2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen oluyor canım kese var bebek yok demişti doktpr 1 hafta sonra dün gittim bebegi görene kadar dua okudum görünce içim titredi rahatladım kalp atışını duymadığıma bile üzülemedim bebeği gördüğüme sevinmekten..ama doktpr küçük normal duyulmaması haftaya duyulur İnşallah dedi gayet rahat bi şekilde dedi

Korkma belirtiler adet belirtileriyle ayni. Bende sokulmuyor diye asprin falan almistim kan sulansin bari hasta olup doktora kontrole gidiyimdiye. Eylul topigi ugurlu :) az kaldi beklemesi zor ama dua edip beklemekden baska bisey gelmiyor elimizden

Canım benimde alttan görünmüştü kese küçük oldugu için görünmüyordır çünkü beneği görememiştim boş şuan demişti doktor ama 1 hafta sonra mercimek büyüklüğünde gördüm..içini ferah tut neden hep olumsuzu düşünüosunuz hormonlaronız etkileniyor yapmayınnn

Merhaba kızlar keseyi gören,kalp atışı duyanları tebrik ederim çok sevindim..ben dün gittim doktora henüz erken dedi şansımızı denedik ama göremedik keseyi bu cuma tekrar beta hcg baktirmami istedi olumlu olursada bayramdan sonra kese ve kalp atışı için gelirsin dedi..kendimi temizliğe verdim cuma için çok heyecanlıyım duramıyorum yerimde Allahım inşallah artar değerim

Hayır güzel artmış rahat ol sen canımm

Beklemeye karar verdim canim cok sagol destegin icin. Heycandan gidiphemen ogrenmek istiyoruz sonra olumsuz konusana denk gelince boyle oluyor iste. Haftaya gidicem insallah

Valla kadın doktorlar uyuz bi doktpr yok ben üniv hastanesine gittim adam ne güzel konuştu ilgilendi..ultrason bölümü var oraya bayan doktor koymuşlar kadın usg mi çekti çıktılarıno verdi doktoruma gidip gösterdim kalp atışı yok çok küçük ondardır dedi bayramdan sonra tekrar bakalım görünür İnşallah dedi..bayan doktpra gitmeyin derim..

Nasil basardin birakmayi gerci bebek harici inanilmaz stresli bir donemdeyim belki ondan basaramiyorum ama birakmayi cok istiyorum
Sigara stresini alip goturmuyor ki her ne sorunun varsa aynen devam ediyor. Nasil biraktim sigarayi ictim sondurdum artik icmicem dedim ve bitti
Sigaranin iradeni ele gecirmesine izin verme

Heyecanimizi anlamiyorlar neyse kendimize bakicagiz burda zaten bizde onlar kadar uzman olduk

Kizlar biz keseyi gördük :) kese boyutuna gore 5+3'mus. SAT'a gore 5+1 ama ben zaten 2 gun once yumurtlamıştım :)

sivribiber sen gittin mi canim doktora??

Evet gittim :) ben de gordum keseyi su an 4+6yim ben dr. Haftayla tam uyumlu cok saglikli bi kese dedi :) kanama alani fln yokmus hicbir risk gorunmuyor dedi tüm testleri yaptirdim kan, idrar yarin da sonuclari alip gostericem

Amin İnşallah canımm dua et bol bol☺ regle odaklanma sakınn
oyle kuzum ama sanırım ben her an regl olabilirim
belim agrımaya basladı karnımda belimde agırlık var regl olacak gibi
resmen hayal kırıklıgı yasıyorum umudum tamamen bitti

Evet gittim :) ben de gordum keseyi su an 4+6yim ben dr. Haftayla tam uyumlu cok saglikli bi kese dedi :) kanama alani fln yokmus hicbir risk gorunmuyor dedi tüm testleri yaptirdim kan, idrar yarin da sonuclari alip gostericem
Iyi bari cok sevindim :) bizde de hicbir sıkıntı cikmadi cok sukur :) insallah hep boyle saglikla devam eder :))

Belime yastik koyup oturuyodum bel ve kasik agrisi oluyor. Neyse iki gun daha beklicegiz ben sende. Heycanliyim insallah vardir. Rabbim hayirlisini versin insalllahhh

Heyecanimizi anlamiyorlar neyse kendimize bakicagiz burda zaten bizde onlar kadar uzman olduk
Ya b3n bi bayan doktpra gittim ilk kadın yüzüme bakmadı satımı yaşımı sordu yardımcısına usg ye alalım dedi soktu baktı sekreteri yazsın diye kese göründü yolksaç yok bebek yok falan arka arkaya saydı yazdırdı bana bişi anlatmadı bile küçük o yüzden yada boş gebelik dedi içeri gitti öbür hastaya başladı yazmaya folicasit falan başlamadı bi halt demedi sığr hcg takibi yaptım demiştim kaç kaç dşe bile sormadı tamam dedi sadece salak karı şimdi üniv hastanesine gittik yine bayan doktpr die gittik ama bayan doktpr dedi erkek doktora gitiş yaptı Allah ım adam çok iyi ilgilendi herşeyi tek tek sordu eşinizle uyuşmalık akrabalık varmı herrrşeyi sordu usg nizi çektirin ona göre testler yapıp ilaç başlıcam kalp atışını duyunca dedi falan çok iyiydi Allah razı olsun

Ben soyledim dr uma gunde 3 en fazla 5 dedi sonra bagirsaklarin calismocak daha kotu ama abartmadan dedi sonra baktim cok fazla stres yapiyorum e stres daha zararli diyorlar napcami bilemedim ama inanilmaz vicdan azaplarindayim
Aynu durumdayız ya bide suan evdeki durumumuz da çok stresli eşimin iş sorunları borçlarımız filan var ikimizde çok istiyoduk bebeği ama ben böyle olunca suçluluk duygusu içindeyim neyse buna şülür bebişler inş sağlıkla gelsinde düşünmemeye çalışıyorum artık

Aslinda ben yurtdisindayim. Turk doktorum bayan cok ilgili cep telefonundan arayip mesaj atabiliyorum istedigim zaman. Kan testimi yapti cok erken 10gun sonra keseye bakalim dedi vitaminimi degistirdi. Tabi ben 10 gun bekleyemedim baska doktora gittim erkekti birde bayagi uzman guya. Bakti iste kese yok kalinlasma var bidi bidi yapti. Neyse haftaya kendi doktoruma devam:)) iyi doktor bulmakta zor

Sen böle olmıcak diye beklediğin için hormonunu strrs çok etkiliypr en büyük hatan bu çünkü ben negatif görmekten bıkıp pes ettiğim ay hamile kaldım düzenli ilişki bile yaşamadık keyfi birlikte olduk 3 4 güne bi olduk olursa olur olmazsa bidahaki ay yapmayalım ara verelim dedim.ilişkiden sonra yatıp beklemek falan yok hatta direk kalkıp duşa gittiğim bile oldu hiç beklemiyordum çünkü yorulmuştum uğraşmadım olmaz die beklemedim yani agrım gelin tamam olcam yine dedim uğraşmadım olmayacagı belliydi zaten dedim agrı gelip gitmwye başladı koku hassasiyetim olunca sevdiğim yoğurt bile burnuma kokunca ölesine yaptım anında kırmızı çizgiler belirdiii ben şokkkk.yani demek istediğim sürekli olmıcak die beklemeyin stres reglimizi bile etkiliyprken bebek hormonlarımızı kat kat etkiler.stres bebek olduktan sonrada çok tehlikeliymiş ilk 3 ay beyin gelişimini çok etkilermiş.her hastalığın başı stressss.. yapmayınn bunu kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…