2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Teşekkür ederim canım benim doktor idrar temiz çıkınca önemsemedi ama yarın daha da geçmezse tekrar gideceğim sanırım. Bu arada bebek hareketlerini hissetmeye başladınızmı bende hala tık yokta
Artık hissediyorum diyebilirim bikaç gündür.kendini dinlersen vücudunu dinlersen hissetmen yakındır annesi.

Teşekkür ederim canım benim doktor idrar temiz çıkınca önemsemedi ama yarın daha da geçmezse tekrar gideceğim sanırım. Bu arada bebek hareketlerini hissetmeye başladınızmı bende hala tık yokta
Ben hissetmeye basladim hala hafif tabi oyle guclu degil kendi doktoruma gore 19 haftalik olcaz nerdyse ama bu gun gittigime gore 17+4 herkeste bir olmuyo tabiki o bebegin keyfine bakiyo endiselenme doktor iyi diyosa sorun yok. Benim kasik agrilarim basindan beri var bu gunde nasil oldugumu sorunca her hamile gio kasik bel agrim oluyo ama iyiyim dedim oyle diyince magnezyum verdi hatta burda birkac kisiden daha duydum onu sanieim yazmisti kizlar bi sorarsin doktoruna korkulcak birsey oldugunuda sanmiyorum

Zamanlama güzel duruyor :) elinizden geleni yapmışsınız zaten, oluruna bırakın, bat'ı 2 gün geçerse normal evde gebelik ya da hastanede kan testi yapın, inş hamile kalırsınız :) çok erken yapmanızı da önermem insan strese giriyor gün gün hamile miyim, Hamile olduğunuzu öğrenince de kesemi ne zaman görücem, yok dış gebelik mi kimysal gebelik mi, değerim düşüyor mu yükseliyor mu vs vs... Şöyle 5- 6 haftalıkken falan öğrenirseniz direk kese ile birlikte görüp 1 kerede rahatlarsınız :)

İnşallah hamileyimdir ama hiçbir belirti yok gerçi bu kadar erken başlar mi bilmiyorum sadece hafif sol kasık ağrım var bacağıma vuruyor

ay cnm kaldi yine bir dag ütüm cok üsengec oldum

aneee erkek bu:) hayırlsı olsun canım Allahım benimkide bacak arası resim vericekmi acaba:)

İnşallah hamileyimdir ama hiçbir belirti yok gerçi bu kadar erken başlar mi bilmiyorum sadece hafif sol kasık ağrım var bacağıma vuruyor
6.haftamda hamile olduğumu öğrendim.sadece gögüslerim şişmişti.belirti için çok erken.bazen üşütünce de kasık Ağrı'sı olabiliyor.umarım hamilesinizdir.iyi geceler

aneee erkek bu:) hayırlsı olsun canım Allahım benimkide bacak arası resim vericekmi acaba:)
Ben hep diyodum kizdir popoyu döner göstermez falan ama erkek cikti tabi degismezse cikolata yedim cok azda kola ictim birkac yudum gösterdi sagolsun doktor daha oraya bakmadan acti alin size pipi der gibi icimde kalmadi degil tabi ama saglikli olsun insallah sende ögrenirsin cikolata ye meyvesuyu yada cok az kola ic durmaz zaten

yemezmiyim midem bulansada kusa kusa yicem göstermezse ben daha inatçıyım hergün giderm doktora:) benim bebek hep yüzükoyun yaatıyo anca ayaklarını oynatıyo bi yer degiştirdigini göremedik.senin bebişin çıkıntı gayet belli ya nasıl yuzde 51 dediki doktor sonuçta kız bebeklerin bacak arası dumduz oluyo e bide küçükte deilki artık yanılma olsun

Korku canim ne desin kadin onuda anliyorum ki gösterince anladim erkek esimede dedim benimkide dönüyodu iste cikolatadan kafa popo ne istersen el salladi bi ara aynen dedigin gibi karninin ustune yatmisti kasigimi öpüyodu yuzu asagidaydi sasirdim pozisyonuna bende demekki seninkide oyleymis cikolata sutlu olsun oyle bitter falan degil kola icmem diyosan yarim kahve ic ama ben girmeden bi 15-20 dk once yedim erken yeme :)

Rabbim güclü tekmelerinide göstersin bir an önce insallah bekliyorum sabirsizlikla ben hala karisigim dogumu ne zaman belirsiz bunda gununde cikiyo kendi doktorumda buyul cikiyo
Hangi doktora guveniyorsan onu dikkate al canm. Banada dogum tarihinw buradakinden 1 hafta sonrasini soylediler nasp artik

Kola seve seve icerim :) hamilelgimden bu yana uc dort bardak icmiisimdir dayanamayip.cikolata sevmem ama yerim yani bebisim icin erkek icin isim dusundunuzmu canim.

