2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sonnda randevu aldm cnm esimn baskilarina dayanamayp cumartesi gidecm Allahn izniyle bakalm
Hadi bakalim cok heyecanli :) kiz araya bayram gircek testlerini ne zaman yaptircan ? Benim dr. yarin mutlaka gormeliyim test sonuclarini dedi

Bu arada kizlar benim kan, idrar tüm testler 210 tl tuttu ozelde bilginiz olsun yaptirmayanlar

şimdi bu konuları çok iyi bilen bi hastane yetkilisi ile görüştüm iki gün sonra yani cuma tekrar test yaptır eğer değerin 20 nin üzerine çıkarsa hamilesin dedi. yani bekleyeceğim.
İnşallah degerlerin yüksek çıkar canım stres yapma bakma dengesizlere kendileri rahat karşısındakinin halini hiç düşünmüyolar

Hadi bakalim cok heyecanli :) kiz araya bayram gircek testlerini ne zaman yaptircan ? Benim dr. yarin mutlaka gormeliyim test sonuclarini dedi

Bu arada kizlar benim kan, idrar tüm testler 210 tl tuttu ozelde bilginiz olsun yaptirmayanlar
Bu kadr bekleyen testi de bekler.:)) zaten araya bi hafta gireck diger hafta 7 haftalk olack hem testleri gosterirm hem olusmussa kalbi dinlerm insallh. ben de yapabilirsem testleri dewlette yaparm cnm. Dunya gozuyle keseyi goreym simdilk bu beni tatmn edeck:)

Bana uyar canim farketmez benim icin ben calistigim icin pek vaktim olmuyor zaten ben yapamam sahsen

Bizm icin sknti yok cnm sen ugrasabiliosan yap cnm. Bu bizim icin bi sereftir:) hem gebelk olark da onumuzdesn heheh:)

Teşekkürler kızlar bi kaç kişi daha onaylasın da ortak kararımız olsun :)
Ben çalışmıyorum boşum zaten ilgilenirim inşallah :)

bana ne testler istediğini söylemedi testlerini yazdım -1de adını söyleyip yaptır dedi :) yoksa ben bi kısmında sağlık ocağında yaptıracaktım neyse oldu o artık :)
Ben bayramdan sonraki hafta 22sinde kalp atışını dinlicekmişim inşallah sen de dinlersin yani o hafta 2 gün aramız var zaten.

Doktordan doktora değişiyor bu test işi sanırım benden hala hiç test istemediler cuma günü kalp atışı heycanıyla unutmazsam ben hatırlatayım :)

bu arada sizin doktorların yasakladığı şeyler neler ? benimki sauna hamam gibi sıcak yerler, paketli ürünler abur cubur vs., bi de sakatat kesinlikle yasak dedi. Başka yasak yokmuş günde 1 bardak kahveye de izin çıktı :)

Baya uygunmus canim gittigin hastane. Bana 450 tl dedi.

farklı testler mi var acaba ? muayene kaç para benimki 60 lira
22 kalem tahlil var canim. Kendi doktorumun muaynesi 80 tl. Ben tahlillerimi saglik ocaginda yaptiricam diye ciktim hastaneden, sonra saglik ocaginin tahlillerin hepsini yapmadigini ogrenince evin yakinindaki ozel hastaneye sorduk 450 tl dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…