2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
agzin acik yatiyo olabilirmisin? havalar sogudu malum. ablamin oyle bir sorunu vardida agzi acik yatiyormus soguk havadan bogazi aciyomus meger :)
canim icin rahat etsin. 3.91 di benim ilacta kullanmiyorum. dr oncesinde tsh problemin yoksa bu deger onemli degil dedi. 21. haftada tekrarlancak test. banada doktorum 100 u grcmesi lazin demisti. icini ferah tut

Bana da doktorum tavuk yeme mümkünse dedi :/

Tum dunyada kuş gribi varken bence de yememek en iyisi ayrica zaten bi dünya antibiyotik veriyolar tavuklara her türlü zararlı bence

Evet biz baktığımızda da satıcı öyle söylemişti ama o kadar alınacak şey varken onu ertelemeyi seçtim ben
Tabi tercih meselesi alacaklarimiz arasinda ithal olan nerdeyse tek bebek arabasi var o yuzden ben aradan cikarmayi tercih ettim

Bi ara kesildi bulantı ve kusmalar ama tekrar başladı.. Doktor sıkıntımız yok bebiş çok sağlıklı dedi annemde bana çekmişsin bende kilo verdim sende dedi.. Bakalım ben üzülüyorum yiyemiyorum diye ama doktor bebiş gayet iyi dediği için birazda olsa rahatlıyorum.. Amin Rabbim güç kuvvet versin

Ben hiç yemiyorum tavuk. Hepiniz yemeyin bence. Kırmızı et ve balık yemek lazım. Et ihtiyacımızı öyle karşılamak daha doğru olur. Balık da güvenilir yerden alınmalı. Bir arkadaş zehirlenmişti burada kim olduğunu unuttum. Kapıya gelen satıcıdan almıştı hamsi ve zehirlenmişti.

Haklisin. hep ayni yerden, ayni saticilardan almak önemli ben yumurta icin kilometrelerce yol gidiyorum mesela :) satici tanidik olmasa da biz tekrar tekrar hamile oldugumu belirtiyoruz karsi tarafta az vicdan varsa bayat mal satmaz diye düşünüyorum

Ben hiç farketmez diyordum, ikisine de sevinecektim zaten, erkekmiş. Senin daha erken zaten öğrenirsin illaki. Ben 16 haftada sordum da öyle öğrendim, önce hiç baktırmamıştım. :)

dery.a ben iyiyim cok sukur araba yolculugu 28. haftaya kadar cok yorulmamak kaydiyla serbest birakti artik, insallah senin de sonuclarin iyi cikacak canim benim, dualarimdasinn rabbim saglikla kucagina almayi nasip edecek insallah

Ben hiç farketmez diyordum, ikisine de sevinecektim zaten, erkekmiş. Senin daha erken zaten öğrenirsin illaki. Ben 16 haftada sordum da öyle öğrendim, önce hiç baktırmamıştım. :)

ben de sormamıştım hiç bugün bir anda aha burada pipi deyince hatta çok şaşırdım çok erken diye düşünüyordum :) hayırlısı ile gelsinler

Asumnur zeran kizlar diger nickleri bulamadim bu gun doktorun verdigi tek foto bacak arasi sürpriz yapti özelliklede babasina bi yandan sevindi bi yandan üzüldü doktor teyzesi yuzde 51 erkek dedi bizimki üc defa acti bacaklari dayadi poposunu erkrana en son kadin dedi hadi yine yuzde 51 diyim ama ortada sivri bisey var kiz olsa düz olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…