Hangi doktora guveniyorsan onu dikkate al canm. Banada dogum tarihinw buradakinden 1 hafta sonrasini soylediler nasp artik
Bu doktor tatli aslinda bi kez daha gitmistim onceden halbuki kasik agrisi normal ona ragmen rapor verdi esim bakti 16 sina kadarmi dedi kadin gülerek diyo evet 17-18 i zaten haftasonu yani iki gun fazla oluyo :)) bakalim simdi yeni doktora bi gidelim 20sinde o ne diyecek. Bide her ultrasonda farkli cikiyo görümcemde hamile trde oda diyo özelde bi hafta buyuk devlette tam gununde cikiyo. Hayirlisi olsun zaten doguma yakin anlicsz ne zaman gelecekler pasalarin prenseslerin keyfine bagli orasi

Kola seve seve icerim :) hamilelgimden bu yana uc dort bardak icmiisimdir dayanamayip.cikolata sevmem ama yerim yani bebisim icin erkek icin isim dusundunuzmu canim.
Ben senelerce kola zero ictim normalini icmezdim hic hamile kalmadan 6 ay once falan onuda birakmistim portakal suyu iciyodum ama hamile kaldigimdan beri nasil canim kola istiyo anlatamam tatli yemeden duramazdim canim hala istiyo ama migdem bulaniyo yerken zorla kendini napalim göstersinler diye katlaniylruz esim bu gun ben cikolata yerken kiziyo yeter zorlama sonra migdem bulaniyo diyosun az ye diyo basindan beri kiz icin alara diyoduk sonra defne dusunduk erkek icinde esim ayaz dedi bende emir ama ikisi olabilir Emir ayaz tabi simdi yari yariyada olsa ögrendim ya kafam karisti emin olamiyorum doguma kadar belli olur

Degilmii nasipte ne zamansa o.zamana gelecekler insaallah :) ben ozelese gttm.devletede ikiside ayni seyi söyledi. 15 mayis sin diyorlar :)) 21 mayistada sinavm var. Bakalim ne olacak.:))

Degilmii nasipte ne zamansa o.zamana gelecekler insaallah :) ben ozelese gttm.devletede ikiside ayni seyi söyledi. 15 mayis sin diyorlar :)) 21 mayistada sinavm var. Bakalim ne olacak.:))
Isin zor o halde :) nasil sinava girceksin bide tabi belli olmuyo gec oluyo erken oluyo gununde gelmiyorlar keyiflerine kurban olurum onlarin en öncelik saglikli dogmalari

ben kolayi birakali 2 yil falan olmustu bilmiyodum.hamile oldugumu 2 yildan sonra hamileyken ben bi guzel goturdm. Simdide canm acayp istiyor ama icmiyorum.tabi. hatta gecen dayanamadm.kolali.jelibon aldm yedim hehhe. Oda zararli ama.kola.kadar degldr ne biliiim:)))

Isin zor o halde :) nasil sinava girceksin bide tabi belli olmuyo gec oluyo erken oluyo gununde gelmiyorlar keyiflerine kurban olurum onlarin en öncelik saglikli dogmalari
Aynen canimm benm de onceligm kuzucum tabii naspte varsaa girerizz yoksa Allah kerim. Son tarih 15 mayiss oncesi olma ihtimali var nede olsa. :) o saglikla dogsunda anasii her guclugu asarr

Eskiden ne yiyip iciyolardi sanki canim her gun baligi eti kim buluyodu ne olursa onu yiyolardi bizim masallahimiz var onu yemem lazim yok bu zararli falan bizim halimiz cok daha zor

Aynen canimm benm de onceligm kuzucum tabii naspte varsaa girerizz yoksa Allah kerim. Son tarih 15 mayiss oncesi olma ihtimali var nede olsa. :) o saglikla dogsunda anasii her guclugu asarr
Hayirlisiyla zamani ne zamansa o zaman gelsin yavrular saglikla. Anasina bak kizini al dicemde senin tembeli almam ben ogluma oy kurban olurum o prensese ben ya yirim kiyamam kimildamasin birak görümcem diyo onun kizda cok tembelmis seslenince oksayinca takmiyomus cani ne zaman isterse o zaman oynuyomus simdiki kizlar böyle yapcak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…