2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kiz bebekleri annenin guzelligini alirmis derler kizmi bebisin. Bende de oyle canm. Yazin normalde yag bezesi cikar ama kisin cikmazdi. Simdi cikti hatta esim noldu diye sasrdi:)) birde elmakck.kemiklerinin oldugu kisim.pembelesiyor falan. Sivilceler oldugndan daha buyk cikmaya basladi. Minnaklar yapiyor hep :)

Cinsiyetimiz belli değil daha önümüzdeki hafta kontrolümüz bende öyle biliyorum kız annenin güzelliğini alır derler :)
Birde bugün dudağım da uçuk çıktı baya davul gibi dudakla iş yerinde dolanıyorum :))

Kizlar göstermez diyorlar gösterende var belli olmuyorli o :) zor gercekten ya insan catliyo doktorda kafami karistirdi sagolsun neyseki 20 sinde yine randevumuz var yeni doktor nasil ultrason yaparmi bskalim artik

Bende de ergenler gibi sivilceler öldürüyo :)) mayın tarlası olacak suratım. Bazen öyle yerler de çıkıyor ki kulağımda saçımın arasında tararken fark ediyorum :) önceki gebeliğim erkekti onda bazen adet günlerinde olurdu. Ama kızda sürekli çıkıyo. Bizi çirkinleştirip kendilerine alıyolar güzelliği sanırım

Galiba öyle yapıyorlar bakalım haftaya doktor kız derse sorularıma cevap net bulucam inşAllah

Hahaha yandim ben desene :) mecburen herseyi kendim arastirmak zorunda kaliyorum ne yapayim teyzesi hersey bebisim icin ama kizim dedigimde oynamiyo hic anliyomus megerse zavallim ben onlari soruyorum mutlaka gorumcemdede dedim kiz oldugu nasil anlasiliyo doktor anlatti benimkindede sordum dedim nasil anliyiruz kizmi erkekmi dedi kiz olsa duz olur findik gibi ortadada cizgi olur ama erkekte cikinti oluyo sizinkindede sivri cikinti var ama yinede %51 diyorum dedi :)

Aynii bende yiyorm ama etten bu surecte soğudum illa biri yapacakta yicem. Annemm gelecek yanima gelince yaptraymda yesin kuzuuum
Ben yapip yiyorum valla eti zaten seviyodum ama surekli yiyen biri degildim 2-3 ayda bir canim cok isterse yerdim genelde beyaz et salata corba elma diyetteydim hep :) tatile gittik canim surekli et istiyo disarda yiyoduk kibrista cogunlukla isime geliyodu benimde trye gittik ogrenmistim hamile oldugumu sabah kalkiyodum esime diyodum bebegin cani adana istiyo bende adanayi hic sevmem yemem mangalda

Benim de o haftalarda öyleydi çok şaşırmıştım sivilcelerime.hala da var ana eskisi gibi değil.normal yani

Canım detaylı 18-24 haftalar arası yapılan ultrason bebeğin böbreklerine beyin gelişimi kalp mide bütün organlarına uzuvlarina bkiyolar plesantanin duruşu önde arkada nasıl iyimi bebeğin yüzü nasıl normalmi bunlara bakıyorlar en ideal 21. Hafta imiş bu ultrason için bu yüzden 21. Haftayı bekledim haftaya 21+2 de yaptircam inşaallah :)

ay cnm o zamn bende haftaya gideceğim kontrole belki yapar o zamn. yada bir diğer gidişimde yapar. inşallah sağlıklıdırlar bebeklerimiz.
Çok özledim bebeğimi görmüyorum 20 gündür 15 ini bekliyorum

Kizlar ben doktordan geldim cok sukur bi sorun yokmus test sonucumda ben gene kendi kendime moral bozmusum baska bisey degil..iki gundur kendimi mahfettim ama cok sukur sonu guzel oldu.yarin 17+0 olucaz insallah 3 hafta sonra ayrintili icin cagirdi ocagin ilk haftasi giderim insallah

ay cnm o zamn bende haftaya gideceğim kontrole belki yapar o zamn. yada bir diğer gidişimde yapar. inşallah sağlıklıdırlar bebeklerimiz.
Çok özledim bebeğimi görmüyorum 20 gündür 15 ini bekliyorum
Kiyamam ya seni anlıyorum canım hatta buradaki herkes anlıyor salise sayiyoruz muayene günlerine:) canim detayliyi radyolog ya da perinatolog yapıyor özelde yaptırırsan güzel de bi ücret alıyorlar :) kendi doktorumuz yapmıyor yani

gözün aydın canım yaa işte bu testleri bu yüzden sevmiyorum yazık değil mi sen de bebişin de stres yaşadınız iki gündür neyse ki korkulacak bişey yokmuş Rabbim hepimizin yavrusunu korusun

Merhaba arkadaşlar, hemen hemen herkes hissetti mi bebeğini. Benim arada kelebek çırpınışı oluyor ama gaz hareketi mi anlamıyorum Çok heyecanlı bekleyişler

Abla candır ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…