2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya kızlar bütün dengesizler beni buluyor valla sinir oldum doktoruma bi ay önce randevu aldım yarın için aradım allahtan oradami diye yokmuş bu hafta hiç yokmuş detayliya girmeden doktora gozkmem lazımdı yok hanımefendi bu hafta hiç yok ve pazartesi detaylı var böyle de saçmalık olmazki ya...

İyi dayanmışssın cnm 19 hafta olmuş maşallah hiç mi bişi demediler bu zamana kadar?bn meraktan bıdahaki cumratesiye kadar zaman durdubana..
Büyük ihtimalle erkek demişlerdi canım 11. haftada sonra bi daha Göstermemişti ama öğrendik artık erkekmiş :)

Detaylı ultrasondan önce doktor muayenesi şartmı canım bende haftaya yaptırıcam ama bişey demediler bana atladılar mı acaba

selam kızlar..
hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? Sanırım ben hissediyorum artık.. Yani bağırsak hareketi , gaz falan değil yav.. bildiğiniz dürtüyor sanki :S
ben de az da olsa hissediyorum dürtme şeklide hata boşta bulunup sıçrıyorum birden olunca :)

Nerden aldin canim güzel görünüyor internetten mi aldin?
Selam kızlar ne yapiyosunuz?
Aleykümselam canim kara kara düsünüyom bu aksam ütü yapsam mi yapmasam mi :) sen napiyon

Yaa tek bende deyilmis bu carpinti, o kadar cok oluyor ki kardiyoloji ye bile gitmeyi düsündüm, dedigin gibi özellikle de yatarken oluyor bendede en basından beri
Baya rahatsiz ettigi zamanlar oluyo uzaniyorum sakin sakin yaticam kalbim ordan güm güm rahat birakmiyo strese giriyo insan

Donmesin lutfen bnde cok merk edyrm minnakiii
Kiz olcak insallah teyzesi :) rabbimden hayirlisi insallah sagligi kilosu boyu iyi olsunda farketmez bi satimiz kaldi randevuya merak ediyorum askimi ya :) yine yicem cikolatalari migdemi kaldircam bi göstermesin sorarim onada doktorada

Baya rahatsiz ettigi zamanlar oluyo uzaniyorum sakin sakin yaticam kalbim ordan güm güm rahat birakmiyo strese giriyo insan
Hatta eşime diyorum ki beş ay daha Nasıl götürür ikimizi de bu kalp.ciddi ciddi zorlanıyorum ben bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…