2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim canim ne isterse onu yiyorum valla genelde et istiyo corba salata falan ama onlarin disinda herseyden yemeye calisiyorum her gece bi bardakda süt iciyorum mutlaka
Aynii bende yiyorm ama etten bu surecte soğudum illa biri yapacakta yicem. Annemm gelecek yanima gelince yaptraymda yesin kuzuuum

Canım evet burcu hanıma gidiyorum ancak bi ay önce aldığım randevuya gidicektim hanımefendi yokmuş bu hafta haftaya da perşembe varmış ben de detaylidan önce gidicektim uç haftadır gitmiyorum çocuk ne durumda bilmiyorum bu yüzden medilifede gidicem bugünlük mecbur oraya buldum randevu

Evet canım ben de yaptirmadim ikili iyiyse üçlüye dörtlüye gerek duymuyorlar zaten güvenilirliği en kesin ikili imisss. ..

Bu sut isi aklima yattii. Hemenn yapmaliyimm. :)))) doktorun yuzunden sen uzman oldun anliyosun bile
Bn hc anlayamiyorm. Cinsiyetini soyledgi ultrason vae neye gore kiz dedi neye gore erkek bilmiyorm hehe. Yaa ben sennkine hareketli olusundan dolayi erkek dedm cunku kuzenmn 2. Oglandi. Kizda hc hareket yoktu bu yerinde durmuyor dedi. 2 aylkken gormeye gttm. Hala ayni varya o eller dakka durmuyorr. Tutt isirr. Senn minnaknda mi ayni olack durmayackk mii yerm balllarii. Bizde hareketli adam yok. Cocuk napsin kime ceksn heheh

Kızlar c.tesi kontrolde Dr %70 tahminini söyledi 1 ay sonra kesin söylerim dedi. nub a göre tahmin yapabilenler bi bakabilir mi :)

Eklentiler

• 20161203_123926.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 79

Anladım şimdi iyi bakalımm hayırlı haberler al inşallah :))

bendemi yaptırmasam acaba ya benim de ikilim güzel çıktı. Çok kararsızım canm.

Benim dr da üçlü dörtlü yapmıcaz dedi zaten kafa karıştırmaktan başka bi anlamı Yok bınların ayrıntılı usg genelde net sonuç veriyor boşa kafana takma :)

Dun aksam 5 de isyerindeyken sanki icimdeki bir organimi sokup almislar gibi bir hareket oldu ciglik attim canim acidi. Bebegimi hep hissediyordum o andan itibaren hissedemedin. Umarim yukari cikmistir da ondan hissetmiyorumdur.

Selam kizlar. bugun kontrolumuze gittik. doktor her sey normal dedi. erkege benziyor ama tam gostermedi dedi. bir de ultrason resmi verdi. ama gelisiguzel bir resim cekip verdi. hastane evimize cok uzak oldugu icin degistirmeyi dusunuyorduk zaten. ultrason resminden hicbir sey anlamadim. 11+5 ken gitmistik bildigin daha netti goruntu. hayal kirikligina ugradim. bu arada soran arkadaslar okuyacak mi bilmiyorum ama ozel sigortam detayli ultrasonu karsiladigi icin devlete gitmeme gerek kalmadi.

Ultrason goruntumuz

Eklentiler

• IMG-20161206-WA0007.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20161206-WA0004.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 91
Dun aksam 5 de isyerindeyken sanki icimdeki bir organimi sokup almislar gibi bir hareket oldu ciglik attim canim acidi. Bebegimi hep hissediyordum o andan itibaren hissedemedin. Umarim yukari cikmistir da ondan hissetmiyorumdur.
Tekme mi atti acaba. bence hissedersiniz. ben de arada kimildamasini hissedince bebegi hatirliyorum. bayagidir kimildamamisti diyorum kendi kendime.

Kızlar merhaba size bir sorum var benim yüzüm normalde pürüzsüzdü fakat şu bir kaç haftadır yüzüm pütür pütür oldu hep böyle nasıl desem yağ bezeleri gibi kıp kırmızı birde yanaklarım iş yerindekiler yüzüne ne oldu deyip deyip duruyorlar hamile olduğumu da biliyorlar bazıları hamilelikten diyor benim gibi olan varmı

Benim çenemin altı pütür pütür oldu, baya belirgin. yanaklarım da eskisi kadar pürüzsüz değil ama belirgin bir şey yok...

Benim çenemin altı pütür pütür oldu, baya belirgin. yanaklarım da eskisi kadar pürüzsüz değil ama belirgin bir şey yok...
Benim yanaklar bildiğin kıp kırmızı allık sürmüş gibi hem kıp kırmızı hemde pütür pütür oldu kafaya takmıyordum da az önce müdürde kız senin yüzüne ne oldu deyince bende kafa takıldı

Ortada biseyler görünüyo üc kez dayadi popoyu ekrana acti bacaklarini terbiseyiz sipa kadinda %51 dedi netten baktimda nerdeyse %100 erkek derim ben :)
aynen öyle nettekilerle karşılaştırınca kesin erkek gibi görünüyor. Ya benim inatçıya ne demeli yine gittim dolamış kordon bağını apış arasına fır dönüyor içeride yine beni merakta bıraktı gerçi ben de nete bakınca bizimkinin bişeyi görünmüyor diyorum kız olabilir mi diye kendimi avutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…