2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar, tam 1 hafta önce rahatça giydiğim mevcuttaki en geniş pantolonum bugün itibariyle rafa kalktı :) bugün giydim öyle gittim işe Allah'ım içinde duramıyorum göbek kısmı öyle bir rahatsız ediyor ki, düğmem açık gezdim tüm gün, bana mısın demedi, fermuarı açıp öyle oturcaktım nerdeyse :) bizimki büyüdü mü 1 haftada noldu dışardan tam da belli olmuyor ama..

Canm sana oyle geliyordr. Bende buyumuyo saniyorum ama anlayan dahi oluyor. Hatta malesefki montumda cikinti yapiyo goruntu beni rahatsz ediyor. Oyle disarda belli olmasi pek hosuma gitmiyorda. Panco alicam montumn uzerine en yakn zamanda.

Bana doktorum sağa, sola, sırt üstü yatabilirsin dedi. Yüz üstü kesinlikle yasak tabi. Ama ben sırtüstü biraz rahatsız oluyorum. Mümkünse sola yatmak daha mantıklı.
Ben de sirt ustu yatinca rahatsiz oluyorum, sanki nefes alamiyorum. Sola yatmaya calisiyorum ama tek tarafa da yatilmiyor. Gece boyu sag sol sag sol dönuyorum

Sagil cnm sabahlari bir tatli kasigi sizma zeytin yagi degil mi? Incir hic sevmiyorum kurusunu katisini ama iyo geliyor diyosan mecbr alicam mahvoldum
Ya (( gaz olsa iyi gene ama tuvalete gitmeye korkar oldm tuvaletimi yapamiyorum bu nedir
Aynı sorunu yaşıyorum canim zeytin yağını iç sonra sıcak su iç ise yarıyor incirin uzerinede sıcak su iç bana doktorum inciri onerdi hem annelerde süt yapıyormuş şimdiden ye bence ben hergun 2 tane yiyiyorum

Canim bir haftadır sorma ne haldeyim :) gerçekten basit hareketlerimde bile çarpıntı mide bulantısı ve baş agrisi donmesi hepsi birden geliyor. Sağlıklı olsunlar da :)
Cekirdekli uzum ve pekmez takviyesi yap canim
Allah esirgesin hepsini.yarı cihaddayiz biz insallah

Ben de sirt ustu yatinca rahatsiz oluyorum, sanki nefes alamiyorum. Sola yatmaya calisiyorum ama tek tarafa da yatilmiyor. Gece boyu sag sol sag sol dönuyorum
Sirt ustu bende yatamiyorum karnimda damar zonkluyo cok rahatsiz oluyorum.bide sanki bi musluk var karin bolgemde su sizdiriyo gibi oluyo

16 itibari ile hızla büyüyor karın

Kızlar nolur cevap yazın bana ya karnımın içi acıyıp hareket ettikçe sancıyo sanki gazım varmış gbi sizdede oluyo mu böyle sabahtan beri ara ara sancı giriyo dayanılmıcak gibi değil ama tedirgin oldm aranızda yaşayan veya duyan var mı

Bende hep sola yatiyorum ama gece sol tarafim uyusmus olarak uyaniyorum.bide gun icinde tv karsisinda uzaniyorum surekli sirt ustu.bende doktora gttigimde sorucam.
Bide bende 2gundur kasiklarimda sanki tel cekmesi oluyo gibi bi agri var.rahim buyudugundendir demii

Hareket ettikce bicak saplanir gibimi bugun ogleden sonra benimde ayni sekilde hareket etmeye korkuyorum

Bu gun bi tuhafm canm bsy istiyor yapiyorum s everek sonra kokusu bi tuhaf yapiyor. Niyeyse sol kasgimdan asagi bir tuhaflık var agri da degil bir garip. Sanki basim donecek gibi oluyor agriyacak gibi oluyor ama sonucta ikiside olmuyor boylee burnuma dogru basinc hissediyorm falan fillan. Bu gun minnakim benle oynamadigi kadar oynuyor. midemn tuhafligida gecmedi ne alaka bilmem kendimi su an nane limon icerken buldum sikayet mi asla verene bin sukurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…