2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Eskiden ne yiyip iciyolardi sanki canim her gun baligi eti kim buluyodu ne olursa onu yiyolardi bizim masallahimiz var onu yemem lazim yok bu zararli falan bizim halimiz cok daha zor
Kesinlikle yaa. Her gun mutlaka dusunuyorum az.mi yedim yok sut icmedm.yogurt yemedm aslinda gicik bir durumm

Benm balim cok fenaa yaa ben gibi keyfine duskun isine geldigi.gibi hareket ediyorr. cok gormuyorum cocuga ben de cok hareket etmeyen bi tipim. Anneme.diyorm.ne oynamiyo buu diyoo bakk bakim.kolaymyms hemen.laf sokuyor hahhah. Dun cok oynadi ama.teyzesii bsyler yedm yattm ondan mi ne birde sikayetlendm ha bire hareket etmiyo diye. Sen misin bunu diyen bi asagidan bi yukarıdan:)))) bu gun tik yook . gozunuu korkutaym evdekalcan diye belki cana gelir :))))))

Hahah teyzesi yer o bali keyfine düskün olsun annesi birak :) uslu bi cocuk olur eziyeti olmaz bi 5. ayimizi gecelim bak nasil sikayet edicez durmuyorlar diye onlarda kendini bi begendiremiyo bize zavallilar. Bi doktordan dinledim cok hissetmezseniz biraz süt icin hareket edin uzanin diyodu o zaman oynarlarmis ben dun gece habire süt ictimde yattim kipir kipir oluyo :) bu gün baktik tekme falan atmiyo ultrasonda dönüp durdu kendi kendine annesi yorgun ya yavrumda farkina varmis galiba azonce ultrason goruntulerine baktim erkek bebeklerin hepsi asagi dogru duruyo bide doktor nasil bana yuzde 51 dedi sasirdim hepsinin bacak arasi benim miniginki gibi :) cok sevimli oluyorlar arada izliyorum ben

Kesinlikle yaa. Her gun mutlaka dusunuyorum az.mi yedim yok sut icmedm.yogurt yemedm aslinda gicik bir durumm
Benim canim ne isterse onu yiyorum valla genelde et istiyo corba salata falan ama onlarin disinda herseyden yemeye calisiyorum her gece bi bardakda süt iciyorum mutlaka

Acaba benim gibi olan var mi sanki deve yemişim de midem e oturmuş bu gece hiç yatırmadı beni yutkunmak bile istemiyirum çözümü olan var mı kızlar

Kesi

Kızlar günaydın dün hastane cikisini aldık oglusumuz idil baby den.. sabah uyandım ilk isim gidip bakmak oldu.o minicik şeylere mi giricek Rabb'im o günleri hayırlısıyla yaşatsın çok güzel bi duygu ...çok heyecanlı bi bekleyiş

cnm bana direkt kız dedi. 2 hafta önce. inşallah şimdi erkek demez. ben kaç haftadır kızım diyorum ve tulum aldım pembiş pembiş.. görmeleri lazım ama demekki kapatıyor senin ponçik.Emin olamıyorlar. çikolata ye git 2-3 tane 18-19 haftada görürler. benim yeğenm 1,5 yaşında. onun cinsiyetini 5,5 aylıkken öğrendik

yok cnm bendede oluyor ara ara carpıntı kan basıncı artıyor ondan heralde. kalbım tıktıtkıtktıtktık nasl atıyo. haftada 1-2 kez oluyor .

Evet bebek arabaları artıyor fiyat olarak kızlar.
Ya allaha şükür yeğenm 1.5 yaşında ablam bana ' banyosunu,bebek yatağını (1,5yaşına kadar rahat kullandı snra sığmadı çok ) ,ana kucağını,bebek arabasını almıştı 1200 tl ye onu ve pusetini veriyor.tabiki kıyafetlernden de ayırdı bir dolu çanta montu elbisesi.
Valla büyük kardayım sağolsun.hepsi yepyeni valla bebek napcak ki ona zaten ablamda tertemiz kullanmış ilk bebek die tabi.

Son düzenleme:
Ooohh miss ne guzel olmus.gule gule giydirmek ,kullanmak nasip olsun kucuk hanima

Günaydııııın herkeseeee
Çok şükür aynen dediğin gibi banada ablamdan gelecek nasıl rahatım diyorum ki geri kalanları alırız eşime Yok tırnak makası,ateş ölçer vs vs...
Daha cinsiyetimiz belli değil yiyenim erkek başlarda tulumlar hep ortak renk ben giydiririm misss gibi... valla bu devirde hep derler ya çocuğun giydiği zarar yediği kardır diye yine alırım ama daha az

hayırlı olsun oğluşunuz bence bu artık %51 i çoktan geçti annesi

Oy yerimmm maşallah.bizim de böyle bir fotomuz car teyzesi bacak arası ve erkek.bence seninki de erkek.bu sene erkek senesiymiş genelde erkekmiş öyle diyorlar.allahım minişini esirgesin yerim o bacakları

yaa bana göre de kız senesi sanki etrafımda en az 10 hamile var ve hepsi kız bu kız bolluğunda yine benimki erkek olursa

hayırlı olsun bende alısverise baslamak istiyorum artık zamanı geldi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…