- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.441
Cnm bizde memlekete geldık,yanıyo buralar klima calıştırıomsnzBnde ayni giydiriyorum cnm kisa kollu citcitli ustunede uzun kollu ince ayakli tulum filan giydiriyorum ustunede ince battaniye atiyorum ona ragmen bayagi terliyor bugunlerde
Insallah cnm bnmde daha stoklayacak kadr olmazda bol bol icer mamaya hic gerek kalmaz insallh
Yok canm klima hasta yapar simdi kapi pencere acik ama daha klima filan calistirmiyoruzCnm bizde memlekete geldık,yanıyo buralar klima calıştırıomsnz
hayır vermedi karbonatlı suyu 1 kez mi sürim yoksa bikaç kez aynı anda sürim miDoktor ilaç vermedi mi canim. Vermediyse karbonatlı su yap parmağınla ağzında dolastir.bezle yada pamukla yapınca emmeye çalışıyolar. En iyiisi parnak
ben eve hep ingiliz karbonatı alırım işe yaradı iyi oldu :d ya evet memeyi tutamıo tutup bırakıyor bnde ondan olabilcegni düşündm bide dilini çıkarıyo dışarya belki rahatsz oluodr anneme sordm geçer kendiliğinden dio ama ben karbonatoı yapcm teşekkr ederm :)Yok canım o @mavi_lina :) buldum sanırım şimdi ekledim seni canım :)
Böyle çok ince yıkanmış, ütlenmiş bir tülbenti karbonatlı suya batır, serçe parmağına dola yavaş yavaş sil dilini. Ama bizim bildiğimiz karbonattan ziyade eczanelerde satılan ingiliz karbonatı var o daha etkiliymiş. Ben şu an bir şey yapmıyorum, aklıma geldiğinde yapıyorum. Canını yakmaz, iştahını da hiç etkilemez dedi çünkü. Sen az emiyor diyorsun ya, o rahatsız ediyor olabilir mi ki?
4 aylıktı ama uçakta vardı okadar küçük bebekçok küçük diye korkuyorum 50 günlük bebek için. bu kadar küçükken yapmış mıydın canım?
Valla bende hemen haftaya bi test yaptırıp iğne vurdurcam sipral istiyorum aslında kayar diyen var korktum bi dr a sorcam malum benim 2 tane mahvolurumAy inşallah. 20 gün önce eşimle ilişkiye girerken hazırlıksız yakalandık geri çekilme yaptık korkum ondan. İnşallah adet oluyorumdur.
aynı yaaa şekilden şekile giriyorum nafile
bencede cnm senin bebeğim kilo alımı iyi 2. Ay hepimizin ki yavaşladı ben o kadar sık emzirmeme rağmen 1 kilo yüz gram almış oda gece sabaha kadar sürekli emer bence mamayı bırak hem sütünde artar
5 kiloya yaklaştığında cnm
yazık ya darlanmıyomu bebeğin 5 buçuk kiloya olan 1 numara varmı bence sen direk 3 e geç 2 için geç kalmışsın burda çoğumuz 5 olmadan başladık ki pakette de 4-9 arası gösteriyor
cnm ben 4800 ken pişik ve izden dolayı 3 e geçtim şuan kullanamadığım bezlerde var elimde 2 no. 3 nunaraya geç bence hiç büyük gelmiyor çok rahat ediyo bebişArkadaşlar ben de bunu soracaktım. Bebeğim 74 günlük. Bi süredir 2 numara prima kullanıyoduk annem 3 büyük olur diyor ama bacaklarda iz yapıyor. Yine annem sıkı bağlıyoruz kucakta tutuyoruz ondan iz oluyordur belki diyor. Ne dersiniz 3 denesem mi ? Bebişim 5200 gr en son..
