2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ohh iyi iyi canm kötü bir şey olmasinda... cok geçmişolsun kuzuya

Canım 4 nısanda 5100 du bıde işte şimdi gıttık doktor sıkıntı yok dedi keısnlıkle mama verme dedi zaten hıc vermedm anneme karsı dırenıyorum masallah subhanallah dıyeyimde nazar degmesin :)
Bencede verme doktor heleki sıkıntı yok dediyse..mamaya alisinca meme reddi yasanabiliyor benim doktor israrla mamaya baslatti dünde bi baska doktora gittik oda mamaya gerek yok dedi ama bu seferdr mamaya basladigimdan sütüm azaladi :/
Kızlar 3 numarada aktif Bebek mi premium care mi kullanıyorsunuz?
Aktif bebek kullanıyorm canm ben

Kızlar huggieste çöp kaldı öylece molfix aldık yumuşacık incecik ama uzun vadeli kullanmadım henüz yeni kakasını yaptı kıl yapı çıkmadı prima aktif te belden çıkıyodu çiş sızdırmasın gerisi önemli değil

Kızlar 3 numarada aktif Bebek mi premium care mi kullanıyorsunuz?
Ben aktif bebek kullanıyodum ve bebek 5300 ama sanki dar geliyordu sızdırdı baya bugün molfix aldık inşallah iyi çıkarda bu artık bıktım
Evde kalan bebek bezlerini de hemşirenin gösterdiği gibi yanlarını söküp kendim kullanmaya başladım

Bn molfix kullaniyorum daha dogdu dogali bir kere bile cisi disina cikmadi ama kakasi cok nadirde olsa belden sizdigi oluyor

Huggies nasıl 3 numara neden çöp dedin
hem ıslak bırakıyo hem küçük geldi hemde bacaklarına çok iz yaptı birde çoook kalın ve sert

Bn molfix kullaniyorum daha dogdu dogali bir kere bile cisi disina cikmadi ama kakasi cok nadirde olsa belden sizdigi oluyor
evet bi tanıdıkta öyle ve bayada memnun çiş sızdırmasın kaka önemli değil ıslak kalınca hasta olur diye korkuyorum cnm hemde incecik çok rahat duruyo gece bakalım nasıl olucak

baharinbahcesi canım sizin bugün kontrolünüz vardı sanki nasıl geçti kilo alımı düzelmiştir inşallah deniz bebişin
Canim dundu 14 gunde 530 gr almis cok sukur normale dondu. Ne uzulmustum bir 600 gr aldi bir ayda diye. Su kusmalari bir azalsa daha cabuk toparlayacak yavrum inaniyorum

Bu uyku hiç belli olmuyo bazen iyi uyuyo bazen saçmalıyo bugün 6 kere uyudu toplasan 2 saat etmez 15 dk bi 20 dk bi kalktı anlamadım çok zor böyle hiç bise yapamadım o uyudu mu isim aksamiyo ama bugün bir sürü isim var ve yapmicam yatıcam yeni uyudu kaç saattir uyumadı acayip yorgunum ve uykusuzum...

Bizimkide öyle canm ara ara saçmalıyorlar resmen.. 2 gündür gündüz uykumuz yok desem yeridir.gündüz uyumadiklarinda insan ne is yapabiliyor nede dinlenebiliyor

40 i çıkanların bebekleriniz de ne gibi olumlu değişiklikler oldu kızlar ? bebeklerinizin uykusu düzene girdi mi? gezmelere gidiyor musunuz artık ?

Kızlar Toprak normalde günde 1 defa kaka yapar. Dün 2 bugün 3 kere yaptı. İshal mı acaba??

Bende bazen uyuyorum 2 gün arka arkaya sonra yapıyorum işleri ama sende birtane daha olunca aksatmak daha çok yoruyordur Allah yardım etsin size

Arkadaşlar benim oglusum 40 güne gorecez artık. yüzü kabul kabuk oldu bazı kısımları soyuluyor gibi ama kalın beyaz kabuk siz de böyle bir durumla karşılaştınız mi ne zamana geçer ?

Arkadaşlar benim oglusum 40 güne gorecez artık. yüzü kabul kabuk oldu bazı kısımları soyuluyor gibi ama kalın beyaz kabuk siz de böyle bir durumla karşılaştınız mi ne zamana geçer ?

Canım atopik dermatit olmuş olmasın? İnternetten resimlere bak istersen

40 i çıkanların bebekleriniz de ne gibi olumlu değişiklikler oldu kızlar ? bebeklerinizin uykusu düzene girdi mi? gezmelere gidiyor musunuz artık ?
Ben 40 içinde daha rahattım çok uyuyordu şuan gezme imkansız bizde bende yaşında bi oğlum daha var hangi biriyle uğraşıcam araba kullanırken oğlumla çok rahattım büyüdü artık ama bebeği arkada bırakıp mümkün değil kullanmam yîrüyüs bile yapamiyorum ama tekse bebegin çık tabi iyi olur ben malesef evdeyim sürekli korkuyorum dışarı çıkmaya alışmam lazım ama çok zor gözüm yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…