2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya maşallah siz nasıl bu kadar çok şey yiyorsunuz mide bulantım da yok ama canım bir lokma birşey yemek istemiyor zar zor bir iki lokma bişey yiyorum canım da birşey çekmiyor üzüldüm şimdi benim bebek beslenmiyo mu acaba haftaya Dr randevum var inşallah iyidir kuzum

Bulcaz artik biseyler ortada pipi olmasina ragmen doktor %51 dedi kafam karisik ya bir iki bisey aldimda ayin 20 sini bekleyeyim :) ama erkek ya genelde tersi olmuyomus 17+5 ti bu doktora gore onuda bilemicekse yuh yani
Bende sasrdm net bir sey soylememesine. 20sine gore hareket et canm. Belkide kiz bilinmez :)

Benmde canm istemiyor canm. Hatta yemesem daha memnun olucam. Bulantm da yok. Ama bn yanlzm ona bagliyorum canimin istememesini. Minnak icin vicdan yapip yiyorm napaym. Ye annesi sende

Benmde canm istemiyor canm. Hatta yemesem daha memnun olucam. Bulantm da yok. Ama bn yanlzm ona bagliyorum canimin istememesini. Minnak icin vicdan yapip yiyorm napaym. Ye annesi sende
bende yalnızım zaten uykumda hiç yok sabah 5-6 gibi uyuyorum 1-2 gibi uyanıyorum ama dedigim gibi yemek yemek hiç istemiyorum azıcık birşey onu da bebişin hatrı için

Ya

yani arada kaçamak yapabiliriz amaa.dediğimi yap yaptığımı yapma Can'ım)
Zor tutuyorm kendimi sorma :)))) maden suyu ile bastrmaya calisiyorum napaym. Yanlz su gaza senin kafar bnde cok piss gicikk oldm bu gun varyaa. Hayir o degl minnak saniyorm gaz oluyo sinir etti. Bazen daha bi deli oluyor yahu tobee

bende yalnızım zaten uykumda hiç yok sabah 5-6 gibi uyuyorum 1-2 gibi uyanıyorum ama dedigim gibi yemek yemek hiç istemiyorum azıcık birşey onu da bebişin hatrı için
Aynen canm bnde 4 gibi uyu 12 1 de kalk. Kahvaltiyi hic sevmezdm. Mecbur yapiyorum. Tek yemekten nefret ederm hep ondan bunlar. Sirf yemk icin anneme gidicem bi ara :))))

Oynadimi cikolata yiyince. Bnmkide 2 gundur oynamiyor :) sut ic uzan dedi supersi denedm.olmadi bide cikolatayi deneyeym :)))

Oynadimi cikolata yiyince. Bnmkide 2 gundur oynamiyor :) sut ic uzan dedi supersi denedm.olmadi bide cikolatayi deneyeym :)))
bende arkadaşlarımı çağırıyorum zorla kahvaltıya ama işleri oluyor birini bulursam ne âlà yok oynamadı benim gibi cikolatayı sevmiyor galiba

Ben netteki doktorun yalancisiyim cikolata yiyince tabiki baya hareketli oluyo ultrasonda gördüm dönüyodu durmadan kafa kol popo göstermeler el sallamalar parmaklarini acip kapatmalar ohoo bu arada bebekler surekli hareket ediyomus ama biz onlarin bi dk dan fazla olanini mi ne hissediyomusuz diye okumustum yoksa anneyi cok rahatsiz eder bu durum her hareketi hissetmek istemezler diyodu :)

Ya demi mucizeler iste Raabm nasil bir denge ile yaratms yaa :)) seninkini deme zatenn yicem onuu yerinde durmuyo kiskandriyo benii bal bocuuuuk. Zaten aslinda erkn hisssettk. Cunku nerde okusam 20. Haftalar dio ilk hamileliklere:) bn bitter yiyorm cocuumun oynayacagi varsada oynamiyodr triplere giriyodur 4 ay oldu bi tatli gecrmedn bogazmdan diye soyleniyodur.

Doğru yazmış benim Dr da dedi çikolata ve vişne suyu özellikle ama benimkinde işe yaramıyor benim oğlan sevmiyor anası kılıklı

Ben inanmiyorumda kizda ilk aylarda pek tatli yiyen yok galiba ben varya ben cocugun dunyasi sasiyo tursu ustune süt olurmu allah icin ya migdem bulandi yataga girdim uzaniyorum. Sütlü cikolata yemen lazim aciyi ne yapsin cocuk bana yedirsen bende oynamam

Simdi anladim bu minnakin direk bacak arasimii bnde saniyorum kendisi diyorum niye kivrilmis oyle .ayan beyan ortada gibii yahu gozumuzee gozumuze sokmus hehhheee
Onu diyorum ya oynuyo ya surekli doktor bi an denk gelince cekti hemen foto kadin kendide diyo ben bunu görmek istememistim kafani getir uc defada gösterdi halbuki ona ragmen beni supede birakti. Kafaya benziyomu teyze alin size popo diyo resmen :)

Simdi anladim bu minnakin direk bacak arasimii bnde saniyorum kendisi diyorum niye kivrilmis oyle .ayan beyan ortada gibii yahu gozumuzee gozumuze sokmus hehhheee

Bencede gayet erkek :) Bizde 13. haftada cok daha az gözüken bir bacak arası fotosu almıstık, bu fıstık da bizden, erkek :)
Allah bagıslasın canım :)

Doğru yazmış benim Dr da dedi çikolata ve vişne suyu özellikle ama benimkinde işe yaramıyor benim oğlan sevmiyor anası kılıklı
Bakma benimki yiyince hareketli bi yarim saat falan gecsin yatiyo bi tarafina takmiyo erkek cocuk tembel olur diyolar anne karnindayken kiz cocuksa yilan gibi dolanirmis durmazmis

ne kadar entresan 19 haftada daha %51 diyor ve bacak arası bu kadar netken inanmazsın ben 7 haftamda öğrendim Dr kalp atışı sayısına göre %70 erkek dedi 13 haftada 4d ultrason a girdim %95 kesin erkek dedi tabi erken öğrenmekte iyi değil heyecanı kalmıyor hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmek cinsiyet söylüyor ama bu kadar geç de öğrenmek istemezdim.

Bencede gayet erkek :) Bizde 13. haftada cok daha az gözüken bir bacak arası fotosu almıstık, bu fıstık da bizden, erkek :)
Allah bagıslasın canım :)
Banami dedin canim erkek diye? :) yanlis arkadasa yazmissin vende bi umut biri ciksin kesin desin diye bekliyorum oglusumun poposunu görmeyen kalmadi utancak cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…