2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy masaallahh yaa prof olcan bebis yuzunden az kaldiii:))))) ben benm kizin dudaklarina taktm 14. Haftada dudaklari uzatmis yatiyordu kuzumm heheh bakk teyzesi dedgm ultrason
Oy masallah benim prensesime teyze isirir onun dudaklarini yer yer benimkide dün asagilaro bi yeri öpüyodu ya

Oy masallah benim prensesime teyze isirir onun dudaklarini yer yer benimkide dün asagilaro bi yeri öpüyodu ya
Pasa yaa dalis yapiyorr sanirim :)))) ultrason resmnde de nerde basi ayagi anlamadm seninkinin :)))) bizim kizda istifini hic bozmasn aman deyim. 2 gundr yine hic tik yok. Gecenin 4 unumu bekliyim napiyim. Buralarda sikayetlenince ataga geciyorda belki insafa gelir. Dun babasyla basini bekledk bana misin demedi :))))

Hahaha zavallilar ya oh benim kuzum bekletsin anneyi babayi kiz cocuk iste nazli oluyo ya bu gun annemle bakiyoz kiyafetlere kiz cocuklari icin borsuru sey var oglusuma zor bulurum ben sanirsam :) herkes soruyo orda sadece poposu var terbiyesizin bacaklari tam cikmamis popoyu dayamis ekrana bacak arasini gösteriyo cikinti varya ortada pipi dedi doktor

Kızlar ben yine hastane de yatıyorum. dr um yokmuş, mecburen başka dr baktı. Hayatımın en iğrenç muayenesiydi. Ki ben hep alttan muayeneylehaşır neşirim. Yavrum tüp bebekti hiç bu kadar canım yanmamıştı. Ne diye alttan muayene ye gerek duydu beyefendi onu da anlamış değilim. Kendi dr um rahim açıklığına bile karın usg siyle bakıyo ve Allah razı olsun eli çok hafif. Velhasıl plasenta yine kanamış kızlar. Dua edin. Okulda yazılılar yarım kaldı, annem memleket e gel burda bakim diyo, kv bize gel yat diyo, kocam doktorumuz gelene kadar ( babası vefat etmiş) hastanede yat diyo, dr lar raporu uzatmamak için elinden geleni yapıyor, okulda iyi niyetli çok(!) fuzuli yere rapor aldığımı düşünüyorlar ( kendileri hep tatile giderken rapor aldıkları için)
Ayyy bunaldım valla, rabbim bilir hayırlısını ama inşallah kalan 5 ayım böyle geçmez

Kızlar bir kola üreticisi çalışanı olarak şekersiz (zero, light vb) ürünlerin şekerli ürünlerden daha sağlıksız olduğunu söyleyebilirim, içerisinde daha fazla kimyasal var çünkü, şekerlide en azından bildiğiniz kristal şeker var ama tabi miktarı ve kalorisi oldukça yüksek. Bir de kafein.. Dolayısıyla meyve suyu için :) sıkabiliyorsanız evde taze sıkılmış portakal suyu hatta :)

Canım okulum iyiyse ne gerek var ki 3 e 4 e detayliyi yaptir sadece bence
Arkadaslar spina bfida ( omurga acikligi) icin 3 lu ya da 4 luyu yaptirmak gerekiyor.Ikilide buna bakukmasi icin erken olabiliyor.ayrintilida gozukur belki ama kucuk acikliklar farkedilmeyebiliyor.ayrics 3-4 lu tarama testlerinde bakilan kan degerleri farkli bizim keyfimize kalmis bir durum degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…