2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Detaylıyı kendi doktorun mu yapıyo ? Bende şehruz hanıma gidiyorum o perinatoloğa gönderilen demişti acaba aynı hastanede perinatolog var mı yoksa başka yere mi gönderecek

Nerden aldin canim güzel görünüyor internetten mi aldin?
Aleykümselam canim kara kara düsünüyom bu aksam ütü yapsam mi yapmasam mi :) sen napiyon
Chıcoo mağzasondan almıştım cnm o zmn hem küçük hem kullanıslı çift yönlü baston olsun başı cıksın fln derken bunu bulmustum yabancı vıdeolarda lastikleri hosuma gitti v.s derken istettim magzasından getirdiler o zmn cokta memnun kaldık puset el ayak valla halada daha bınıyor bakalım kardeşini bindiricekmimağazadan aldım cnm gidip

Kızlar oje kullanıyor musunuz?bu ara ojeye taktım çok hoşuma gidiyor sürüyorum da.eşim tepkili biraz ama kendimi daha iyi hissediyorum oje sürünce.siz makyaj oje kullanıyor musunuz benim gibi?

Kızlar oje kullanıyor musunuz?bu ara ojeye taktım çok hoşuma gidiyor sürüyorum da.eşim tepkili biraz ama kendimi daha iyi hissediyorum oje sürünce.siz makyaj oje kullanıyor musunuz benim gibi?
Oje çok tehlikeli özellikle cikarmak icin kullandigimiz sivilar ; aseton ve etonon gibi solunum yapinca bile bebegi etkileyen kimyasal gazlari içeriyor .bebegin gelisimini etkiliyebiliyormuş.tabi sürekli kullananlarda bu riskler fazladir .9 ay boyunca iki kere sürdüysen bir sey olmaz .

kızlar bağırsaklarında hiç problem olmayan ben, hamilelikte bu konudan gerçekten çok çekiyorum kullandığım demir ve kalsiyumdan mıdır, hamilelikten midir bilmiyorum inanılmaz zorlanıyorum ya hiç sıkıntı yaşamazdım. öneriniz varmı? sürekli de sulu yiyemiyorum ki lifli gıda filan sevmem yemiyorum yani. kuru kayısı da çare olmadı

Aynı Durum bende de var bu ay ki kontrolde doktoruma danışacağım artık

Bu oje konusuyla ilgili linkteki yazıyı okumuştum zamanında, faydalı olabilir diye paylaşıyorum. Yine de en güvenlisi hiç kullanmamak galiba.
http://www.nimostyloblog.com/2013/07/hamile-gunlugu-hamileler-icin-oje.html?m=1

Ben de zorlanıyorum hamilelikte normal bir durummuş, hormonlar nedeniyle bağırsak kasları gevşiyor ve eskisi gibi çalışmıyor ayrıca büyüyen rahim bağırsaklara baskı yapıyor, üzerine bir de demir takviyesi... Ben bir çözüm bulamadım, önerisi olan varsa çok seviniriz :)

Detaylıyı kendi doktorun mu yapıyo ? Bende şehruz hanıma gidiyorum o perinatoloğa gönderilen demişti acaba aynı hastanede perinatolog var mı yoksa başka yere mi gönderecek
Yok canım radyolog bakıyor ben medilife bağcılarda yaptircam sehruz hanım nasıl bi Dr ? Adı tanıdık geldi medilifede öyle bi Dr a gittim nöbetçi Dr du renkli gözlü bi kadın

Kizlar bebek arabalarina %25 ila %30 zam gelecekmis hem yilbasi zammi hem kur.
Ben bu hafta alicam cogu magaza fiyat listesini guncellemeye basladi nerden baksaniz 300 400 lira fark ediyor

Kizlar bebek arabalarina %25 ila %30 zam gelecekmis hem yilbasi zammi hem kur.
Ben bu hafta alicam cogu magaza fiyat listesini guncellemeye basladi nerden baksaniz 300 400 lira fark ediyor
Yaaa öylemiymiş, biz de araba baksak mi acaba yaaaa bak hic bisi almicaktim aklima girdin bebek arabasi icin begendiginiz modelleri de paylasin kizlaaaar haberimiz olsun haydiii bilgili annelerden bekliyoriz oneriler

Kızlar detaylıya baya erken giriyorsunuz bana göre bana 26 ocağa gün verdi tıp fakültesi kendi sat a göre hesaplayıp veriyor 23+5 oluyo

Kızlar merhaba.

Ozel bir dr un klinigine gidiyordum bir ay oncesine kadar icime sinmeyen durumlar oldu neyse bugün üçlü test için devlet hastanesine gittim dr burda yapamıyoruz diye başka bi hastaneye yönlendirdi.

Ama gelmişken ultrasonda bu bakalım muayene edelim dedi neyse ozeldeki dr kiz demişti bu gittiğim dr erkek dedi eminmisiniz dedim çok emin bir sekilde erkek dedi.

Ordan çıktık üçlü için yönlendirdiği hastaneye gittim ordaki dr da kiza benziyor pipiyi goremedim dedi.

Hala cinsiyet net degil anliycaganiz. Ayni durum basina gelen var mi?

Yaaa öylemiymiş, biz de araba baksak mi acaba yaaaa bak hic bisi almicaktim aklima girdin bebek arabasi icin begendiginiz modelleri de paylasin kizlaaaar haberimiz olsun haydiii bilgili annelerden bekliyoriz oneriler
Ben de almicaktim subat mart gibi bakicaktim ama 400 lira cok para o parayla neler alirim yavruma
Onumuzdeki haftaya birakmicam bu hafta alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…