- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.621
Hımm oranın düzeni nasıl bilmiyorum ama çabucak halledersiniz inşallahAnladım canim biz eski sami ulus a gidiyoruz 23 mayıs a randevubslfim bende
Ayyy vermıyım o zaman yada verıyorum gece deyıp agızlarını kapıyım valla bıktırdılar yaBenim 43. Gü n ağlamar bitti nerdeyse diyebilirim uyku düzeni kırk içindeki gibi devam etti ama olsun diye kendimi paraladım ayağımdan imdirmedim cnm şimdi gündüz en an 2 saat derin uykusu var akşam 9 civarında gece uykusu
Sulu mu cnm ekşi kokuyorsa sulu ve rengi değişikse kakalı bezi doktorunun olduğu hastaneye tahlile yollayabilirsin benim doktorum öyle söyledi bizde durum buda devam ederse kakalı bez yollicam tahlile
Sen hakediyosun dinlen misler gibi bi uyu :)))
cnm sakın verme bak ben mama verdim diye bebeğimde olan süt alerjisi ortaya çıktı vermeseydim ek gıda zamanına kadar çıkmıcakmış kilo alımı iyi bizi. Millet kilolu olmadımı bi tuhaf bakıyı bırak baksınlar her gören ayyy bebeğin ufacık diyor keşke baştan takmayıpp vermeseydim görümce psikolojimi çökertti sütün yok diye diye çocuğa mama verdim alerjisi hortladı.
ben mama vermeseydim bebeğim şimdi alerjiyşe uğraşmak zorunda kalmicaktı astım bronşit olcak diye aklım çıkıyo ki fena öksürmeye başladı hep mama yüzünden olan süt alerjisini ortaya çıkardı(( bu alerji ilerlerse gelişimini de etkilicek.
Tam 3 aylıgız canım onceden cok yapıyo die sorun yapardım şimdide az yapıyokac gunluksun bebek büyüdükçe daha az yapar zaten.
3 aysa normal canim . ama ne kadar cok emerse o kadar daha cok yapmaya başlayacak bak gör. benim oğlan da 40 günlük sayılır . iki gündür daha az emdi ve daha uzun uyudu. bezini degistirken bakiyorum çok az yapmış. senin ilk ayın nasıldı her gun yapıyor muydu ?Tam 3 aylıgız canım onceden cok yapıyo die sorun yapardım şimdide az yapıyo
Olmaz mı tabi insan her şeye takılıyor küçükler :/Şişlik yok ama canım, dolama daha farklı öyle gibi değil.
Ay bilmiyorum ki ya, şuncacık kızarıklık tüm moralimi alt üst oldu aman
Olabilir ya korkuyorum ilk günlere dönmekten. Biliyosun az çekmedik. Örtü örtünce daha rahat emiyo. Bi amuda kalkmadığım kaldı. Bu arada instagramda ekledim senii product yazan beniim :)Ben oglani her memeye aldigimda ilk once agliyor ondan mi acaba?
Canım biz randevuyu geç alabildik. Aşağı yukarı kilosu öyle çıkar bizim de. Bence iyi ya ille de çok alacak diye bir şey yok kilo her şey değil. Dil olayını hiç duymadım ama. Başka bi doktora da gösterin madem içiniz rahat etsin.Kızlar üç aylık kontrolden geldik doktor baktı kilosunu ölçtü 6 kg 100 gram çıktı 3670 dogmustu fakat bana biraz zayıf geldi ya 63 santim de boyu sizin üç aylık bebekleriniz kaç kilo şuan sadece emiyor bebeğim bir de dil bağına baktı dediki sanki kısa gibi geldi bana ilk altı ay bir kontrol edelim dedi yani bana öyle geldi dedieğer kısa olursa ev küçük bir operasyonla sanırım küçük bir kesik atılıyormuş ama benim yine de moralim bozuldu bir de tam bakmadı Hani bebeğim ağzını açmadı bile anlayamadım siz böyle bir durumla karşılaştınız mı canım sıkıldı Bir de göz doktoruna ayrıyetten gittik operatöre hem dedim göz muaynesi de yapılsın hem de gözünün kenarına tek bir damla şeklinde akıntı oluyordu Çapaklanmalar falan yoktu doktor baktı dedi gözyaşı gayet iyi kuruluk falan yok dedin herhangi bir tıkanıklık yok dedi altıncı ayda kontrol yapıyoruz şaşılık için dedi o şekilde çıktık göz doktorundan
3 ay muayinesinde 4 650 diydi bizim kiz dktr normal dedi boyu 6 cm uzamis yapisi boyle demekki dedi..
Birde kixlar gelisim ataklari diyorsunuz onlar her bebekde oluyor mu belirtileri neler
bizde her sabah çekiyoruz. bir de bizim oğlan altini açınca kaka yapiyor . o yuzden altini açıp bekliyorum biraz yani yapiskanlarini aciyorum sadece . bacaklarini yukari kaldirinca gaz kaka ne varsa salıyor oğlus cok korkuyorum disari falan kacar diyeAy bu gaz sancıları ne zaman biticek ya. Uyuyan kuzumu uyandırmasından bıktım. Allahtan omzumda sakinleşip, uyuyabiliyor ama bir tamamen rahatlasa ne güzel olcak..
canım ben baby fox aldım 125 tl ye . önünde parkı da var bebis rahat yani. bazen biz yemek yiyorken bebek huysuzlaniyor anakucagina koyup yanıma getiriyorum biz e bakıyor anlayınca hem ayağıyla sallayıp hem yemeye devam ediyoruz iyi oluyor : )Merhaba mart annelerii
Ev tipi ana kucagi alip, kullanan oldu mu? Memnun musunuz? Marka model onerirmisiniz? Tesekkur ederimmmmm
Aktif bizimki. Kaka taşıyor idrarla beraber yapınca ama onu her bez yapacak gibi. O yğzden böyle devam.Kızlar 3 numarada aktif Bebek mi premium care mi kullanıyorsunuz?
