2017 mart transfer olup bekleyenler

İkinci denememdi canım. İçini ferah tut. Ne kadar sakin olursan o kadar olumlu olur. Ben ilkinde çok stresliyim ve sonuç negatif. Bu defa daha rahat olmaya çalıştım ve hep dua ettim. Rahat ol ve bebisine kavuşacağını günü bekle

Merhaba kızlar 5. Gün embriyo 6. Gün oldu transfer dayanamadım test yaptım belirli belirsiz çizgi çıktı olabilir mi? İlaçlardan da olma ihtimali var mı

Eklentiler

• IMG_5184.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 61
Sakin kendini üzme canım. Doğru zaman geldiğinde mutlaka güzel haberleri alacaksın. Herseyin zamanı var sabret ve bekle. İnanıyorum hepimiz güzel haberleri alacağız bi gün.
Sağol canım üzülmek zaman kaybından başka birşey yaratmıyor artık bizde.. en fazla 2 saat sonra normal hayata geri dönüyoruz,..
yalnız ALLAH bunları kimseye yaşatmasın, yani anne olamamayı, evlat acısıyla kıvranmayı, ne bileyim evlat hasretiyle burnunun direğinin sızlamasını.. öyle ağır imtihanki hepimizi başında.. inşallah Rabbim tez zamanda üzüntümüzü sevince, hayra çevirir..

Hayırlı olsun canım, Rabbim aynı anda kimimizi sevindiriyor, kimimizi üzüyor.. hepsi takdiri ilahi bizim zamanımız gelmemiş inşallah senin tam zamanıdır, ve kazasız belasız kucağına alırsın yavrularını inşallah..

Selam kızlar, daha önce başka konularda da yazmıstım. Dondurulmus olarak 1 embriyomuz kalmıstı ona da bir şans vermek istedik ve 15 inde blast transferim oldu. Dr um 30 unda test yapmamı istedi, neden bu kadar geç test tarihi istedi bilmiyorum ama çok merak ediyorum aslında. Benim gibi 15 gün sonrası için test tarihi verilen oldu mu? Nedeni ne olabilir? Geçmiyor günlerrrr

Merhaba kızlar 5. Gün embriyo 6. Gün oldu transfer dayanamadım test yaptım belirli belirsiz çizgi çıktı olabilir mi? İlaçlardan da olma ihtimali var mı
Büyük ihtimalle ilaçlardandır çünkü 6. Gün çok erken diye biliyorum. İnşallah kan testinde güzel sonuclar alırsın cnm, bence kan testini bekle.. beklemek çok zor ama sabretmemiz lazımm

Dün transferim oldu,nisan 1 de dediler .10 gün sonra,geçer mi acaba bu 10 gün?
Çok zor oluyor, bu sürecin en zor kısmı yumurta toplandıktan sonra embriyo gelişimi, kaldı mı kalmadı mı vs. Transferden sonra bekleme süresi bir zulüm vallahi Allah hepimize sabır versin ve umarım Babişlerimizi kucağımıza alırız

Blast 5. Gün oluyor öyle değil mi? 15 gün çok genelde 10 /12 gün arası oluyor

kızlar yarın 4. gün emriyo transferi olacak. biraz önce aradılar suan 5 i döllenmiş ama yarına değişebilir dedi. yarın 11 de transferim olacak bana da dua edin lütfen( çok heyecanlıyım rahat olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. 5 gün rapor alıcam.

Aynen, blast 5. Gün acaba net olsun diye mi, ikide birde kan testi yapmayayım diye mi. Off zaman geçmiyor ama sabretmeye çalısıcam. En azından hamile olma ümidim devam ediyor olacak.
Olabilir canım, erken değer yüksek çıkıp daha sonra düşüebiliyor o nedenle kesin sonuç için olabilir ama bu defa ben hastanede öğrenmek istemiyorum elime kağıdı verdiler 0,01 di değer nefesim kilitlendi, titredim nasıl dışarı çıktım bilmiyorum arabaya bindim hıçkırarak ağladım bu defa evde yapıcam hazırlıklı gidicem hayırlısı olsun artık rabnime bıraktım umarım ol demiştir.

Dualarımız seninle canım hayırlısı olsun, benişini al dön ve kendine iyi bak, tedbiri elden bırakma canım

benim iş biraz yorucu sanayide geziyorum . o yüzden dikkat etmem gerek girip çıktığım yerlere canım inşallah dikkat edicem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…