2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yani kola midemizin böyle kaynadığı günlerde süper giderdi de işte içemiyoruz ama bem arada bir iki içtim ne yalan söyliim.yemeği sindiriyor sonuçta:)

Gecmis olsun.bildigim kadariyla plesenta kanamasi cok siradan bir durum degil.bende ogretmenim yazililari dusunmeyin derim bence raporu uzatmaya bakin zumreniz yok mu ilgilenecek.Istirahat etseniz,riske etmeseniz daha iyi olmaz mi gerekirse hastaneyi degistirin

canim benim cok gecmis olsun insallah bu zor günleri atlaticaz bebislerimize kavusuruz insallah. Rapor neden vermiyorlar ki yani bu durumda zaten calisamazsin. Allah yardimcin olsun

Yani kola midemizin böyle kaynadığı günlerde süper giderdi de işte içemiyoruz ama bem arada bir iki içtim ne yalan söyliim.yemeği sindiriyor sonuçta:)
Arada birse birşey olmaz :) yine de sindirim amacıyla maden suyu içseniz daha sağlıklı, mineralli bol bol :)

Kizlar bisey sorcam biraz özel olcak özür dilerim ama belki aranizda biri yasadi.. özel bölgemde bi sislik var sivilce gibi ama degil gibi hep iltihaplaniyor skiyorum yine doluyor hep ayni yer. Kac aydir vardi dedim belki kil dönmesidir dedim ama gecmedi. Gecen afedersiniz yanlislikla temizlerken orayi kesmisim baya kanadi tüm pis kani cikti ve kayboldu baya bi yoktu simdi yine cikti. Dermatolojiye gidecem cuma günü acaba biriniz hic böyle biseyele denk geldiniz mi rahatsiz ediyor baya beni insallah kötü bisey degildir

Erkek anneleri bebekleriniz kımıldasın diye ne yiyorsunuz yani neyi seviyorlar oynuyorlar günde iki kez falan hissediyordum özellikle döndüğünde ama iki gündür hissetmiyorum

Sağol canım. Zümrem var da anlaşamıyoruz kendisiyle. Dr lar heyet raporunu vermediler bi türlü, okula gitmicrm ama kaygısı yetiyor işte canım.

canim benim cok gecmis olsun insallah bu zor günleri atlaticaz bebislerimize kavusuruz insallah. Rapor neden vermiyorlar ki yani bu durumda zaten calisamazsin. Allah yardimcin olsun
Sağol arkadaşım, dr raporu veriyor da heyeti vermiyor. Heyet verse en azından yerime hoca ayarlanır. Herkes işine bakar.

Canım çok geçmiş olsun

arszz seyyy cok seviyorum ya hareketli bebislerii yaas birde boyle erkek cocugu capkn capkn bakmiyomu otur yee. Erkekler icinde var annesi boyle koca adam kiyafetleri varya nasl tatli oluyorlarr

Hmmm anladim cnm insallah halolurda en azindan o yönden biraz icin rahatlar :/

Vuuu yakaladmmsenii :) senin gibi bilincli bir anne mi icmiss cok sasrdm smdi bak bakk :)))

Canım Allah yardımcımız olsun hepimizin. Bence doktor kontrolünde olman önemli. Kanama devam ediyorsa raporu uzatmak zorundalar. Bence yatmaya devam et hastanede. Kendini de germemeye çalış. Zaten yeterince sıkıntıdasın. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle...

Erkek anneleri bebekleriniz kımıldasın diye ne yiyorsunuz yani neyi seviyorlar oynuyorlar günde iki kez falan hissediyordum özellikle döndüğünde ama iki gündür hissetmiyorum
Bugün böyle kaydığını hissettim balık gibi.derlerdi de inanmazdım gerçekmiş düzenli değil ama hareketler kafasına göre takılıyor paşa.zaten 23.haftadan sonra düzene giriyormuş

Kızlar iyi geceler, bir saati geçti sağ tarafımda aralıksız ağrı var kasıkta. normal mi ilk defa oldu hiç olmamıştı. bu durumu yaşayan var mı acaba

Bugün böyle kaydığını hissettim balık gibi.derlerdi de inanmazdım gerçekmiş düzenli değil ama hareketler kafasına göre takılıyor paşa.zaten 23.haftadan sonra düzene giriyormuş
benimde öyle karnımın içine kelebek konmuş gibi döndüğünde de büyük bir okyanus dalgası gibi midem kalkıyor başım dönüyor o döndüğünde ama çok güzel bir duygu bir sürü çikolata yedim sırt üstü yattım bekliyorum hiç sevmediğim halde yedim çikolataya oynar diyolar bakalım.Allah ım tüm evlat isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah.

Eskiden cok iciyodum cunku su icmiyodum burda bana kokuyodu sular tadini sevmiyodum doktorda kilomdan dolayi zero ic demisti ona basladim tabi cok kilo verdim sonrada birakamadim zeroyu normali tatli geliyodu bide sigarayi tatli icecek olmadan icemiyodum falan filan :) simdide canim cok isterse normal kola iciyorum o zararli bu zararli nereye kadar catliyorum cunku canim bisey istediginde yatamam gozume uyku girmez surekli canim ceker birkac yudum iciyorum canim cok isterse

Arada birse birşey olmaz :) yine de sindirim amacıyla maden suyu içseniz daha sağlıklı, mineralli bol bol :)
Ben maden suyunu nerden bulacam bacim arada turk bakkalina gidince alirim ama sevmiyom ya asit yok onlarda dogru duzgun gerci bizimde asitli suyumuz var :) visne suyu iciyom genelde su ara

arszz seyyy cok seviyorum ya hareketli bebislerii yaas birde boyle erkek cocugu capkn capkn bakmiyomu otur yee. Erkekler icinde var annesi boyle koca adam kiyafetleri varya nasl tatli oluyorlarr
Bulcaz artik biseyler ortada pipi olmasina ragmen doktor %51 dedi kafam karisik ya bir iki bisey aldimda ayin 20 sini bekleyeyim :) ama erkek ya genelde tersi olmuyomus 17+5 ti bu doktora gore onuda bilemicekse yuh yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…