- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Canm çizgiyi bende gördüm inşallah yanılmayız bebisin seninledir yarin kan testi yaptr benceEki Görüntüle 1975102 Kızlar dün akşama doğru neredeyse küçük bir pet kadar kahve rengi bi akıntım geldi,tüp bebek hemşiremi aradım Yaptırabilirsen proluton depot yaptır bir tane dedi onuda reçetesiz yapmıyorlarmış,tedavi olduğum hastanenin aciline gittik orda sorunsuz yaptılar.Bu gün 8. Günüm transferden sonra.Acilde kan testi istemedi bizde sormadık,korkumdan.Sanki arkası ağdet kanı olur gibi geldi.Sabahı sabah ettim allaha şükür devamı gelmedi.Dayanamadım erken gebelik testi aldım,6. Günümde negatifdi bu gün hayalet çizgiyi gördüm.Sizce uyduruyo muyum?
Canım naptın merakediyorum ?Canm çizgiyi bende gördüm inşallah yanılmayız bebisin seninledir yarin kan testi yaptr bence
Canim ne yaptın gittinmi drCanım Dra ulaşamıyorsan yaptırdığın hastaneye acilden giriş yaparsan asistanı bakar . Kendini çok yorma uzan dinlen. Proluton veya progesteron verdi mi sana eve
Gittinizmi nasilsinTmm cnm gidicem herlde eşim gelince
Nerde yaptın tüp bebeği benim dondurulmuş embrio lari 2500 e transfer ettiler özelde.Arkadaşlar bişey sorcam.ben direk tüp bebek yaptrdm.devletten katkı falan almadım.özelde yaptrdm.5.5milyar merkeze verdim. 1.200tl falan da ayrıca ilaçlar tuttu. 6tane de yumurtam donduruldu ona da 1700tl verdm.bna yaklaşık 7500tl ye mal oldu.şimdi dondurulmuş tedavisine başladığımızda yaklaşık ne kadar bir harcamamız olacak acaba?
Kadın doğum hastanesine gittim acile anlattım doktora muayene etti alttan şuan kanama yok dedi endometrium kalınlığı 8 mm dedi iyi değil dedi kan testide yapmadı çıkmaz dedi ağladım geldimCanım naptın merakediyorum ?
Gittim cnm muayene etti alttan kan testide yapmadı endometrium kalınlığı 8 mm iyi değil dedi :-( tutmadı galba gene:-(Gittinizmi nasilsin
Ya kana bakmadan rahim kalınlığına göre mi söyledi,hani bilmiyorum doğrusunu biliyodur elbet ama keşke kan testi yapsaydı,nolur üzme kuzum kendini...Allahın bildiği mutlaka hayırlı bi zaman vardır.Gittim cnm muayene etti alttan kan testide yapmadı endometrium kalınlığı 8 mm iyi değil dedi :-( tutmadı galba gene:-(
Öyle cnm zamanı değilmiş elden bişey gelmiyor ama ikinci denememdi çok zor gözyaşlarıma hakim olamıyorum ;-(Ya kana bakmadan rahim kalınlığına göre mi söyledi,hani bilmiyorum doğrusunu biliyodur elbet ama keşke kan testi yapsaydı,nolur üzme kuzum kendini...Allahın bildiği mutlaka hayırlı bi zaman vardır.
Gecmis olsun canimÖyle cnm zamanı değilmiş elden bişey gelmiyor ama ikinci denememdi çok zor gözyaşlarıma hakim olamıyorum ;-(
Kadın doğum hastanesine gittim acile anlattım doktora muayene etti alttan şuan kanama yok dedi endometrium kalınlığı 8 mm dedi iyi değil dedi kan testide yapmadı çıkmaz dedi ağladım geldim
Canım ağlama ya dur bakalım hemen kendini yıpratma bak varsa da etkiliceksin bu sefer yazık değil mi bence tutunuyo bebişin sana :)) ya olumlu düşünmeye çalış test zamanımızı beklemekten başka caremiz yok oturur beraber ağlarız o zaman suan üzme kendiniÖyle cnm zamanı değilmiş elden bişey gelmiyor ama ikinci denememdi çok zor gözyaşlarıma hakim olamıyorum ;-(
mersinde yaptırdım ben.. anladığım kadarıyla 5 dklık bir işlem için yine bir sürü para verilecek yaniNerde yaptın tüp bebeği benim dondurulmuş embrio lari 2500 e transfer ettiler özelde.
Günaydın canım ben de aynı şeyi düşünüyordum dün geceden beri tüm belirtiler kayboldu gitti neden acaba? İlk gebeliğimde hiç belirti olmamıştı hamileymişim dış gebelik oldu ama önce belirti olup sonra kaybolması garip değil mi?Kızlar günaydın benim 7. günüm ama artık korkmaya başladım( zerre belirtim yok yaa böyle olup hamile kalan var mıydı aramızda?? zerrecik bile yok yani ((
o kadar belirtim yoktu ki ynutmuştum aşılama tapıldığımı Ama hamileymişim.. bence belirti olmadan hamile olunabiliyor ama bi var bi yok olayını bilmiyorum işte.Kızlar günaydın benim 7. günüm ama artık korkmaya başladım( zerre belirtim yok yaa böyle olup hamile kalan var mıydı aramızda?? zerrecik bile yok yani ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?