2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy kiyamam tahmin ettm aslinda dedm pert oldu heralde buraya gierecek mecali bile kalmadi. Neysee gecmss olsunn canmm. Insaallah minnakin yarina gosterirde kendini butun yorgunlugunu unutursunn:)) demek o derece hissettiriyor kendini. Kuzuya bak sen. Bu kadar hareketli olunca erkekmi acaba demeden edemiyorum. :) elini koymadan dahi hissedebiliyosn dimii canm. Benmkinde hic sea seda yok inan . iki gundur kili kipirdamiyor. :)

Ay masaallah yaa baya hissediyorsun sen. Benmki nerde ne halde hic bilmiyorum sadece sertlik oluyorda sagda solda diye biliyorum. Inan yemedgm kalmadi. Herseyi yiyiyorum ama tik yok. Sadece bi iki yyoruldm stres oldum hanim rahatsz olduki vurdu kacti. Yoksa imkansız hareket etmesi. meyve faydali olur ama kis aylarinda oh mis bol c vitamini gribe karsida koruyordur. Yarasin ikinizede. Bacaklarinin kivrildigi vs anlasiliyor muu. Cok sasrdm. Ilk hamilelign mi cnm

Ben neden bisey hissetmiyorum kızlar ya... hiç bisey hemde. Sadece bazen kasılıyor rahmin tas gibi sertleşiyor toplanıyor sonra normale dönüyor ama kasılma bu bildigin.
Bendede ayni durum canm skinti yapma 22ye kadar miydi.ne yolu var. :) her bebis ayni degil ki . bi iko bir sey hissettm.oda devami gelmedigi icin omu degil mi bilmiyorum bile

Ya varya ne zaman burada sikayetlensem anliyormu nedir bi iki hareketlenme.oluuor hahah ama ben omu degilmi emin.olamıyorum devamo gelmiyor cunku. Ne komik bir kizim var. Simdiden bana benziyor prensesm. Ben gibi isine geldigi gibi yasiyor

Ya varya ne zaman burada sikayetlensem anliyormu nedir bi iki hareketlenme.oluuor hahah ama ben omu degilmi emin.olamıyorum devamo gelmiyor cunku. Ne komik bir kizim var. Simdiden bana benziyor prensesm. Ben gibi isine geldigi gibi yasiyor
Gece hareket etmemiz azalıyor böyle olunca benim gaz durumlarım oluşuyor Bebek de arada kaynıyor anlayamıyorum bile.bu gaz beni perişan ediyor sizde de var mı acep??

Bide sürekli acıkıyorum arkadaş bu ne yaaa sürekli midem boş belediye çöplüğü gibiyim bu ara fena

Gece hareket etmemiz azalıyor böyle olunca benim gaz durumlarım oluşuyor Bebek de arada kaynıyor anlayamıyorum bile.bu gaz beni perişan ediyor sizde de var mı acep??
Belkide gaz yaa. Olmaz mii kuzu mubarek hc bitmiyor ozellikle geceleri yatar pozisyondayken. Karnmda skisip rahatszlk vermiyor ama gocok bir durum iste..senin karnini vs mi agritiyorr

Belkide gaz yaa. Olmaz mii kuzu mubarek hc bitmiyor ozellikle geceleri yatar pozisyondayken. Karnmda skisip rahatszlk vermiyor ama gocok bir durum iste..senin karnini vs mi agritiyorr
Yok ağrı falan ama rahatsız edici bişey yani sürekli hem bağırsak hem gaz hareketi:)bazen gülüyorum kendime.eşim anlayışlı saolsun Bebek'le alakalı olduğunu biliyor sesi çıkmıyor o yüzden:)))

Bir bende mi gaz ödem yok yahu? Cok koruyorum kendimi acaba ondan mı? Devamli polar, panduf geziyorum evde :)) hic sıkıntım yok sükür.

Bir bende mi gaz ödem yok yahu? Cok koruyorum kendimi acaba ondan mı? Devamli polar, panduf geziyorum evde :)) hic sıkıntım yok sükür.
Panduf polar ohoo beni görseniz kartopu oynamaya çıkmış gibiyim sürekli.evimde sıcak.fakat sıcağı seviyorum.bebeğin yeri genişledikçe bağırsaklar büzüşüyor haliyle gaz olarak bize dönüyor:)) keşke gazsız olsaydım ben de

basından beri sıkıntım olmadı. Ben cok cabuk üsüttüğümden aynı sizin gibi kartopu oynamaya cıkmıs gibi giyiniyorum bende :)) Kasıklarda evet genisleme oluyor, bazı günler acıtıyor ciddi ciddi. Bel agrısı vardı son 1 hafta sükür bir kac gündür oda gecti. Sanslıyım biraz galiba bu konuda. Aman hasta olmayalım zaten, ilac falan yok. Mahvoluruz allah korusun

Yok ağrı falan ama rahatsız edici bişey yani sürekli hem bağırsak hem gaz hareketi:)bazen gülüyorum kendime.eşim anlayışlı saolsun Bebek'le alakalı olduğunu biliyor sesi çıkmıyor o yüzden:)))
He iyi bari oyle olsunda:))) ayy ben daha yakalanmadm. gece 3 lerde yattgmdan idare ediyorm boyle artk nereye kadar giderse

O zaman şanslısın.ben geceleri çok zorlanıyorum.evet çok dikkat etmeliyiz.kimseyle öpüşmüyorum artık ben de.allah korusun hamileyken hasta olmak berbat bişey.ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı.2 hamileleiğimde de daha öğrenmeden hastalandım.sanırım bağışıklığım düşüyor o yüzden.öyle olunca anlıyorum ki hamileyim hatta:)fena geçirdim yani bu hamileliğim de yaz mevsimiydi.sistem çok güçsüz bizde dikkat etmek lazım

Bilemiyorum ki kiz cocuk dahahareketli olur diyo eskiler erkek tembel oluyomus :) elimi koymadan arada hissediyorum hep degil ama geceleri elimi koyuyorum seviyorum onu, bide bi sorunum var sizlerde oluyomu bilmiyorum mesela carpintim cok oluyo uzaninca hani kalbimi baya hissediyorum. Yarin insallah göstericek annesine benim askim hayirlisiyla deli gibi bekliyorum

capıntı oluyor evet her zaman değil ama bazen yapıyor bende de. Dr'um normal demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…