- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #20.581
Gecmis olsun.bildigim kadariyla plesenta kanamasi cok siradan bir durum degil.bende ogretmenim yazililari dusunmeyin derim bence raporu uzatmaya bakin zumreniz yok mu ilgilenecek.Istirahat etseniz,riske etmeseniz daha iyi olmaz mi gerekirse hastaneyi degistirinKızlar ben yine hastane de yatıyorum.dr um yokmuş, mecburen başka dr baktı. Hayatımın en iğrenç muayenesiydi. Ki ben hep alttan muayeneylehaşır neşirim. Yavrum tüp bebekti hiç bu kadar canım yanmamıştı. Ne diye alttan muayene ye gerek duydu beyefendi onu da anlamış değilim. Kendi dr um rahim açıklığına bile karın usg siyle bakıyo ve Allah razı olsun eli çok hafif. Velhasıl plasenta yine kanamış kızlar. Dua edin. Okulda yazılılar yarım kaldı, annem memleket e gel burda bakim diyo, kv bize gel yat diyo, kocam doktorumuz gelene kadar ( babası vefat etmiş) hastanede yat diyo, dr lar raporu uzatmamak için elinden geleni yapıyor, okulda iyi niyetli çok(!) fuzuli yere rapor aldığımı düşünüyorlar ( kendileri hep tatile giderken rapor aldıkları için)
Ayyy bunaldım valla, rabbim bilir hayırlısını ama inşallah kalan 5 ayım böyle geçmez
canim benim cok gecmis olsunKızlar ben yine hastane de yatıyorum.dr um yokmuş, mecburen başka dr baktı. Hayatımın en iğrenç muayenesiydi. Ki ben hep alttan muayeneylehaşır neşirim. Yavrum tüp bebekti hiç bu kadar canım yanmamıştı. Ne diye alttan muayene ye gerek duydu beyefendi onu da anlamış değilim. Kendi dr um rahim açıklığına bile karın usg siyle bakıyo ve Allah razı olsun eli çok hafif. Velhasıl plasenta yine kanamış kızlar. Dua edin. Okulda yazılılar yarım kaldı, annem memleket e gel burda bakim diyo, kv bize gel yat diyo, kocam doktorumuz gelene kadar ( babası vefat etmiş) hastanede yat diyo, dr lar raporu uzatmamak için elinden geleni yapıyor, okulda iyi niyetli çok(!) fuzuli yere rapor aldığımı düşünüyorlar ( kendileri hep tatile giderken rapor aldıkları için)
Ayyy bunaldım valla, rabbim bilir hayırlısını ama inşallah kalan 5 ayım böyle geçmez
Arada birse birşey olmaz :) yine de sindirim amacıyla maden suyu içseniz daha sağlıklı, mineralli bol bol :)Yani kola midemizin böyle kaynadığı günlerde süper giderdi de işte içemiyoruz ama bem arada bir iki içtim ne yalan söyliim.yemeği sindiriyor sonuçta:)
Sağol canım. Zümrem var da anlaşamıyoruz kendisiyle. Dr lar heyet raporunu vermediler bi türlü, okula gitmicrm ama kaygısı yetiyor işte canım.Gecmis olsun.bildigim kadariyla plesenta kanamasi cok siradan bir durum degil.bende ogretmenim yazililari dusunmeyin derim bence raporu uzatmaya bakin zumreniz yok mu ilgilenecek.Istirahat etseniz,riske etmeseniz daha iyi olmaz mi gerekirse hastaneyi degistirin
Sağol arkadaşım, dr raporu veriyor da heyeti vermiyor. Heyet verse en azından yerime hoca ayarlanır. Herkes işine bakar.canim benim cok gecmis olsuninsallah bu zor günleri atlaticaz bebislerimize kavusuruz insallah. Rapor neden vermiyorlar ki yani bu durumda zaten calisamazsin. Allah yardimcin olsun
Canım çok geçmiş olsunKızlar ben yine hastane de yatıyorum.dr um yokmuş, mecburen başka dr baktı. Hayatımın en iğrenç muayenesiydi. Ki ben hep alttan muayeneylehaşır neşirim. Yavrum tüp bebekti hiç bu kadar canım yanmamıştı. Ne diye alttan muayene ye gerek duydu beyefendi onu da anlamış değilim. Kendi dr um rahim açıklığına bile karın usg siyle bakıyo ve Allah razı olsun eli çok hafif. Velhasıl plasenta yine kanamış kızlar. Dua edin. Okulda yazılılar yarım kaldı, annem memleket e gel burda bakim diyo, kv bize gel yat diyo, kocam doktorumuz gelene kadar ( babası vefat etmiş) hastanede yat diyo, dr lar raporu uzatmamak için elinden geleni yapıyor, okulda iyi niyetli çok(!) fuzuli yere rapor aldığımı düşünüyorlar ( kendileri hep tatile giderken rapor aldıkları için)
arszz seyyy cok seviyorum ya hareketli bebislerii yaas birde boyle erkek cocugu capkn capkn bakmiyomu otur yee. Erkekler icinde var annesi boyle koca adam kiyafetleri varya nasl tatli oluyorlarrHahaha zavallilar ya oh benim kuzum bekletsin anneyi babayikiz cocuk iste nazli oluyo ya bu gun annemle bakiyoz kiyafetlere kiz cocuklari icin borsuru sey var oglusuma zor bulurum ben sanirsam :) herkes soruyo orda sadece poposu var terbiyesizin bacaklari tam cikmamis popoyu dayamis ekrana bacak arasini gösteriyo cikinti varya ortada pipi dedi doktor
Hmmm anladim cnm insallah halolurda en azindan o yönden biraz icin rahatlar :/Sağol canım. Zümrem var da anlaşamıyoruz kendisiyle. Dr lar heyet raporunu vermediler bi türlü, okula gitmicrm ama kaygısı yetiyor işte canım.
