2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Peşpeşe duyucaz yani pit pitlari :) bende tam 7yi tamamlamis olucam o gün

Insallah canim :) git artik sende daha da motive dönüceksin dr.dan bebiste daha mutlu olur boylece
Sonnda randevu aldm cnm esimn baskilarina dayanamayp cumartesi gidecm Allahn izniyle bakalm

Evet bencede çok heyecanlı:) sırada kalp atışı var bebişim kesesinde çok şükür tez zamanda kalbini de duyarım inşallah

Ay inşallah çok az kaldı cumaya :)

Sonnda randevu aldm cnm esimn baskilarina dayanamayp cumartesi gidecm Allahn izniyle bakalm

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım :) eşinde haklı ne yapsın :)

Herkesten önce ben öğrendim :) geldiğimde kimse yoktu grupta :) o yüzden Nisa'n annelerine girmiştim :) neyse doldu :)
Aynen cnm.ben de bi yanlis hesaplamayla nisan annelerndeydm:)) 28 agustosta ogrendm ben asagi yukari ayni zamnlarda ogrenmisz demekki:) basta yanlis sularda gezdik ama dedgm gibi bence sen yeni bi sayfa ac boyle bisey ekleyemeyiz ki topige sahipsiz kaldik:))

slm kızlar banada yardımcı olun ne olur. 4 eylülde regl olmam lazımdı. 01 eylülden beri lekelenmem var. pazar günü regl olmayınca pazartesi test aldım pozitif çıktı. dünde kan verdim bugün sonucunu aldım 18.10 çıktı. yanı 5 üzerinde gebesin dedi laborant. dün lekelenmem yoktu bugün akıntında gene açık kahverengi geldi. sağ tarafımdada sürekli bi ağrı hareketlilik. gaz fazlalığı var.

Çok aşiri deil yatiyorum zaten geçen ay kimyasal geçirdim korkuyorum o yüzden yarin doktora gidicem zaten de insan rahat edemiyo
Dinlen canim bende yatiyorum valla. Aksama yemege misafirim var ama mangal salata pilavla gecistiricem. Benimde bir dusugum var ondada boyleydi hic dinlenmedim simdi tam tersi valla yatis modundayim.

Hayirli olsun canim aramiza hosgeldin. Bol bol istirahat et yerlesme kanamasi olmus demekki

Dinlen canim bende yatiyorum valla. Aksama yemege misafirim var ama mangal salata pilavla gecistiricem. Benimde bir dusugum var ondada boyleydi hic dinlenmedim simdi tam tersi valla yatis modundayim.
Senin kaçinci haftan ben yarin doktora gidicem dün öğrendim degerim 2820.29 çikti insan korkuyo inşallah sağlikla kucağimiza aliriz

Senin kaçinci haftan ben yarin doktora gidicem dün öğrendim degerim 2820.29 çikti insan korkuyo inşallah sağlikla kucağimiza aliriz

Hic bilmiyorum canim, adetlerim duzensizdi. Agustos 20de olmam gerekiyordu ama olmadim 5gun sonra test negatifdi 1hafta sonra anca silik gozuktu. Doktorum gecen Cuma cok erken yeni olmus dedi. Yani gec gebelik oldu anca kese gozukunce belli olucak. Cok iyiymis degerin bende o degerleri gorucekmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…