2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kesinlikle ufak tefek şeyleri alacağız nerden baksan 3 bin tl kardayız cnm biz.Bizde onlara yardım ederiz yine elimizden geldiğince. onların 2. olunca biz yeni aldıklarımızı veririz inşallah

k

kizlar hamilelik basinda 3.91 di benimdr ilaca gerek yok dedi. banada zeka geriligi olmasi icin 100 u gecmesi lazim demisti. 21. haftada tekrarlanacak tahlil. arttiysa ilac verecekmis
Kızlar tsh la başta benimde problemim vardı 3 ün üzerine çıkmıştı doktor biraz takip edelim düşmezse ilaç dedi ve ekledi hergün biraz dereotu ye düşer dedi ben ilaç kullanmadım her gün salataya yoğurda dere otu ekledim zaten faydalı da bizim için ve benimki başla hiç bişey yapmadan düştü. Bi deneyin isterseniz sonuçta yeşillik bir zararı yok belki ilaç kullanmanıza gerek kalmaz

Maşallah cnm hayırlı olsun sonunda göstermiş kendini oğluş :) %51 de çok temkinli olmuş

Dereotu!mutlaka arastir cnm ve baska dr a da danisarak tuket düşügun en baş dostu!!!

Dereotu!mutlaka arastir cnm ve baska dr a da danisarak tuket düşügun en baş dostu!!!
evet bende duydum hatta naneyede diyorlar. ben nane yedim yayla çorbası içtim bol naneli. bikaç gün snra kanamam olmuştu. 1-2 ay önce cnm.doktor bulamadı nedenini ama teyzemler naneden dir dedi.daha yemiyorum.

Güle güle giysin yakışıklı prens, isim bulabildiniz mi? biz isim bulamadık henüz oğluşumuza erkek ismi bulmak ne zormuş

Sağlıkla doğsunda güzel günlerde giysin inşallah.

Herkes ufak tefek şeylerle başlar alışverişe biz ilk olarak gidip bebek odasını aldık geçtiğimiz pazar

İnşallah hamileyimdir ama hiçbir belirti yok gerçi bu kadar erken başlar mi bilmiyorum sadece hafif sol kasık ağrım var bacağıma vuruyor
İnşallah. Bende 28. Günde göğüslerde şişme, kasıklarda batma (bir şey rahmimi kemiriyormuş gibi) ve yemek yedikten sonra karın ve rahim bölgesinde kasılmalar olmuştu, gebelik testi almaya gittiğimde hamile olduğumdan emin gibiydim :) hayırlısı olsun inşallah.

Merabalar ben 7. Haftanin icindeyim temmuz sonu gozukuor dogum. Ama hic birsey yiyemiorum hep yatiorum migde bulantisi bas donmesi hic gecmior benim gibi hamilelik geciren varmi veya cozumu ne olabilir kg kaybediorum
Canım bunun bir çözümü yok ne yazıkki benimde 6,haftada basladı 12, 13, haftadan sonra azaldı baya herşeyden tiksiniyordum sudan ekmekten bile yemek görmeye dayanamıyordum 5 kilo verdim şimdi geri aldım verdiklerimi geçici bir süreç sabretmeyeçalış haslanmıs patates yiyebilirsin o biraz iyi geliyor onun dısında herşeyi denedim leblebi çubuk falan hiçbiri işe yaramadı doktor bulantı hapı verdi onlarda işe yaramadı ama geçiyo sonradan

Maşallah cnm hayırlı olsun sonunda göstermiş kendini oğluş :) %51 de çok temkinli olmuş
Sagol teyzesi, Sorma bende dün erkek bebek ultrason videolarina ve ultrason fotolarina baktim hepsi bizimki gibi bi an suphe ediyorum ama sonrada nasil %51 der diyorum :)

Rabbim güle güle giymeyi nasip etsin insallah o günlero göstersin. Daha cok var gibi geliyo bana ama bi bakmisiz kucagimizda bebisler

günaydın annişler ya ben cumartesi gün 3 lü testi istemiyorum diyip yaptırmadım ama bi yandan acebalar kaldı aklımda. bakıyorum da burda da pek yaptıran yok sanki bi dery.a dan duydum genelde ikiliden sonra ayrıntılı us bekliyorsunuz değil mi?

Aynen öyle Canım bendim o zehirlenen ayy dikkat edin neler çektim su bile agzımdan geliyordu afedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…