2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar Toprak normalde günde 1 defa kaka yapar. Dün 2 bugün 3 kere yaptı. İshal mı acaba??
canım yapması iyi ishal değildir. günde beş defa yapan bile normal sıkıntı etme . bu günlerde daha çok mu emiyor?

Ya herkes basla doymuyo dıyo ben saatlerdir emziriyorum sorun etmıyorum annemde dahıl mama ver dıyo illa puf puf şiş bebek olcak anlamıyorum inanki sıkıldım

Evet mamayi tek öğüne düşürdüm, diğer öğünler hem anne sütü. Doğru diyorsun ondan olabikir

bebek arabasında uyuyor bebekler biz ne zaman sağlık ocağına gitsek uyuyarak gider gelir evde de uyku nedir pek bilmez uyutamayinca çarşıyı bir tur mu atsam diyorum :) çok az uyuyor benim bebeğim ya bugün ilk defa biraz uyudu . sizlerin kac saat uyuyor gün içinde

Ya herkes basla doymuyo dıyo ben saatlerdir emziriyorum sorun etmıyorum annemde dahıl mama ver dıyo illa puf puf şiş bebek olcak anlamıyorum inanki sıkıldım
ayy aynı şeyi bende yaşadım bebek sürekli emmek isteyince bebek doymuyor mu sütunmu gelmiyor acaba? diyenlere sinir oldum . bebeğin günde en az iki defa kaka yapıyorsa kg da alıyorsa sorun yok demektir olabilir çok emebilir iştahı açık demekki . insanlarda mama merakı nedir ya anlamıyorum.

Benim ikizlere herkes anne sutuyle doymuyordur mama vermiyormusun diyor. Psikolojik olarak baski altinda hissediyorum. Eskiden sagarak veriyordum gozumle goruyordum. Simdi emiyorlar acaba doyuyorlar mi diye takildim. Doktor haftada 0rt 200 gr almali dedi kizlarimdan biri almis digeri daha az almis canim sikildi. Pazartesi olsada 4 ay kontrolune gitsek sizin bebekleriniz ayda ne kadar kilo aliyor ?

Ya onceden cok kaka yapArdı ama sımdi ıkı uc gunde bir yapıyo ama çişli bezlerı agır hep bılemedimki moralim bozuluyo

40 i çıkanların bebekleriniz de ne gibi olumlu değişiklikler oldu kızlar ? bebeklerinizin uykusu düzene girdi mi? gezmelere gidiyor musunuz artık ?
Benim 43. Gü n ağlamar bitti nerdeyse diyebilirim uyku düzeni kırk içindeki gibi devam etti ama olsun diye kendimi paraladım ayağımdan imdirmedim cnm şimdi gündüz en an 2 saat derin uykusu var akşam 9 civarında gece uykusu
Kızlar Toprak normalde günde 1 defa kaka yapar. Dün 2 bugün 3 kere yaptı. İshal mı acaba??
Sulu mu cnm ekşi kokuyorsa sulu ve rengi değişikse kakalı bezi doktorunun olduğu hastaneye tahlile yollayabilirsin benim doktorum öyle söyledi bizde durum buda devam ederse kakalı bez yollicam tahlile
Valla aksadimi iş akıyo başını gidiyo çünki oğlum saolsun sürekli dağıtıyo ama yok halim valla bu günlük pis yatcaz:)
Sen hakediyosun dinlen misler gibi bi uyu :)))
cnm sakın verme bak ben mama verdim diye bebeğimde olan süt alerjisi ortaya çıktı vermeseydim ek gıda zamanına kadar çıkmıcakmış kilo alımı iyi bizi. Millet kilolu olmadımı bi tuhaf bakıyı bırak baksınlar her gören ayyy bebeğin ufacık diyor keşke baştan takmayıpp vermeseydim görümce psikolojimi çökertti sütün yok diye diye çocuğa mama verdim alerjisi hortladı.

ben mama vermeseydim bebeğim şimdi alerjiyşe uğraşmak zorunda kalmicaktı astım bronşit olcak diye aklım çıkıyo ki fena öksürmeye başladı hep mama yüzünden olan süt alerjisini ortaya çıkardı (( bu alerji ilerlerse gelişimini de etkilicek.

Anladım canim biz eski sami ulus a gidiyoruz 23 mayıs a randevubslfim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…