Sağol arkadaşım, dr raporu veriyor da heyeti vermiyor. Heyet verse en azından yerime hoca ayarlanır. Herkes işine bakar.
Vuuu yakaladmmsenii :) senin gibi bilincli bir anne mi icmiss cok sasrdm smdi bak bakk :)))Yani kola midemizin böyle kaynadığı günlerde süper giderdi de işte içemiyoruz ama bem arada bir iki içtim ne yalan söyliim.yemeği sindiriyor sonuçta:)
Buyuk bir nimett cok sukur canm. Yas kac acaba 4 sene istememssn ya ondn merak ettmAllahıma şükürler olsun ki hiç bekletmedi allahım kalbimize Gore verdi canım
Canım Allah yardımcımız olsun hepimizin. Bence doktor kontrolünde olman önemli. Kanama devam ediyorsa raporu uzatmak zorundalar. Bence yatmaya devam et hastanede. Kendini de germemeye çalış. Zaten yeterince sıkıntıdasın. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle...Kızlar ben yine hastane de yatıyorum.dr um yokmuş, mecburen başka dr baktı. Hayatımın en iğrenç muayenesiydi. Ki ben hep alttan muayeneylehaşır neşirim. Yavrum tüp bebekti hiç bu kadar canım yanmamıştı. Ne diye alttan muayene ye gerek duydu beyefendi onu da anlamış değilim. Kendi dr um rahim açıklığına bile karın usg siyle bakıyo ve Allah razı olsun eli çok hafif. Velhasıl plasenta yine kanamış kızlar. Dua edin. Okulda yazılılar yarım kaldı, annem memleket e gel burda bakim diyo, kv bize gel yat diyo, kocam doktorumuz gelene kadar ( babası vefat etmiş) hastanede yat diyo, dr lar raporu uzatmamak için elinden geleni yapıyor, okulda iyi niyetli çok(!) fuzuli yere rapor aldığımı düşünüyorlar ( kendileri hep tatile giderken rapor aldıkları için)
Bugün böyle kaydığını hissettim balık gibi.derlerdi de inanmazdım gerçekmişErkek anneleri bebekleriniz kımıldasın diye ne yiyorsunuz yani neyi seviyorlar oynuyorlar günde iki kez falan hissediyordum özellikle döndüğünde ama iki gündür hissetmiyorum
yani arada kaçamak yapabiliriz amaa.dediğimi yap yaptığımı yapma Can'ımVuuu yakaladmmsenii :) senin gibi bilincli bir anne mi icmiss cok sasrdm smdi bak bakk :)))
benimde öyle karnımın içine kelebek konmuş gibi döndüğünde de büyük bir okyanus dalgası gibi midem kalkıyor başım dönüyor o döndüğünde ama çok güzel bir duygu bir sürü çikolata yedim sırt üstü yattım bekliyorum hiç sevmediğim halde yedim çikolataya oynar diyolar bakalım.Allah ım tüm evlat isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah.Bugün böyle kaydığını hissettim balık gibi.derlerdi de inanmazdım gerçekmişdüzenli değil ama hareketler kafasına göre takılıyor paşa.zaten 23.haftadan sonra düzene giriyormuş
Eskiden cok iciyodum cunku su icmiyodum burda bana kokuyodu sular tadini sevmiyodum doktorda kilomdan dolayi zero ic demisti ona basladim tabi cok kilo verdim sonrada birakamadim zeroyu normali tatli geliyodu bide sigarayi tatli icecek olmadan icemiyodum falan filan :) simdide canim cok isterse normal kola iciyorum o zararli bu zararli nereye kadarKızlar bir kola üreticisi çalışanı olarak şekersiz (zero, light vb) ürünlerin şekerli ürünlerden daha sağlıksız olduğunu söyleyebilirim, içerisinde daha fazla kimyasal var çünkü, şekerlide en azından bildiğiniz kristal şeker var ama tabi miktarı ve kalorisi oldukça yüksek. Bir de kafein.. Dolayısıyla meyve suyu için :) sıkabiliyorsanız evde taze sıkılmış portakal suyu hatta :)
Ben maden suyunu nerden bulacam bacimArada birse birşey olmaz :) yine de sindirim amacıyla maden suyu içseniz daha sağlıklı, mineralli bol bol :)
Bulcaz artik biseyler ortada pipi olmasina ragmen doktor %51 dedi kafam karisik ya bir iki bisey aldimda ayin 20 sini bekleyeyim :) ama erkek ya genelde tersi olmuyomus 17+5 ti bu doktora gore onuda bilemicekse yuh yaniarszz seyyy cok seviyorum ya hareketli bebislerii yaas birde boyle erkek cocugu capkn capkn bakmiyomu otur yee. Erkekler icinde var annesi boyle koca adam kiyafetleri varya nasl tatli oluyorlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?