- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.001
:))) ilk bebekleri biz doğurucaz sanırım hayırlısı ile sağlıkla :)Evet aynen :) :) aramızda çok az fark var zaten :)
Ayy o günleri görürüz inşallah :) çok heycanlıı:))) ilk bebekleri biz doğurucaz sanırım hayırlısı ile sağlıkla :)
Evet bencede çok heyecanlı:) sırada kalp atışı var bebişim kesesinde çok şükür tez zamanda kalbini de duyarım inşallahAyy o günleri görürüz inşallah :) çok heycanlıı
Yasasın tek dombili bn olmicam
İnşallahAlemsin hepimiz pes pese dogurucagiz insallah ne guzel. Simdi kese gormek, kalp atisi duymak icin ugrasiyoruz sonra, cinsiyetleri paylasicagiz. Hadi dahada cogalalim insallah. Allah herkese saglikli hamilelikler nasip etsin insallah
Doktorum bel agrisi ve kasik agrisi olucak demisti canim. Cokmu siddetli agrin?Kızlar ya benim belim ağriyo normalmi
E sayfa sahibi hic yok cnm olmmadi sen ac bi sayfa etiketle bizi ordan dewam edelm cok deilz zatenDiğer annelerin sayfalarındaki tablolara bakarsan onlarınki gayet güzel canım.
Sonnda randevu aldm cnm esimn baskilarina dayanamayp cumartesi gidecm Allahn izniyle bakalmPeşpeşe duyucaz yani pit pitlari :) bende tam 7yi tamamlamis olucam o gün
Insallah canim :) git artik sende daha da motive dönüceksin dr.dan bebiste daha mutlu olur boylece
canım gaz normal.mide bulantısı bende 7.haftadan sonra baslamıstı.Kızlar ya bnde cok gaz var bide şişkinlik normal mi psikolojik mi anlamadm cok erken ama göbek aldı basını gidio midem de bulanmıo
Evet bencede çok heyecanlı:) sırada kalp atışı var bebişim kesesinde çok şükür tez zamanda kalbini de duyarım inşallah
Sonnda randevu aldm cnm esimn baskilarina dayanamayp cumartesi gidecm Allahn izniyle bakalm
Aynen cnm.ben de bi yanlis hesaplamayla nisan annelerndeydm:)) 28 agustosta ogrendm ben asagi yukari ayni zamnlarda ogrenmisz demekki:) basta yanlis sularda gezdikHerkesten önce ben öğrendim :) geldiğimde kimse yoktu grupta :) o yüzden Nisa'n annelerine girmiştim :) neyse doldu :)
Dinlen canim bende yatiyorum valla. Aksama yemege misafirim var ama mangal salata pilavla gecistiricem. Benimde bir dusugum var ondada boyleydi hic dinlenmedim simdi tam tersi valla yatis modundayim.Çok aşiri deil yatiyorum zaten geçen ay kimyasal geçirdim korkuyorum o yüzden yarin doktora gidicem zaten de insan rahat edemiyo
Sennki benmkine gore kocaman olmus:)) masallhhAynen bende geldiğimde hiç kimse yoktu nisan annelernde takılıyordum :) 17 ağustos da öğrendim bende :) bat a 5 kala
slm kızlar banada yardımcı olun ne olur. 4 eylülde regl olmam lazımdı. 01 eylülden beri lekelenmem var. pazar günü regl olmayınca pazartesi test aldım pozitif çıktı. dünde kan verdim bugün sonucunu aldım 18.10 çıktı. yanı 5 üzerinde gebesin dedi laborant. dün lekelenmem yoktu bugün akıntında gene açık kahverengi geldi. sağ tarafımdada sürekli bi ağrı hareketlilik. gaz fazlalığı var.
Maşallah bebişlere :)Sennki benmkine gore kocaman olmus:)) masallhh
Senin kaçinci haftan ben yarin doktora gidicem dün öğrendim degerim 2820.29 çikti insan korkuyo inşallah sağlikla kucağimiza alirizDinlen canim bende yatiyorum valla. Aksama yemege misafirim var ama mangal salata pilavla gecistiricem. Benimde bir dusugum var ondada boyleydi hic dinlenmedim simdi tam tersi valla yatis modundayim.
Senin kaçinci haftan ben yarin doktora gidicem dün öğrendim degerim 2820.29 çikti insan korkuyo inşallah sağlikla kucağimiza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?