2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
laborant dediki (dün gittim kan verdim bugün sonuç aldım) cumadan gel tekrar ver kan iki katı olması lazım artması lazım. bunlar resmen para pesinde sinir oldum sonra gebesin demedi once çocuğu istiyormusun dedi evet deyince gebesin dedi.

İnşallah canim benim gecen ay5+2 de düşük oldu degerim 510 du bu ay yine 5+2 sağlik ocagindaki ebe çok yükselmis dedi dünden beri arastirma yapiyorum doktora gitmem gerktigini söyledi yarin gidicem bakalim

Canim iki kat artmasi bebegin varliğini takip ediyolar yükselmesi iyi çünkü kimyasal gebelikte degerler bi zaman yükseldikten sonra kanama başliyo ve vücut sağlikli olmadigi icin atiyo inşallah bebişlerimiz sağliklidir

Bosver moral bozmakta uzerlerine yok aksine hic kotu dusunmememiz lazimken. Hayirli olsun tekrar canim

Bizde mayisciyiz ama doktor amcamız bize önden gittigimizi söyledi normalde 5+1 olmamız gerekirken 5+5 olmuşuz keseye gore inşallah iyiyizdor kalp atışı da bayram sonuna kaldı yaa( :)))

moralimi çok bozdular. yani bu şekilde davranılmaz ki telefonda negatif dedi sonra gittim istiyormusun bebeği pozitif dedi. lekelenmem bugün de var.
Canım ihmal etme bence yarın git tekrar kan ver başka doktora gözük yerleşme olabilr kanaman için önlem alırlar inşallah birşey olmaz

Sonunda gidiyorsun oh be çok sevindim hadi cumartesi günü güzel haberleri ver bize bakiyim
Insallh cnm cumartesi tam 6 haftalik olack sata gore. Artk kismet bakalm gorelm de artk nasl gordgm onemli olmayack. Benle senn gunlermz ayni sayilir bizde senle beraber doguracz Allah nasip ederse:)) hahay

Kizlar az once doktorum aradi Cuma gunu olan kan testim 30 cikmis. Cok cok erken dedi progestana baslatiyor gunde iki kere fitil olarak dedi. Kullanan varmi? Bir dusugum oldugu ve bu bebegi istedigim icin kullanman sar hemen bu aksam basla dedi.

Insallh cnm cumartesi tam 6 haftalik olack sata gore. Artk kismet bakalm gorelm de artk nasl gordgm onemli olmayack. Benle senn gunlermz ayni sayilir bizde senle beraber doguracz Allah nasip ederse:)) hahay
İnşallah ya benim bebişle seninkinin doğum günleri aynı olacak o günleri dört gözle bekliyorum canım

Kizlar sayfanin sahibi su an Kazen
Tabloyu olusturacak gonullu birinin Kazene mesaj atmasi lazim devir icin. Devir alindiginda sayfanin yeni sahibi o kisi olur

Canım ihmal etme bence yarın git tekrar kan ver başka doktora gözük yerleşme olabilr kanaman için önlem alırlar inşallah birşey olmaz
şimdi bu konuları çok iyi bilen bi hastane yetkilisi ile görüştüm iki gün sonra yani cuma tekrar test yaptır eğer değerin 20 nin üzerine çıkarsa hamilesin dedi. yani bekleyeceğim.

Kızlar ya oğlumda hiç böyle olmamıştı gerçi o zaman 11 sene önce kimyasaldı moldu dış gebelikti yoktu iki kere ultrasyona girmiştim kafa rahattı stresss stress şimdi insan gebe kalmaya korkuyo varmı yokmu diye düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…