- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.601
Canım duştan sonra bebe yağı kullan nemlendirir geçer umarimArkadaşlar benim oglusum 40 güne gorecez artık. yüzü kabul kabuk oldu bazı kısımları soyuluyor gibi ama kalın beyaz kabuk siz de böyle bir durumla karşılaştınız mi ne zamana geçer ?
canım yapması iyi ishal değildir. günde beş defa yapan bile normal sıkıntı etme . bu günlerde daha çok mu emiyor?Kızlar Toprak normalde günde 1 defa kaka yapar. Dün 2 bugün 3 kere yaptı. İshal mı acaba??
Canım sen iştahlı bi bebek diyodun (maşallah) fazlamı yediki olabilir rengi dokusu farklimiydi değilse çok yemiştir belki
Kızlar Toprak normalde günde 1 defa kaka yapar. Dün 2 bugün 3 kere yaptı. İshal mı acaba??[
anne sütüne ağırlık verdin ya, ondandır canım.benimkinin sayısı 5-6
canım yapması iyi ishal değildir. günde beş defa yapan bile normal sıkıntı etme . bu günlerde daha çok mu emiyor?
Ya herkes basla doymuyo dıyo ben saatlerdir emziriyorum sorun etmıyorum annemde dahıl mama ver dıyo illa puf puf şiş bebek olcak anlamıyorum inanki sıkıldımOhh iyi iyi canm kötü bir şey olmasinda... cok geçmişolsun kuzuya
Bencede verme doktor heleki sıkıntı yok dediyse..mamaya alisinca meme reddi yasanabiliyor benim doktor israrla mamaya baslatti dünde bi baska doktora gittik oda mamaya gerek yok dedi ama bu seferdr mamaya basladigimdan sütüm azaladi :/
Aktif bebek kullanıyorm canm ben
Ya herkes basla doymuyo dıyo ben saatlerdir emziriyorum sorun etmıyorum annemde dahıl mama ver dıyo illa puf puf şiş bebek olcak anlamıyorum inanki sıkıldım
bebek arabasında uyuyor bebekler biz ne zaman sağlık ocağına gitsek uyuyarak gider gelir evde de uyku nedir pek bilmez uyutamayinca çarşıyı bir tur mu atsam diyorum :) çok az uyuyor benim bebeğim ya bugün ilk defa biraz uyudu . sizlerin kac saat uyuyor gün içindeBen 40 içinde daha rahattım çok uyuyordu şuan gezme imkansız bizde bende yaşında bi oğlum daha var hangi biriyle uğraşıcam araba kullanırken oğlumla çok rahattım büyüdü artık ama bebeği arkada bırakıp mümkün değil kullanmam yîrüyüs bile yapamiyorum ama tekse bebegin çık tabi iyi olur ben malesef evdeyim sürekli korkuyorum dışarı çıkmaya alışmam lazım ama çok zor gözüm yemiyo
ne kadar çok emiyorsa o kadar çok yapar kg da alır hiç korkma canım doyuyor demektir bu.Evet canım 2 gündür hep memede
ayy aynı şeyi bende yaşadım bebek sürekli emmek isteyince bebek doymuyor mu sütunmu gelmiyor acaba? diyenlere sinir oldum . bebeğin günde en az iki defa kaka yapıyorsa kg da alıyorsa sorun yok demektir olabilir çok emebilir iştahı açık demekki . insanlarda mama merakı nedir ya anlamıyorum.Ya herkes basla doymuyo dıyo ben saatlerdir emziriyorum sorun etmıyorum annemde dahıl mama ver dıyo illa puf puf şiş bebek olcak anlamıyorum inanki sıkıldım
Canim dundu 14 gunde 530 gr almis cok sukur normale dondu. Ne uzulmustum bir 600 gr aldi bir ayda diye. Su kusmalari bir azalsa daha cabuk toparlayacak yavrum inaniyorum
Ya onceden cok kaka yapArdı ama sımdi ıkı uc gunde bir yapıyo ama çişli bezlerı agır hep bılemedimki moralim bozuluyoayy aynı şeyi bende yaşadım bebek sürekli emmek isteyince bebek doymuyor mu sütunmu gelmiyor acaba? diyenlere sinir oldum . bebeğin günde en az iki defa kaka yapıyorsa kg da alıyorsa sorun yok demektir olabilir çok emebilir iştahı açık demekki . insanlarda mama merakı nedir ya anlamıyorum.
