Bide yakınlaştıkça insan daha çok heyecanlanıyo sabırsızlanıyo demi? Allahımmmmm şu mübarek günde dualarımızı kabul et.İnşallah canım cumartesi test günüm ölcem heyecandan.Rabbim bu hayırlı kandil gününde kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah...
İnşallah aminnn rabbim bu mübarek günlerde ol desin hepimiz için inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruzİnşallah canım cumartesi test günüm ölcem heyecandan.Rabbim bu hayırlı kandil gününde kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah...
Benm kan geliyor peceteye ya morelim bozuk cok:-(Canım öyle yada böyle alnımıza yazılan olacak en iyisi bugünlerin tadını çıkarmak böyle düşün
Canım olumsuzu düşünme bak ne güzel bi günde ne güzel bi haber almışsın,tadını çıkartBenm test günüm de yarındı ama ben bugün dayanamadım yaptırdım 99.99 çıktı sonucum, cumartesi tekrar bakılacakmış. Pozitif çıkmasına bile sevinemiyorum, şimdi de katlanacak mı korkusu sardı
Doktorunu arasan bi canım çok mu kırmızı kan?Benm kan geliyor peceteye ya morelim bozuk cok:-(
Evet cnm özelden foto ataaymmiDoktorunu arasan bi canım çok mu kırmızı kan?
Ben üniversitede yaptrdm doktora ulasamiyrmki cnmDoktorunu arasan bi canım çok mu kırmızı kan?
Bi acile git canım ağdet zamanın mı peki?orda proluton depot vururlar büyük ihtimalle,bi git kuzum doktor bilir en iyisiniBen üniversitede yaptrdm doktora ulasamiyrmki cnm
Canım Dra ulaşamıyorsan yaptırdığın hastaneye acilden giriş yaparsan asistanı bakar . Kendini çok yorma uzan dinlen. Proluton veya progesteron verdi mi sana eveBenm kan geliyor peceteye ya morelim bozuk cok:-(
Katalanir insallah canim hayirlisi olsun tebrikler simdidenBenm test günüm de yarındı ama ben bugün dayanamadım yaptırdım 99.99 çıktı sonucum, cumartesi tekrar bakılacakmış. Pozitif çıkmasına bile sevinemiyorum, şimdi de katlanacak mı korkusu sardı
Baska bi yere git canim baksinlar biBen üniversitede yaptrdm doktora ulasamiyrmki cnm
Adetime 8 gün var cnm eşim gelsin olmadi gidermBi acile git canım ağdet zamanın mı peki?orda proluton depot vururlar büyük ihtimalle,bi git kuzum doktor bilir en iyisini
Tüp bebek merkezi 5 te kapanıyor ama kanama devam ederse gidicem acile cnm progesteron iğne vermişti 5 günlük bittiCanım Dra ulaşamıyorsan yaptırdığın hastaneye acilden giriş yaparsan asistanı bakar . Kendini çok yorma uzan dinlen. Proluton veya progesteron verdi mi sana eve
Tmm cnm gidicem herlde eşim gelinceBaska bi yere git canim baksinlar bi
Olsun canım üniversite hastanesinde mutlaka asistanlar olur en azından proluton yaptırır önlem alır şimdiden geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahTüp bebek merkezi 5 te kapanıyor ama kanama devam ederse gidicem acile cnm progesteron iğne vermişti 5 günlük bitti
Adetine cok varmis tutunma kanamasidir buyuk ihtimalle. Doktora git mutlaka gecmis olsunTmm cnm gidicem herlde eşim gelince
Sağol cnm evet bi gideyim ben belki iğne yaparlar dedigin gbiOlsun canım üniversite hastanesinde mutlaka asistanlar olur en azından proluton yaptırır önlem alır şimdiden geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Inşallah öyledir ama gidicem cnm sagolAdetine cok varmis tutunma kanamasidir buyuk ihtimalle. Doktora git mutlaka gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?