2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım çok haklısın emin ol ilk defa bendede bu çok az ilişki oldu hiç yok gün aşırı yok şöyle böyle vs diye düşünmedim.
tam yumurtlama günümde bile olmadı yanı ilişki sayım çok az oldugu halde umutlandıgımda oldu beni öyle hissettim ama bilmiyorum şimdi regl yaklasıkta kötü oldum
yoksa ben buay cok rahattım tattile gittim geldim kafam cok rahattı belirti bile aramadığım halde tailde bile ağrılarım oldu

Azck sabrli olalim bak bana tam 11 gundr ogrendm hamile oldgmu daha doktora gitmedm :) cumartesi gidecm Allahn izinyle. Gercekten zaman zor gecio insallh degern cok artarda hemencecik gorursn keseni

Kızlar bütün topiklerde liste var bence bizde liste yaptıralım konu sahibine söyleyip:) bizim diğer annelerden ne eksiğimiz bar ayol :)
Konu sahibini hic gormedm.buralarda. bi de biz neyin listesiniyapacaz bat yok sat yok dogacagmz tarihimi

Ay sende mi gordn bi ben kaldm desene:) hepinizden once ben ogrenmistm hamile oldugumu geride kaldm:)) bi dahakine kal atisini duyarsn insallh cnm.:)
Herkesten önce ben öğrendim :) geldiğimde kimse yoktu grupta :) o yüzden Nisa'n annelerine girmiştim :) neyse doldu :)

Beni de 21 Eylül'de çağırdı 8 haftalık oluyoruz o zaman :)
Peşpeşe duyucaz yani pit pitlari :) bende tam 7yi tamamlamis olucam o gün

Ay sende mi gordn bi ben kaldm desene:) hepinizden once ben ogrenmistm hamile oldugumu geride kaldm:)) bi dahakine kal atisini duyarsn insallh cnm.:)
Insallah canim :) git artik sende daha da motive dönüceksin dr.dan bebiste daha mutlu olur boylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…