Bende tek bakıyorum cnm ve bazen bizimkide reddediyor mamada içmiyordu meğer alerjisi varmış ineksütüne ondan şimdi gazdan reddettiği zaman ayağımda uyutup sonra emziriyorum emiyor öyle yada kurutma makinesi açıp emziriyorum işe yarıyor :)) . İşe nezaman başlıcaksın bakacak kimsen varmı bebeğe cnmSelam kzlar pek giremiorum umarım iyisinizdir bebege tek bakıorum zor geçio bide meme reddiyle uğraşıorum sizde durumlar nası :)
acikcay nası gidio annelik :)
Adet olduğundan eminsen demek ki olacaksın benim önceki doğumlar da 2 aylıkken başlamıştı bunda bekliyorum ağrılarım var ama gelen yokBende 8 gün temiz kaldım adet oldum bugün 3. Günü yanı artık hep olacak miyim süt korumicakmı
Evde paket varsa bitir 2 noyu 3 e geç bende bekliyim bitsin 3 alcamArkadaşlar ben de bunu soracaktım. Bebeğim 74 günlük. Bi süredir 2 numara prima kullanıyoduk annem 3 büyük olur diyor ama bacaklarda iz yapıyor. Yine annem sıkı bağlıyoruz kucakta tutuyoruz ondan iz oluyordur belki diyor. Ne dersiniz 3 denesem mi ? Bebişim 5200 gr en son..
Kolay gelsin canım ay ne zor tek olmak ya ben başka şehirde olduğumu çocuklardan sonra anladım ailemle aynı şehirde değiliz 2 çocuk ağır geldi bayaâSelam kzlar pek giremiorum umarım iyisinizdir bebege tek bakıorum zor geçio bide meme reddiyle uğraşıorum sizde durumlar nası :)
Evet kesin adet 3. Günüm hatta olmadan belim koptu sandım olduktan sonra rahatladım normal her zaman ki gibi oldum lohusalık gibi gelgit değil. Desene çok dikkat etmek lazımAdet olduğundan eminsen demek ki olacaksın benim önceki doğumlar da 2 aylıkken başlamıştı bunda bekliyorum ağrılarım var ama gelen yok
Ewt benm kızımda bazen reddedio bazen icio yıkadm smdi sakinlestirdim öle emziriorm dısarı cktfmzda asla emmio uzanarak emmek istio kuxakta istemiyo 2 yıl ücretsz izin hakkm war maddi durumda zorlanmazsak hepsini kullanmak istiorm en kötü ihtimalle 1 yaş diorm bakalm hayırlısıBende tek bakıyorum cnm ve bazen bizimkide reddediyor mamada içmiyordu meğer alerjisi varmış ineksütüne ondan şimdi gazdan reddettiği zaman ayağımda uyutup sonra emziriyorum emiyor öyle yada kurutma makinesi açıp emziriyorum işe yarıyor :)) . İşe nezaman başlıcaksın bakacak kimsen varmı bebeğe cnm
Bugün götürdük sami ulusa canm ordaki doktorda mama verdigim icin kizdi.cocugun kilo normal yani niye mama veriyosunz ki normal araliklarda almis dedi mamayi kesin mama verilince anne memesini birakiyor bebekler dedi :/
Bnce 3 e gec artik bn molfix kullaniyorum 3 numara iyi oluyorArkadaşlar ben de bunu soracaktım. Bebeğim 74 günlük. Bi süredir 2 numara prima kullanıyoduk annem 3 büyük olur diyor ama bacaklarda iz yapıyor. Yine annem sıkı bağlıyoruz kucakta tutuyoruz ondan iz oluyordur belki diyor. Ne dersiniz 3 denesem mi ? Bebişim 5200 gr en son..
Bnde seni merak etmistim uzun sure oldu yazmayaliSelam kzlar pek giremiorum umarım iyisinizdir bebege tek bakıorum zor geçio bide meme reddiyle uğraşıorum sizde durumlar nası :)
Arkadaşlar ben de bunu soracaktım. Bebeğim 74 günlük. Bi süredir 2 numara prima kullanıyoduk annem 3 büyük olur diyor ama bacaklarda iz yapıyor. Yine annem sıkı bağlıyoruz kucakta tutuyoruz ondan iz oluyordur belki diyor. Ne dersiniz 3 denesem mi ? Bebişim 5200 gr en son..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?