kac gunluksun bebek büyüdükçe daha az yapar zaten.Ya onceden cok kaka yapArdı ama sımdi ıkı uc gunde bir yapıyo ama çişli bezlerı agır hep bılemedimki moralim bozuluyo
Ya onceden cok kaka yapArdı ama sımdi ıkı uc gunde bir yapıyo ama çişli bezlerı agır hep bılemedimki moralim bozuluyo
Benim 43. Gü n ağlamar bitti nerdeyse diyebilirim uyku düzeni kırk içindeki gibi devam etti ama olsun diye kendimi paraladım ayağımdan imdirmedim cnm şimdi gündüz en an 2 saat derin uykusu var akşam 9 civarında gece uykusu40 i çıkanların bebekleriniz de ne gibi olumlu değişiklikler oldu kızlar ? bebeklerinizin uykusu düzene girdi mi? gezmelere gidiyor musunuz artık ?
Sulu mu cnm ekşi kokuyorsa sulu ve rengi değişikse kakalı bezi doktorunun olduğu hastaneye tahlile yollayabilirsin benim doktorum öyle söyledi bizde durum buda devam ederse kakalı bez yollicam tahlileKızlar Toprak normalde günde 1 defa kaka yapar. Dün 2 bugün 3 kere yaptı. İshal mı acaba??
Sen hakediyosun dinlen misler gibi bi uyu :)))Valla aksadimi iş akıyo başını gidiyo çünki oğlum saolsun sürekli dağıtıyo ama yok halim valla bu günlük pis yatcaz:)
cnm sakın verme bak ben mama verdim diye bebeğimde olan süt alerjisi ortaya çıktı vermeseydim ek gıda zamanına kadar çıkmıcakmış kilo alımı iyi bizi. Millet kilolu olmadımı bi tuhaf bakıyı bırak baksınlar her gören ayyy bebeğin ufacık diyor keşke baştan takmayıpp vermeseydim görümce psikolojimi çökertti sütün yok diye diye çocuğa mama verdim alerjisi hortladı.Ya herkes basla doymuyo dıyo ben saatlerdir emziriyorum sorun etmıyorum annemde dahıl mama ver dıyo illa puf puf şiş bebek olcak anlamıyorum inanki sıkıldım
ben mama vermeseydim bebeğim şimdi alerjiyşe uğraşmak zorunda kalmicaktı astım bronşit olcak diye aklım çıkıyo ki fena öksürmeye başladı hep mama yüzünden olan süt alerjisini ortaya çıkardıBenim ikizlere herkes anne sutuyle doymuyordur mama vermiyormusun diyor. Psikolojik olarak baski altinda hissediyorum. Eskiden sagarak veriyordum gozumle goruyordum. Simdi emiyorlar acaba doyuyorlar mi diye takildim. Doktor haftada 0rt 200 gr almali dedi kizlarimdan biri almis digeri daha az almis canim sikildi. Pazartesi olsada 4 ay kontrolune gitsek sizin bebekleriniz ayda ne kadar kilo aliyor ?
Benimki aksine bozuldu kırktan önce gündüzleri uzzunn uzun uyurdu şimdi kuş uykusu hemen kalkıyo40 i çıkanların bebekleriniz de ne gibi olumlu değişiklikler oldu kızlar ? bebeklerinizin uykusu düzene girdi mi? gezmelere gidiyor musunuz artık ?
Anladım canim biz eski sami ulus a gidiyoruz 23 mayıs a randevubslfim bendeCanım sadece pazartesi ve cuma sabahları çekiliyormuş , aynı gün olsun istiyosan sosyal pediatriden sabah 9 a falan randevu al hemen yönlendirir muhtemelen, yok yoğun değil randevu alınca direk saatinde giriyosun yoğun değil gayet temiz sakin bi hastane eski hali özel hastaneydi zaten biliyosundur gazinin karşı tarafında dr da fena değildi çok güleryüzlü değildi açıkçası ama zaten kilo boy ölçülüyor onları yaptı bir de motor becerilerini falan kontrol etti iş görüyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?