Kendim kadar üzüldüm canim. Sabir diliyorum
İkinci denememdi canım. İçini ferah tut. Ne kadar sakin olursan o kadar olumlu olur. Ben ilkinde çok stresliyim ve sonuç negatif. Bu defa daha rahat olmaya çalıştım ve hep dua ettim. Rahat ol ve bebisine kavuşacağını günü bekleayyyy inan çok sevindim canım yaa . İnşallah değerin katlanır sağ salim kucağına alırsın. Senle bu ara konuştuk ya haberini bekliyodum . darısı bizim başımıza daha aramadılar transfer günü için çok heyecanlıyım bende ya. İnşallah bende güzel haberleri veririm transfer yapılsa beklemesi de zorilk miydi canım senin?
Allah razı olsun canım. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahhayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsin..cok mutlu oldum iyi haberleri duydukca inan kendim kalmış kadar seviniyorum..rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sakin kendini üzme canım. Doğru zaman geldiğinde mutlaka güzel haberleri alacaksın. Herseyin zamanı var sabret ve bekle. İnanıyorum hepimiz güzel haberleri alacağız bi gün.Sonucumu şimdi aldım bende.. koca bir sıfır.. yine elimde kalan iğne yerlerinin sızısı..
Sağol canım üzülmek zaman kaybından başka birşey yaratmıyor artık bizde.. en fazla 2 saat sonra normal hayata geri dönüyoruz,..Sakin kendini üzme canım. Doğru zaman geldiğinde mutlaka güzel haberleri alacaksın. Herseyin zamanı var sabret ve bekle. İnanıyorum hepimiz güzel haberleri alacağız bi gün.
Hayırlı olsun canım, Rabbim aynı anda kimimizi sevindiriyor, kimimizi üzüyor.. hepsi takdiri ilahi bizim zamanımız gelmemiş inşallah senin tam zamanıdır, ve kazasız belasız kucağına alırsın yavrularını inşallah..Kızlar mutlu haberi aldım şimdi. Değerim 52.2 çıktı inşallah değerim katlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah. Umudunuzu yitirmeyin Rabbim bizimle her zaman. O her şeyin en iyisini biliyor. O yüzden sıkmayın canınızı hiç bişey için. Sabrın sonu selamettir. Sabredin ve bekleyin mutlaka olacaktır. Dualarım sizinle..
Dün transferim oldu,nisan 1 de dediler .10 gün sonra,geçer mi acaba bu 10 gün?Kızlaaar 5. Gün embriyosu olanlara kaçıncı gün test yapmaları istendi
Büyük ihtimalle ilaçlardandır çünkü 6. Gün çok erken diye biliyorum. İnşallah kan testinde güzel sonuclar alırsın cnm, bence kan testini bekle.. beklemek çok zor ama sabretmemiz lazımmMerhaba kızlar 5. Gün embriyo 6. Gün oldu transfer dayanamadım test yaptım belirli belirsiz çizgi çıktı olabilir mi? İlaçlardan da olma ihtimali var mı
Çok zor oluyor, bu sürecin en zor kısmı yumurta toplandıktan sonra embriyo gelişimi, kaldı mı kalmadı mı vs. Transferden sonra bekleme süresi bir zulüm vallahi Allah hepimize sabır versin ve umarım Babişlerimizi kucağımıza alırızDün transferim oldu,nisan 1 de dediler .10 gün sonra,geçer mi acaba bu 10 gün?
10 gün iyiymiş, benden 15 gün sonra kan testi istediler, neden 15 gün bilmiyorummmDün transferim oldu,nisan 1 de dediler .10 gün sonra,geçer mi acaba bu 10 gün?
Blast 5. Gün oluyor öyle değil mi? 15 gün çok genelde 10 /12 gün arası oluyorSelam kızlar, daha önce başka konularda da yazmıstım. Dondurulmus olarak 1 embriyomuz kalmıstı ona da bir şans vermek istedik ve 15 inde blast transferim oldu. Dr um 30 unda test yapmamı istedi, neden bu kadar geç test tarihi istedi bilmiyorum ama çok merak ediyorum aslında. Benim gibi 15 gün sonrası için test tarihi verilen oldu mu? Nedeni ne olabilir? Geçmiyor günlerrrr
kesin sonucu görelim diye olabilir, sonradan yükselenler oldu ise...10 gün iyiymiş, benden 15 gün sonra kan testi istediler, neden 15 gün bilmiyorummm
Aynen, blast 5. Gün acaba net olsun diye mi, ikide birde kan testi yapmayayım diye mi. Off zaman geçmiyor ama sabretmeye çalısıcam. En azından hamile olma ümidim devam ediyor olacak.Blast 5. Gün oluyor öyle değil mi? 15 gün çok genelde 10 /12 gün arası oluyor
Olabilir canım, erken değer yüksek çıkıp daha sonra düşüebiliyor o nedenle kesin sonuç için olabilirAynen, blast 5. Gün acaba net olsun diye mi, ikide birde kan testi yapmayayım diye mi. Off zaman geçmiyor ama sabretmeye çalısıcam. En azından hamile olma ümidim devam ediyor olacak.
Dualarımız seninle canım hayırlısı olsun, benişini al dönkızlar yarın 4. gün emriyo transferi olacak. biraz önce aradılar suan 5 i döllenmiş ama yarına değişebilir dedi. yarın 11 de transferim olacak bana da dua edin lütfen( çok heyecanlıyım rahat olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. 5 gün rapor alıcam.
ayyy ağzından bal damlıyor yaa:)) Allah razı olsun hepinizden.Dualarımız seninle canım hayırlısı olsun, benişini al dönve kendine iyi bak, tedbiri elden bırakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?