2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba arkadaşlar, hemen hemen herkes hissetti mi bebeğini. Benim arada kelebek çırpınışı oluyor ama gaz hareketi mi anlamıyorum Çok heyecanlı bekleyişler
Ben de karıştırmıyorum desem yalan olur.umarı. Yanılmıyoruz:)

evet cnm onu duymuştum kendi doktorumuz yapmıyormuş arkadaşlar yazmıştı evet . Artık araştırcz bakalm.

gözün aydın canım yaa işte bu testleri bu yüzden sevmiyorum yazık değil mi sen de bebişin de stres yaşadınız iki gündür neyse ki korkulacak bişey yokmuş Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
Aminnn.gercekten oyle cok uzuldum cok tedirgin oldum hele dun bildigin hayatla bagimi kopardim...kucuk kucuk imtihanlar aslinda bunlar.Allah yardimcimiz olsun
Ama sundan eminimki bir daha asla internetten birseye bakmayacagim

İncir dene canım ise yarıyor yada sabah 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iyi geliyo
Sagil cnm sabahlari bir tatli kasigi sizma zeytin yagi degil mi? Incir hic sevmiyorum kurusunu katisini ama iyo geliyor diyosan mecbr alicam mahvoldum
Ya (( gaz olsa iyi gene ama tuvalete gitmeye korkar oldm tuvaletimi yapamiyorum bu nedir

Selamlar bizimde bu gün kontrolümüz vardi minik bayan su an kendine ilik yaptığı icin benim kanımın büyük kısmını kullanıyormuş bu yüzden annesi sık sık bas donmesi ve göz kararması yaşıyormuş :) kan sayımı yapılacak vitaminlerimizi de yazdırdık boyumuz 17 cm 180 gr olmuşuz 17+1 deyiz.

MAŞALLAH CNM NE KADAR BÜYÜMÜŞ

Ayy maasallah size bizde yarin 17+0 olucaz o kadar buyumusmu bu melekler.dogmadan somuruyolar bizi

Maşallah yavruna da sana da...

Ayy maasallah size bizde yarin 17+0 olucaz o kadar buyumusmu bu melekler.dogmadan somuruyolar bizi
Canim bir haftadır sorma ne haldeyim :) gerçekten basit hareketlerimde bile çarpıntı mide bulantısı ve baş agrisi donmesi hepsi birden geliyor. Sağlıklı olsunlar da :)

Sagil cnm sabahlari bir tatli kasigi sizma zeytin yagi degil mi? Incir hic sevmiyorum kurusunu katisini ama iyo geliyor diyosan mecbr alicam mahvoldum
Ya (( gaz olsa iyi gene ama tuvalete gitmeye korkar oldm tuvaletimi yapamiyorum bu nedir
Acı ye hemen mideyi bozuyor:)) ben acı yediğimde daha kolay çıkıyorum

Benm ucuktanda degisik bisi cikti dudagmda. Tas gibi sertti. Sonra sivulce gibi.oldu
Bi hfta oldu gecmedi mubarek neyseki.artk agrimiuor. Cinsiyeti ogrennce haber ver anneai bakalm tez dogru mu

Bebegin cani adana istiyor he hahha yaa ama ne guzell ye valla et candr ne vitamn aliyodr kuzu simdii ohhh yarasinnn

Esim tutturmus acile gidip bebisi gorelim ozledm diyo:) bu adam benden manyak idrarda enfeksiyon vardi benim ilac kullandm ama az agrim var onu soyle diyo napim ben simdi

Ayy masaallahh yaa prof olcan bebis yuzunden az kaldiii:))))) ben benm kizin dudaklarina taktm 14. Haftada dudaklari uzatmis yatiyordu kuzumm heheh bakk teyzesi dedgm ultrason

Eklentiler

• IMG-20161130-WA0002.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…