2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
hamburger yedim ve vicdan azabı çekiyorum keşke yemeseydim. İçindeki et zararlı mıdır bebeğe ya

22 kalem tahlil var canim. Kendi doktorumun muaynesi 80 tl. Ben tahlillerimi saglik ocaginda yaptiricam diye ciktim hastaneden, sonra saglik ocaginin tahlillerin hepsini yapmadigini ogrenince evin yakinindaki ozel hastaneye sorduk 450 tl dedi.
muayenede daha pahalıymış istanbulda yaşıyorsun sanırım :)

dün bende dayanamayıp yedim, iki haftadır iştahsızdım ilk defa bişey isteyince canım öyle yedim inşallah zararlı değildir
Bu çiğ et olayı aklıma takıldı. Acaba içindeki et nasıldı diye.. artık yemem sanırım. Malum markanın içinde ne olduğu belli değil

Canım hep öyle doktorlar ya 10 dakikada seni başından savıyor çoğu soru soruyosun doğru düzgün cevap alamıyorsun moralini yüksek tutmaya çalış önemli bu süreçte
Sırf bu hastane ortamından ve bazılarını tenzih ediyorum ama mendebur suratlı doktorlardan kaçtığımdan özel kliniğe gidip tonla para vermeyi göze aldım.Aylarca babamın hastalığı sebebiyle hastanede yaşadım sonuç hüsrandı şimdide Bebek gibi güzel bir duyguyu sırf eski kötü anılarımı hissetmemek için özel kliniklerde yaşamaya çalışıyorum.İnsanın halinden gerçekten hiç anlamıyorlar.Lafa gelince Türkiye de sağlık sektörü iyi diye nara atan bol ama burda bu kadar insan doktordan sorduğu soruya cevap alamamaktan yakınıyor değil mi?

Doktor bana dışarda yemek yeme diye tembihledi kendisi muayneye gittiğimde 2 gün önce dönerden zehirlenmiş sıkı sıkı tembihledi. Zaten çok pinpiriklidir sağolsun.

22 kalem tahlil var canim. Kendi doktorumun muaynesi 80 tl. Ben tahlillerimi saglik ocaginda yaptiricam diye ciktim hastaneden, sonra saglik ocaginin tahlillerin hepsini yapmadigini ogrenince evin yakinindaki ozel hastaneye sorduk 450 tl dedi.
Devlet hastanesinde yapsana bende orda yapıp doktoruma götürdüm özel hastanede 380 tutuyordu benim testler devlet te bedava

Boyle dedin randevuyu bayramdan sonraya alacm ha kallp atusi kese hepsi bir olur:)) artk bakalm insallh testlern adini soyler

masallah canim gozun aydin darisi pıt pıtlara
Insallah canimm bayram sonrasi duyariz :)
Insallah :) sen testlerini yaptirdin mi ? Onlar da ciksa rahatlicam
22 eylülde kalp atisina bakicaz
Canim ben oncesinde bazi testler yaptirmistim. Toksoplazma, rubellaya falan ilk gebelik dusundugumde baktirmistim zaten hepsi pozitif cikmisti, bi sıkıntı yok yani. Tsh, ferritin falan da Hasimoto hastasi oldugum icin zaten surekli kontrol altinda hatta ilac kullaniyorum. Ben elimdeki sonuclari gosterdim doktora ekstra bir sey istemedi.
Aa Can'ım gittin mi nasıl memnun kaldın mı doktordan :)
Evet canim gittim :)
Ya tatli bi kadin bence, baya ilgilendi, onla devam edebilirim :) bana da 21 Eylul'e gel dedi ama randevulari dolmus 22 Eylul'e kaldi artik :)
morordek canım gözün aydın :) bende cuma olsa da pıt pıtları duysam diye bekliyorum :)
Ayy hadi canim insallah duyarsin :)
Bana iliskiyi yasakladi sadece
Kahveyi soracaktım unuttum aklimdan cikmis gitmiş. Disaridan cok yememeye calis dedi. Malum içinde ne oldugunu bilmiyoruz..

sivribiber canım seninle hemen hemen aynı dönemiz:) gözün aydın keseyi görmüşsünüz çok sevindim darısı başıma :=) bir kaç sorum olacak sana
canım senin betahcg kaçtı çıktı ? ve kese göründü
vajinal mı baktı?
son adet tarihin ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…