- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.041
Hadi bakalim cok heyecanli :) kiz araya bayram gircek testlerini ne zaman yaptircan ? Benim dr. yarin mutlaka gormeliyim test sonuclarini dediSonnda randevu aldm cnm esimn baskilarina dayanamayp cumartesi gidecm Allahn izniyle bakalm
İnşallah degerlerin yüksek çıkar canım stres yapma bakma dengesizlere kendileri rahat karşısındakinin halini hiç düşünmüyolarşimdi bu konuları çok iyi bilen bi hastane yetkilisi ile görüştüm iki gün sonra yani cuma tekrar test yaptır eğer değerin 20 nin üzerine çıkarsa hamilesin dedi. yani bekleyeceğim.
aynen canımİnşallah degerlerin yüksek çıkar canım stres yapma bakma dengesizlere kendileri rahat karşısındakinin halini hiç düşünmüyolar
Öyle oluyorsa istiyorsanız ben atabilirim hepinizin de onayı varsaKizlar sayfanin sahibi su an Kazen
Tabloyu olusturacak gonullu birinin Kazene mesaj atmasi lazim devir icin. Devir alindiginda sayfanin yeni sahibi o kisi olur
Amin canımcımmmAlemsin hepimiz pes pese dogurucagiz insallah ne guzel. Simdi kese gormek, kalp atisi duymak icin ugrasiyoruz sonra, cinsiyetleri paylasicagiz. Hadi dahada cogalalim insallah. Allah herkese saglikli hamilelikler nasip etsin insallah
Cok sagol canımmmcanım gaz normal.mide bulantısı bende 7.haftadan sonra baslamıstı.
Bana uyar canim farketmez benim icin ben calistigim icin pek vaktim olmuyor zaten ben yapamam sahsenÖyle oluyorsa istiyorsanız ben atabilirim hepinizin de onayı varsa
Bu kadr bekleyen testi de bekler.:)) zaten araya bi hafta gireck diger hafta 7 haftalk olack hem testleri gosterirm hem olusmussa kalbi dinlerm insallh. ben de yapabilirsem testleri dewlette yaparm cnm. Dunya gozuyle keseyi goreym simdilk bu beni tatmn edeck:)Hadi bakalim cok heyecanli :) kiz araya bayram gircek testlerini ne zaman yaptircan ? Benim dr. yarin mutlaka gormeliyim test sonuclarini dedi
Bu arada kizlar benim kan, idrar tüm testler 210 tl tuttu ozelde bilginiz olsun yaptirmayanlar
Bizm icin sknti yok cnm sen ugrasabiliosan yap cnm. Bu bizim icin bi sereftir:) hem gebelk olark da onumuzdesn heheh:)Öyle oluyorsa istiyorsanız ben atabilirim hepinizin de onayı varsa
Bana uyar canim farketmez benim icin ben calistigim icin pek vaktim olmuyor zaten ben yapamam sahsen
Bizm icin sknti yok cnm sen ugrasabiliosan yap cnm. Bu bizim icin bi sereftir:) hem gebelk olark da onumuzdesn heheh:)
bana ne testler istediğini söylemedi testlerini yazdım -1de adını söyleyip yaptır dedi :) yoksa ben bi kısmında sağlık ocağında yaptıracaktım neyse oldu o artık :)Bu kadr bekleyen testi de bekler.:)) zaten araya bi hafta gireck diger hafta 7 haftalk olack hem testleri gosterirm hem olusmussa kalbi dinlerm insallh. ben de yapabilirsem testleri dewlette yaparm cnm. Dunya gozuyle keseyi goreym simdilk bu beni tatmn edeck:)
bana ne testler istediğini söylemedi testlerini yazdım -1de adını söyleyip yaptır dedi :) yoksa ben bi kısmında sağlık ocağında yaptıracaktım neyse oldu o artık :)
Ben bayramdan sonraki hafta 22sinde kalp atışını dinlicekmişim inşallah sen de dinlersin yani o hafta 2 gün aramız var zaten.
Bende onaylıyorum canım seçim gibi oldu biraz ama haklısınTeşekkürler kızlar bi kaç kişi daha onaylasın da ortak kararımız olsun :)
Ben çalışmıyorum boşum zaten ilgilenirim inşallah :)
Belki istemeyen olur ne bileyim :) hak geçmesin kimsenin gönlü kalmasın :)Bende onaylıyorum canım seçim gibi oldu biraz ama haklısın
Baya uygunmus canim gittigin hastane. Bana 450 tl dedi.Hadi bakalim cok heyecanli :) kiz araya bayram gircek testlerini ne zaman yaptircan ? Benim dr. yarin mutlaka gormeliyim test sonuclarini dedi
Bu arada kizlar benim kan, idrar tüm testler 210 tl tuttu ozelde bilginiz olsun yaptirmayanlar
farklı testler mi var acaba ? muayene kaç para benimki 60 liraBaya uygunmus canim gittigin hastane. Bana 450 tl dedi.
22 kalem tahlil var canim. Kendi doktorumun muaynesi 80 tl. Ben tahlillerimi saglik ocaginda yaptiricam diye ciktim hastaneden, sonra saglik ocaginin tahlillerin hepsini yapmadigini ogrenince evin yakinindaki ozel hastaneye sorduk 450 tl dedi.farklı testler mi var acaba ? muayene kaç para benimki 60 lira
Kızlar nette okudum birde 2 katından fazla yüksek olunca ikiz olma ihtimali oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?