcam

Selam kzlar pek giremiorum umarım iyisinizdir bebege tek bakıorum zor geçio bide meme reddiyle uğraşıorum sizde durumlar nası :)
Kolay gelsin canım ay ne zor tek olmak ya ben başka şehirde olduğumu çocuklardan sonra anladım ailemle aynı şehirde değiliz 2 çocuk ağır geldi bayaâ

Adet olduğundan eminsen demek ki olacaksın benim önceki doğumlar da 2 aylıkken başlamıştı bunda bekliyorum ağrılarım var ama gelen yok
Evet kesin adet 3. Günüm hatta olmadan belim koptu sandım olduktan sonra rahatladım normal her zaman ki gibi oldum lohusalık gibi gelgit değil. Desene çok dikkat etmek lazım

Ewt benm kızımda bazen reddedio bazen icio yıkadm smdi sakinlestirdim öle emziriorm dısarı cktfmzda asla emmio uzanarak emmek istio kuxakta istemiyo 2 yıl ücretsz izin hakkm war maddi durumda zorlanmazsak hepsini kullanmak istiorm en kötü ihtimalle 1 yaş diorm bakalm hayırlısı

I isimx allah kolaylk wrsin canm 2 cocuk iice zor ben annemle aynı şehirdeym ama annem her zaman gelemio okuyan kardeşim war ablam taşınıo ona yardıma gtti haftada bigün anca gelio kv de eltm doğum yapcak son zamanları cok kötü o da ağrıları war 2 yaşnda bi coxugu wqr die oraya gidio ben kaldm yalnz :)

Bugün götürdük sami ulusa canm ordaki doktorda mama verdigim icin kizdi.cocugun kilo normal yani niye mama veriyosunz ki normal araliklarda almis dedi mamayi kesin mama verilince anne memesini birakiyor bebekler dedi :/

canım, 2 ay ayda 1200 civarı alıp 10 cm uzayan kızım bu ay 550 gr almış ve 1.5 cm uzamış.buna rağmen doktoru ASLA mama verme dedi.üzüldüm ben ama...eşimle ve ailesiyle sorun yaşadım.sıkıntıdan uçuk çıkardım.uçuk çıkardığım için çoookkk korktum.yemeden kesildim.su bile içemedim ve sonuç sütüm çok azalmış.demekki neymiş, emziren anneler üzülmemeliymiş.

Bnce 3 e gec artik bn molfix kullaniyorum 3 numara iyi oluyor
Bnde seni merak etmistim uzun sure oldu yazmayali
Bnm kizimda ne guzel emmeyi ogrenmisti bu aralar yine reddetmeye basladi aksamlari sagip vermek zorunda kaliyorum acaba yine bir atak donemi mi

Canım ben 5 kiloyken geçtim, çok rahat oluyor, çok da rahat ediyor iz falan yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…