2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sonucuuu cok.merakkk ediyorummm gosterdimii.minnakk. insaallahhh gonlundeki olmusturrrr
Canim kusura bakma tryi falan aradik bizimkilerle gorustuk drken ancak firsat buldum doktor kafasini ölcmek istiyo durmuyo bi turlu pozisyon yakalayamadi kadin bi döndü acti bacaklarini ah hayir bunu görmek istememistim kafani getir dedi

Oy yerimmm maşallah.bizim de böyle bir fotomuz car teyzesi bacak arası ve erkek.bence seninki de erkek.bu sene erkek senesiymiş genelde erkekmiş öyle diyorlar.allahım minişini esirgesin yerim o bacakları

Canim kusura bakma tryi falan aradik bizimkilerle gorustuk drken ancak firsat buldum doktor kafasini ölcmek istiyo durmuyo bi turlu pozisyon yakalayamadi kadin bi döndü acti bacaklarini ah hayir bunu görmek istememistim kafani getir dedi
Kilosu cm i nedir peki?aymı gidiyoruz ben de kendiminkini ölçmüş olurum

Oyy kuzu yaa. Bu %51 lerde pek aciklayici olmuyor var yaa :))) ama.icimden gecmisti bu minnak hareketli gösterse bari diye :))))

Oy yerimmm maşallah.bizim de böyle bir fotomuz car teyzesi bacak arası ve erkek.bence seninki de erkek.bu sene erkek senesiymiş genelde erkekmiş öyle diyorlar.allahım minişini esirgesin yerim o bacakları
Hayirlisi olsun canim gonlumuzden gecen kizdi saglikli olsun farketmez yine cok sevicez kadinda goruyo yuzde 51 dedi degismez herhalde diye dusunuyorum :)

Kilosu cm i nedir peki?aymı gidiyoruz ben de kendiminkini ölçmüş olurum
Canim kilosunu sordum asagi yukari dedi araya laf girdi sanirim ama suyu iyi dedi bide 16 cm galiba sorun su ki bu doktora daha oncede bi kez gittim bunda tam gununde cikiyo 17+4 dedi digerinde buyuk cikiyo ona gorede 18+5 olmasi lazim bakalim doktoru degistirdim ya 20 sinde gitcem o ne dicek bilmiyorum kdina dedim dogacagi zaman anlariz artik ne kadar oldugunu napalim

Oyy kuzu yaa. Bu %51 lerde pek aciklayici olmuyor var yaa :))) ama.icimden gecmisti bu minnak hareketli gösterse bari diye :))))
Masallah durmadi zaten töbe cevirmis kendini asagi kasiklarima dogru öpüyo annesi kurban olur ona ya. Ilk kendimde gordum zaten ortada bisey var ama kadin kesin soylemek istemedi benimki inat ya anneye babaya cekmis iki defa daha gösterdi al bak diye

Allahimm yaa bal.. Soktu gozune gizune doktorun diyosun hehee. Bu arada oblari hissetmek cok baskayms. Dun sabahn 4 bucugunda benm kuzu hc yernde durmadi. Tekmeler vurup kacmalarr. Sana ozenmekte hakliymisim. Cok guzel bi duyguu:))

Cok tesekkur ederim canim bugun hastaneye geldik yatis verdi zorunlu 2 gun serum takviye ettiler yemem duzelene kadar

Oy yerim anneyi mi
Öpüyo:))) Allah kucağına almayı da nasip. Etsin inşallah Zaman geçsin 30.haftalara falan gelelimmmm

dery.a ben iyiyim cok sukur araba yolculugu 28. haftaya kadar cok yorulmamak kaydiyla serbest birakti artik, insallah senin de sonuclarin iyi cikacak canim benim, dualarimdasinn rabbim saglikla kucagina almayi nasip edecek insallah
Allah daha iyi etsin canimm.Allah razi olsun, hepimize nasip etsin insallah.

merhaba kızlar 18+3 günlük hamileyim bugüne kadar hiç ağrım sızım olmadı ama 3 gündür özellikle sağ kasığımın alt kısmı kas tutulması gibi ağrıyor. İdrar tahlili falanda yapıldı temiz çıktı ama hala geçmiyor. Bir fikri olan varmı?