Sanmam canım ya bizimki 10dan fazla yapıyosu doktor normal dedi kıvamına falan da baktı.Kızlar Toprak normalde günde 1 defa kaka yapar. Dün 2 bugün 3 kere yaptı. İshal mı acaba??
Hof sinir oluyorum şu milletin mama merakına. Çocuk gayet güzel emiyor normal kilo alıyor yok yere niye mama verip şişirmeyw çalılıyolar. Ayrıca mamayla şişirilen çocuk boş boş şişmiş oluyoe anne sütüyle şişen çocuk daha diri oluyor. Şişmese de diri oluyor yani. Ne bu şişman çocuk takıntısı ay. Lohusa günlerimin kabusu mama ver diyen insa topluluğu da patlayıverdim.Ya herkes basla doymuyo dıyo ben saatlerdir emziriyorum sorun etmıyorum annemde dahıl mama ver dıyo illa puf puf şiş bebek olcak anlamıyorum inanki sıkıldım
Uyumuyor neredeyse. Sürekli kucak nöbetindeyim ve başkasında durmuyor ne zaman düzelecrk acaba.bebek arabasında uyuyor bebekler biz ne zaman sağlık ocağına gitsek uyuyarak gider gelir evde de uyku nedir pek bilmez uyutamayinca çarşıyı bir tur mu atsam diyorum :) çok az uyuyor benim bebeğim ya bugün ilk defa biraz uyudu . sizlerin kac saat uyuyor gün içinde
Hiç dinleme mamaya zorlayanları. Yazık günah olan sütüne olacak. Zaten 6 aydan sonra başlayacak mama takviyesi bişey kalmadı. Doktor iyi dediyse bırak etrafı dinleme. Mamasız bebek büyümez süt asla yetmez kafası var anlamadığım bi kafa. Yetmezse doktor müdahale eder zaten. Ayrıca her kadında iki bebeğe yetexek kadar süt olurmuş. Hiç takılma mis gibi emsin yavrular :)Benim ikizlere herkes anne sutuyle doymuyordur mama vermiyormusun diyor. Psikolojik olarak baski altinda hissediyorum. Eskiden sagarak veriyordum gozumle goruyordum. Simdi emiyorlar acaba doyuyorlar mi diye takildim. Doktor haftada 0rt 200 gr almali dedi kizlarimdan biri almis digeri daha az almis canim sikildi. Pazartesi olsada 4 ay kontrolune gitsek sizin bebekleriniz ayda ne kadar kilo aliyor ?
Evet canım tiny love almıştık. Çok işime yarıyor. Hatta ekstradan , aldığım etkinlik kartlarını da ona asarak kullanıyorumMerhaba mart annelerii
Ev tipi ana kucagi alip, kullanan oldu mu? Memnun musunuz? Marka model onerirmisiniz? Tesekkur ederimmmmm
aynen canım sakın verme benimde başımı annem yaktı şimdi çok kızgınız birde gidip hastanede hemşireye soruyordu hangi marka bu mama bizde alalım eve daha yeni doğum yapmışım ne maması yaaaa ama aldırdı ve verdi ve emzirdiğimde çöl emzirme gaz yapar diyorduAyyy vermıyım o zaman yada verıyorum gece deyıp agızlarını kapıyım valla bıktırdılar ya
güzel haberlerle dönersiniz inş.Günaydınn teyzoşlar biz uyumadık , bgn 8 de doktor randevumuz var. Bakalım ne diyecek doktor bizim oğluşa
tamamen anne sütüne geçtin ya bağırsakları yumuşadı benceKızlar Toprak normalde günde 1 defa kaka yapar. Dün 2 bugün 3 kere yaptı. İshal mı acaba??
Günaydınn teyzoşlar biz uyumadık , bgn 8 de doktor randevumuz var. Bakalım ne diyecek doktor bizim oğluşa
tamamen anne sütüne geçtin ya bağırsakları yumuşadı bence
Ondandır canım zaten anne sütü kolay sindiriliyo sık sık rahatsız olmadan yapar canını sıkma2 gündür gündüz uyumuyor hep memede. Çok yiyor yani bende ondan mı acaba diyorum.
Benim büyük severdi arabayı bu pek sevmedi pusetiti sevmedi daha doğrusu bide cok cikmadik 2 kere saglik ocagina 1 kere avm ye gittik alismadi belki sık cıksam alısırbebek arabasında uyuyor bebekler biz ne zaman sağlık ocağına gitsek uyuyarak gider gelir evde de uyku nedir pek bilmez uyutamayinca çarşıyı bir tur mu atsam diyorum :) çok az uyuyor benim bebeğim ya bugün ilk defa biraz uyudu . sizlerin kac saat uyuyor gün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?