Yok canım radyolog bakıyor ben medilife bağcılarda yaptircam sehruz hanım nasıl bi Dr ? Adı tanıdık geldi medilifede öyle bi Dr a gittim nöbetçi Dr du renkli gözlü bi kadın
Medilife mi medipol esenler mi ? Sen burcu hanımın hastası değilmiydin hatta bende ona gidecektim ama çok yoğun olduğu için şehruz hanıma gittim..
Detaylı ultrasona perinatolog bakmalıymış bunu bi sor istersen doktoruna

Allahimm yaa bal.. Soktu gozune gizune doktorun diyosun hehee. Bu arada oblari hissetmek cok baskayms. Dun sabahn 4 bucugunda benm kuzu hc yernde durmadi. Tekmeler vurup kacmalarr. Sana ozenmekte hakliymisim. Cok guzel bi duyguu:))
Rabbim güclü tekmelerinide göstersin bir an önce insallah bekliyorum sabirsizlikla ben hala karisigim dogumu ne zaman belirsiz bunda gununde cikiyo kendi doktorumda buyul cikiyo

Oy yerim anneyi mi
Öpüyo:))) Allah kucağına almayı da nasip. Etsin inşallah Zaman geçsin 30.haftalara falan gelelimmmm
Aminnn canim insallah rabbim o gunleri göstersin biraz emin ol bundan sonra cabuk gecicek zaman anlamicaz agirlasinca zor olcak ama hayirlisi olsun dünyanin en güzel duygusu annelik

selam canim benimde oluyodu gecen carsambadan beridir bu gun doktor rahimagzi uzunluguna faln bakti olctu bide bakteri varmi diye bakti iyi cikti sukur ben bebek firlicak saniyodum ayakta durdukca bi baski oluyodu aynen sag tarafimda altta magnezyum verdi bide dinlen 10 gun dedi rapor verdi is yapma evdede dedi Yoksa ilac ise yaramazmis devam ederse kendi doktorunada söylersin dedi buna gecici gittim bu gun sanirim kas agrisi gibi bisey oluyo o

Merhaba kızlar vereceğiniz cevap benim için önemli. 4 aydır bebek istiyoruz ve bu ay klomen kullandım ama doktorum yumurta büyümüş dedi ama geriden geliyor dedi ilişki günü önerdi 1 gün arayla 3 defa bizde 12,14,16,18,20 Günlerinde birlikte olduk 16. Sında yumurtam Çatladı yani sol kasığımda ağrı oldu ve akıntım oldu. 1. Sorum ilişki günleri yeterli mi sizce bat a 9 günüm var. 2. Sorum ise elle yapılan gebelik testini duyan yapan var mi? Cevaplarsanız sevinirim hepiniz inşallah yavrularınızı sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız

Teşekkür ederim canım benim doktor idrar temiz çıkınca önemsemedi ama yarın daha da geçmezse tekrar gideceğim sanırım. Bu arada bebek hareketlerini hissetmeye başladınızmı bende hala tık yokta

İlişki için yeterli hatta gazla bile.tek gece de yetiyor nasipte kısmette varsa ben gün hesaplamasına karşıyım o tabuyu yıltım kendi deneyimlimle.neden elle yapıyorsunuz Allah korusun yani bi sakatlık çıkar falan.gününüzü bekleyin eminmışum böyle stres yaptıkça erteleniyor.kendimden biliyorum.akılına bırak vücudun ne Zaman hazır hissediyorsa anneliğe kendini o Zaman oluyor.elle ayakla vücudunuza dalmayın.bence aklınızdan çıkarın görün bakın isteğiniz Nasıl da oluyor.iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…